Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna ale gorącaaaa

wpisujcie tu tytuły DISCO POLO które naprawde Wam sie podoba!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Disco polo
hejka... szukam takiej piosenki o blondynce.... to leci tak: razem z nią na pierwszym planie.... Wiem że to mało ale jak ktoś wie co to za piosenka to proszę podajcie jej tytuł...

Gość Ligiaa
Biały Mis Rzeki przepłynalem gory pokonalem... Jestes szalona i duzo duzo innych;p;p;

Gość Sylwus78
Ładna jest $ ever nastepna laska mega dance-chodz tu kotku Masters-zakochani

Gość madziulka20
Już taka jestem nic nie zmieni tego,nie zmieni...Gram zawsze gram i idę na całego,do końca...tak gorąca jak żar,jak wiatr ulotna taka właśnie jestem,na jawie we śnie i drapieżna jak kot,niewinna tak jak dziecko,taka jestem Kto zna tą piosenke?? jaki to tytuł i wykonawca??

Gość madziulka20
ooo znalazłam.....polecam wszystkim ten utwór... Taka jestem - La Strada

Gość PUMBA_gubin
Natalia Kukulska i Anna Jantar były zaliczane do pop, a nie tak jak niektórzy uważają, że do Disco Polo. Ten gatunek muzyczny jest dla mnie chlebem codziennym. Najstarsze zespoły i moje ulubione to: Boys, Top One, Shazza, Focus, Skaner.

Gość ja ona 79
uśmiechnij się- clasic

Gość nieśmiałas26
weekend-za miłość twą

Gość ytuuyi
pokaż jak się kręcisz bo ja tańczyć chcę zdejmij ubranie focus - cały ja active - zwariowana basta - serce nie sługa boys - twe oczy zielone v.i.p. - hej dziewczyno cliver - tylko z tobą 2008

Gość ddddddggggg
V.I.P. - z kobietami

Gość Olusia DD
Effect "Adam i Ewa" Focus "Rozłóż nóżki" Focus "Kochaj" 2008

Gość Mila21052
ktos nie wiedzial jak nazywa sie piosena ciao ciao italia ciao arivederci , ta pisenka naazywa sie Ciao Italia

Gość taki ktoś
wszystkie piosenki clivera są gicio:)

