Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie...

POMOCY - CHCE PRZESTAC BRAC TABLETKI ANTY!!!

Polecane posty

Gość gosta
Ja też bardzo bym chciała je rzucić ale się boję . One daja poczucie bezpieczeństwa ,ale do tego kilka skutków ubocznych. A miałyście może potworne skurcze łydek. Taki ból jakby mi ktoś scięgna rwał. I to nie brak magnezu bo brałam ani żadne zakwasy. Koszmar. Wczoraj gadałam z narzeczonym i chyba zaczniemy zbierać na Lady Comp. Tylko cena oszałamiająca.

Gość onaaaaaa25
Tez mam ten sam problem... od 6 lat jestem na pigulkach i juz wiecej nie chce... Gosta, co to jest ten Lady Comp ??? Czy to nie sa hormony? I ile kosztuje???

Jestem dziewczyny w b. podobnej sytuacji. Od 1.5 roku biore tabletki, wczesniej Microgynon (po ktorym moje libido spadlo do 0), a od niedawna Cilest. Nie wiem jak sie od tego uwolnic, nie wyobrazam sobie mojego zycia seksualnego bez tabletek, ciaglego zamartwiania sie, ze wpadlam... Z drugiej jednak strony nie mialam praktycznie zadnych skutkow ubocznych oprocz tego libido, nie przytylam ani grama, zadnych hustawek nastrojow itp. Chcialabym znalezc inna metode antykoncepcji, prezerwatyw nie cierpie ja ani moj chlopak, a na Lady comp mnie nie stac :( A nie wyobrazam sobie teraz zadnych pomiar temperatur itp. Pozostaja tabletki, ktore, dobrze o tym wiem, truja moj organizm i obnizaja moja ochote na seks. Niedawno ginekolog powiedziala mi, ze ma takie pacjentki, ktore po kazdych tabletkach maja problemy z niskim libido. Zalamalam sie, chociaz nadal mam nadzieje, ze moze po Cilescie sie cos zmieni... Pozdrawiam wszystkie \"uzaleznione od hormonow\".

Gość gosta
No powiem szczerze,że po Cilescie miałam najmniejsze skutki uboczne. Były to pierwze tabsy. No i z libido było OK. A zaczęło się psuć po Logescie i tak już poleciało.