Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kokoszanel99

KTO MA OGRZEWANIE ELEKTRYCZNE????

Polecane posty

DUŻO PŁACICIE/ BOJE SIE WYNAJĄC GARSONIERY OGRZEWANEJ NA PRAD ŻE TO OGRZEWANIE WYCZYŚCI MI PORTFEL JUZ CAŁKIEM;/ JAK TO JEST U WAS???

Gość Ewelina ze Zgierza
ogrzewanie nie czyści mi portfela, muszę sama pastować go pastą do obuwia, najlepiej

to zalezy jak \"ciepłe\" jest mieszkanie z natury i jaką ma powierzchnię. Ja za zimne mieszkanie 50-metrowe płaciłam ok 600 zł m-cznie w miesiącach zimowych

:O... to miało byc niby zabawne??? proszę normalnych ludzi o odp bo mam dzis jechać oglądać mieszkanie ni nie wiem co zrobić...

Gość to pewnie był
w zimnych miesiącach ogrzewanie elektryczne wychodzi napewno drożej niż gazowe lub co

tak, 600 zł z tym, że to mieszkanie w starym budownictwie, wysokie sufity, stare okna, ściany szczytowe. Dużo zależy od tego, jakie to jest mieszkanie - czy \"ciepłe\" czy zimne i jak duze. Zwróć uwagę na okna, na sąsiedztwo z mieszkaniami/jego brak, na strony świata. Inaczej jest w mieszkaniu z wystawą północną, inaczej - południową.

Gość sddddddddddddd
na pewno, gdyż prąd po bloku płynie szybciej niż po kamiennicy, któa wykuta jest z kamienia, więc cena prądu w kamienicy jest wyższa.

Gość ktos25
ma ktoś jeszcze ten problem? też zastanawiam się nad ogrzewaniem elektrycznym mieszkania o powierzchni 35m2