Gość Dj Krzyś www.mobydic.prv.pl
Akcent - Jesli kochasz.mp3 Akcent - Moja gwiazda.mp3 Akcent - pszczolka maja.mp3 Akcent - Za twe oczy.mp3 Akcent- Zabrałaś mi lato.mp3 As - Na zamku.mp3 Bajeranty - Wódka 2.mp3 Bayer Full - Cyganeczka Janeczka.mp3 BAYER FULL - HEJ SOKOLY.MP3 Bayer Full - Osiemnastka.mp3 BAYER_FULL___BLONDYNECZKA.MP3 BAYER_FULL___MAJTECZKI_W_KR.MP3 Boys - Kochana Uwierz Mi.mp3 Biesiada - Bando Bando.mp3 Biesiadne - Czerwone i bure.mp3 Biesiadne - Cztery razy po dwa razy.mp3 BIG CYC - Facet to świnia.mp3 Big Cyc - Załóż Gumę Na Instrument.mp3 BIG_DANCE___GAZ_GAZ.MP3 Bobi - Szesnascie lat.mp3 Boys - Inna Dziewczyna.mp3 Boys - A ja sie teraz bawie.MP3 Boys - Ale Numer.mp3 Boys - Dlaczego.mp3 BOYS - JAGODKA.MP3 Boys - Jedynie Ty Tylko Ty.mp3 Boys - Jestes szalona.mp3 Boys - Lobuz.MP3 Boys - Magdaleno.mp3 Boys - Milosc.mp3 boys - Odpowiedz mi (kanikuly cover).mp3 Boys - Pamiętaj.mp3 Boys - Powiem Ci.mp3 Boys - Uslysz Wolanie.mp3 Boys - Wolnosc i swoboda.mp3 Boys - Wspolne inicjaly.mp3 Boys - Za twe oczy zielone.mp3 Boys - Zabawa We Wsi.mp3 Boys -Twe Oczy Zielone [Bootystylerz Remix].mp3 BOYS___BAWMY_SI_.MP3 BOYS___BIBA.MP3 BOYS___TYLKO_TY.MP3 Boys-Jestes Ladna.mp3 Boys-Ty juz nie wrocisz.mp3 BUENOS_ARES___ANIO__CZY_DIA.MP3 Bum-Kanikuly_2007_rmx.mp3 Clasic - Jolka Jolka (Remix).mp3 Classic - Biodro przy bioderku.mp3 Cliver - Pokaz jak sie krecisz.mp3 CLIVER - Biesiada Dance MIX vol.1.mp3 CLIVER - Chcę poczuć bliskość Twego ciała.mp3 CLIVER - Chodz kochanie (new version).mp3 CLIVER - Explozja.mp3 Cliver - Femme Fatale (DJ Reverse Remix)muzikum.pl.mp3 CLIVER - Jedna na milion.MP3 cliver - lekarstwo na gorzkie lzy (basshunter).mp3 CLIVER - Najarana Anka.mp3 Crazy Dj - Bananek 2008.mp3 d bomb - powiedz mi.mp3 Dance Express- ZYCIE PLAYBOYA.mp3 D-Bomb - Dalej wal na sale !!!(1).mp3 D-BOMB - Go baby go.mp3 D-Bomb - jak narkotyk.mp3 D-Bomb - Jedziemy na maxa.mp3 D-Bomb - Jeszcze Jedna Noc.mp3 D-bomb - O Ela Ela.mp3 D-Bomb - shake your boom boom .mp3 D-BOMB - tyłki do góry.mp3 D-Bomb - zielony kapelusz.mp3 D-BOMB-Bo ja tańczyć chcę.mp3 d-bomb-powiedz_co_czujesz.mp3 Denis - Marzenie.mp3 Denver - Jest Impreza.mp3 Diadem - Kto wiecej serca ci da.mp3 Diadem- Mialas co chcialas.mp3 Diadem -Oczy 2008.mp3 Diadem_-_Wierze_w_To.mp3 Diadem_Dziewczyno_www.discopolo.info.mp3 Diadem-Skora 2008.mp3 Akcent - Krolowa Nocy.mp3 Disco Polo - Czarownica.mp3 disco polo - dwa jabuszka(1).mp3 Disco polo - Siwy koniu.mp3 disco polo - Stracilas Cnote.mp3 Disco Polo - Wiła Wianki (Dj Lenartus Rmx).mp3 Dj Bajeranty - Zostan Tu Ze Mna.mp3 Dj Witus - On Zimny Ona Goraca.mp3 Dj Witus - Polo Biesiada.mp3 DJ Witus - Tekno biesiada mix.MP3 Domino - Filmowa Milosc.mp3 Drossel - Moja Gitara 2008.mp3 Drossel-Mariolka.mp3 Easy Lady - Mala lady.mp3 ETNA - żar słońca.mp3 Factor- Jedna ty.mp3 factor-macho.mp3 Feel - Jak Aniola Glos (v1r00z Remix) www.djgeru.prv.pl.mp3 Feel - No Pokaż na co Cię stać.mp3 Feel - W ciemną noc.mp3 FOCUS - Blondynka 2008.mp3 Focus - M jak Milosc.mp3 golec orkiestra - Tancz Nie Zaluj Podlogi.mp3 Haiducii & Dj Slon - Vodka.mp3 HANS-TAKIEGO WALA.mp3 Haratacze - Królowie Disco.mp3 Imperium - Zolte Tulipany (Remix).mp3 Junior - Brazowe oczy .mp3 Junior - Nastolatka.mp3 Junior & Diadem - Zakochany Klaun.mp3 kawiarenki (techno mix).mp3 Krywań - Szalała 2006 [Q-Bass & Topa Rmx].mp3 Krzysztof Krawczyk & Goran Bregovic - Moj Przyjacielu.mp3 Leszek Piesek- Hau hau+ stokrotka.mp3 Long & Junior - Helenka.mp3 Long & Junior _ Kobiety.mp3 Love System - Agata.MP3 Lukash - Jestes Piekna Jak Milion Dolarow.mp3 Lukash - Sila milosci.mp3 Lukash - Tylko ty.mp3 Lukash _ Chcialbym Ci Powiedziec 2008 _Weddboy Remix.mp3 Lzy-AGNIESZKA_juz_dawno....mp3 ŁUKASH - MARIOLKA 2008.mp3 Łukash- Nie wiem sam.mp3 Łukash- Odjazdowa muza.mp3 Mamzel - Szalona Iwona.mp3 Masters - Mariolka.mp3 Mateo - Filmowa milosc (Remix).mp3 Maxel - Dyskoteka.mp3 Maxel - Lekcja milosci (rmx).mp3 MC-Makler-Silny kac !! 2007(Radio Edit) Mega Dance - Cadilac Elvisa.mp3 Mega dance - Nie czekaj dluzej.wma Mega Dance - Powiedz Czemu Trudno Tak 2008 (Raveman remix) Mega dance - Wyluzuj sie 2007 (kanikuly).mp3 Mega Dance-Taki Stan 2008.mp3 Mega_Dance___Przyjaciel_2008.mp3 Milano - Kasiu Katarzyno.mp3 Milano - Zolte tulipany.mp3 mister dex - kopciuszek.mp3 Mister Dex - Malowana Lala.mp3 Mister Dex - Spiaca krolewna.mp3 Pawel Kukiz i Piersi - O, Hela!!!.mp3 Polska biesiada - Cyganeczka Zosia(1).mp3 PRELUDIUM_Nie_moge_zapomniec_energy_rmx_.mp3 Q-Bass & Mp Project - Przeleć mnie.mp3 Ramaya- Meżu moj 2008.mp3 Rh+-Marysia_(nowa_wersja).mp3 Ricky Martin - Livin' La Vida Loca.mp3 Rock'n Roll Medley - Let's Twist Again (Mix).mp3 Russian Boys- Dabu Dibu Daj.mp3 Ryszard Rynkowski - Jedzie Pociąg.mp3 Safri Duo - Labamba Remix 2005.mp3 sami - Stokrotka to ja.mp3 Sami - Zakrec mnie.mp3 Sami - Znaczek.mp3 Skalar - W Te Noc.mp3 Skalar US _ Powiedz Mi Tak 2008.mp3 SKALAR___POWIEDZ_MI.MP3 Skalar-Ta dziewczyna i ja.mp3 Skaner - American Boy.mp3 skaner - Pociag do gwiazd.mp3 Skaner_Nadzieja_Remix_2007_.mp3 Stachurski - Jedwab.MP3 STAUROS - Jaki Tu Spokoj.mp3 Tarzan Boy - Promienie.mp3 The Best - Ty i ja.mp3 THOMAS- Już, już, już.mp3 Time - Zimna jak glaz.mp3 TIME_Powiedz_mi_powiedz.mp3 Toledo - Ostatni Raz.mp3 Tomasz Niecik - 4 razy po 2 razy (Marco Van Dj Remix).mp3 Top Biesiada 2007 - Kiedy mysle o Tobie.mp3 Toples - Kobiety rzadza nami.mp3 Toples - Po co nam to bylo.mp3 Toples - Sasiadka.MP3 Toples- Albo on ,albo ja.mp3 TOPLES- HEJ HEJ DOBRY DJ.MP3 Toples- Plastikowa Biedronka.mp3 Toples_-_Wszystko_Sie_Ulozy.mp3 Toy Boys - Stokrotka.mp3 TROPIC - JUZ LATO JEST.mp3 Tropik - Jestes moja noca moim dniem.MP3 Twins-Bumszakalaka.mp3 Urszula - Konik na biegunach.mp3 Vexel - Napisze.mp3 Vexel - Znow jestesmy calkiem sami.mp3 Viper - Impreza.mp3 Viper - grzeszna milosc.mp3 Weekend - Jestes playboyem.mp3 Weekend - Karolina.mp3 Weekend - Za milosc ma .mp3 Weekend-Tylko Ta.mp3 Weselne kaczuchy .mp3 ______________________________________________________ A teraz moje TOP RODZYNKI :D 1.Sebii & Dj Mysz - Cipuleńka 2008.mp3 2.sebii & dj mysz- bolek i lolek.mp3 3.discover - dlugie nogi cover 2008.mp3 4.hans - bum bum.mp3 5.Stachursky - I Nie Mow Nic (Electro Mix).mp3 6.relax & dj cyrek - skrzypeczki.mp3 7. polskie dziewczyny new rmx 2008.mp3 8.-discover- - - lizak rmx 2oo8 -.mp3 9.Junior - Nic o tobie nie wiem .mp3 10.Ich Troje - Zawsze z Toba chcialbym byc 11.Ich Troje - A wszystko to 12.Cinzano - Zlotowlosa karolina.mp3 ______________________________________________________ Wszystkie te piosenki mozna sciagnac ze stronki : www.djoles.pl Jezeli ktos ma jakies pytania w sprawie piosenek prosze pisac na gg => 10864097 :))

Gość gość w dom
Milano - dziewczyno :D!! Akcent - Dziewczyno z klubu disco, Karolina

Gość taaaaaka sobie ja
Domino-"filmowa miłość":) Akcent-"spadająca gwiazda":) Weekend-"za miłość mą":) Boys-"kochana uwierz mi":) oraz "dlaczego Ty mi w głowie zawróciłaś":)

Gość wężu
dzieki za tutuly chłopaki i dziewczeta muza kozak hahah ;p xD

Gość DISCO POLO W NAS GRA
POLECAM: FACTOR-TY OBIECAŁAŚ MI SPIKE-CZARY MARY EFFECT-POWIEDZ MI EFFECT-OCZY TWOJE EFFECT-KOCHAJ EFFECT-KOCHAJ MI MOW HOLIDAY-BADZ RADOSCIA MA VEEGAS-MALY GEST I JESZCZE DUZO INNYCH JESLI CHODZI O RAP TO MAM NAJWIECEJ POLECAM SIE SZYMON1161@O2.PL zAPRASZAM

Gość marciiin93
peja-bania u cygana bo ja tanczyc chce bojs tego wogule ma duzo

Gość Saaaraaa
hi-fi-sklamalas mc daro-zielonooka i jasnowlosa skalar-nie zabieraj mi strun spike-czary mary sebii-eh zycie zycie diament-kobieta z marzen kalimero-dla ciebie weekend-zla opinie mam pm blue-gorace usta mister dex-czerwone roze POLECAM!!

Gość gosiaaaaaaaaaaaaa
Dziekuje Wam za to, że..... nasze bloki są zajebiste... tak mialo byc dwa serca hipnotyzuj mnie karamba

Gość Dj Sebushyn
Effect-Ubranie na podłodze Tomasz Niecik- Cztery osiemnastki Cover-6 na 9 Lovers- Nie spełniona miłość Veegas- Za dużo wina Akcent- Pszczółka Maja Diadem- Kochanie Moje Effect- Chcę się bawić Effect- Oczy twoje

Gość anonim ; )
hej znacie tak dużo piosenek to może znacie też piosenkę leci ona mniej więcej tak "bo to nie znaczy więcej niż ty sam mówię ci że ja że ja jestem chwilą której chciał być powietrzem mówisz mi że ty że ty że ty jedyny możesz mi je dać " z góry dziękuje