Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna ale gorącaaaa

wpisujcie tu tytuły DISCO POLO które naprawde Wam sie podoba!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość a mnie sie wydaje
ze ten letni wiatr to byl ten zespol, co napisal piosenke o wygranej w totka, nie? ale letni wiatr suer: "leeeeetni wiatr, delikatny jak muśnięcie warg, ołołoło... chcecie banana, je je, chcecie banana je je...."

dlaczego temat upada:D moze to smiesznie zabrzmi ale czy ja tez moge prosic o linka do ktorejs z piosenek ktore podala mafefeczka??? ;) pozdrawiam 🌼

Gość shamandalie
disco polo rlz!! moje ulubione kawałki na imprezki to min: Mega Dance- Puste słowa Boys- Szalona Boys- kochana uwierz mi Boys- Jagódka Boys- Miała Matka Syna Bayerfull- Blondyneczka rzeki przepłynąłem nie wiem kto śpiewa ale fajne :P) biała mewa majteczki w kropeczki obowiązkowo kaczuchy :P bo ja tańczyć chcę jedna na milion - tez dicho a co :) Toples- sąsiadka Toples- ciało do ciała Toples- tęsknię Akcent- dziewczyna z klubu disco Sekret- Samotna Ruskie disco polo wymiata np . Russian Boys- dziewczonka, Zabieraj mnie na skale, Ty milenia, dabu dibu daj, Blondi etc Skalar- kłamałaś Bum- Kanikuły Cliver- przeróbka "boten Anna" jest jeszcze taka piosenka ale nie wiem jak się nazywa ani kto to śpiewa a lecui mniej więcej tak : straszna dziewczyna ta moja dziewczyna co fajek nie pali nie pije wina" :P no to na razie tyle jak mi się coś przypomni to dopisze :)

Gość WeroniczkaP
teledo - Ostatni raz Cliver - Gaz gaz Domino - Jesteś najpiekniejsza

Gość a to piosenka
moich studiow!! nie pamietam kto spiewa ale idzie tak: KOCHANKOW MIALAS WIELU PO TRUPACH SZLAS DO CELU........... :classic_cool:

Gość popolupo
Witam wszystkich fanów disco polo! Bardzo się cieszę że istnieją jeszcze takie osoby którym podoba sie ta muzyka i nie wstydzą się do tego przyznać. Tak się składa że jestem członkiem zespołu, który gra po weselach i bardzo często (niestety) zdaża się tak że niektóre pary młode lub też goście nie życzą sobie w repertuarze piosenek disco polo. A przecież przy nich można sie naprawde dobrze bawić! pozdrawiam wszystkich fanów gorąco Barbara

Gość Jolcik
Jolka Jolka to dziewczyna tylko ona jedna i jedyna

Gość czupka
cliver - chodź kochanie jesteś wielkim spełnieniem moich marzeń, aż nie wierzę... - classic

Gość aniag34
Czerwone i bure zaje....fajny ten kawałek.... warto posłuchac...=)

Gość xXZ
Eee :D No to ja powiem Tak :D Milano - Cztery pory roku :D I Wszystko :D Pozdro :D

Gość lektor
Witam, myśle że chodzi o nowe piosenki, bo te stare to juz chyba każdy zna;/.... mi się podoba :mix bara bara- milano. i usa - usta gorące.... pozdro.. jak cos to e-mail do mnie luk.pow.11@wp.pl

Gość a ja lubie dosco polo

Gość a ja lubie disco polo
do shamandalie to "straszna dziewczyna ta moja dziewczyna ."to jest classic "moja dziewczyna" a do "a to piosenka" kochanków miałaś wielu to zespół 4ever

letni wiatr spiewal amadeo

jest tego duuuuzo

Gość lektor
Może to niejest disco polo ,, ale jest dodry polski kawałek: D BOMB- szek jo bum bum... czy jakoś tak.;/;/ jak ktoś zna poprawną nazwe niech poda....

Gość ddddddd disco
twoja to nie mydlo nie zmydli sie napewno zrob to dzis k0ochanie zrob to dzisiaj ze mna moj to nie granat nic ci sie nie stanie co powiesz dzisiaj mala na ostre uhh ahhh :D fajne ale nie pamietam tytulu ani wykonawcy

ooooooooojjjjj troche tego jest:P wszystkie bousow:classic_cool: a innych zespolow to za bardzo nie pamietam:o ale np taka pioseneczka jak \'dziewczyna z klubu disco\" albo mister dex czy jakos tak \"hej kochanie\":D albo toples "cialo do ciala" :D i inne:classic_cool:

no ale cos malo tych wpisow na czarno:P wiec jednak sie wiekszosc tego wstydzi;0

Gość lektor
D BOMB -SHAKE YOUR BOOM BOMM - PORAWIAM SIE SZYBKO

Gość centkowana i pikowana
CLIVER jest najlepszy

Gość MIMI DO PRZYJACIÓŁ
,,GWIAZDA,, ,,JESTEŚ SZALONA,, ,,POWIEDZ,, ,,CO TY MI TAŻ,,

Gość FUUU... DiSCO POLOp

Gość bunio
zimna jak głaz - to coś co lubie;)

Gość skora
witam, ja mam duzo duzo disco polo, ale procz wymienionych sa jeszcze takie jak: - jeszcze raz przytul mnie - ktos ma to w angielskiej wersji? pisac na gg 6707216, jak co to pisac, wysle tez;d -kosmokwaki - comment ca va - chce wyjechac na wies - zycie studenta - focus - powiedz gdzie jestes gdzie - tesciowa - boys jump - diament - w karnawale HIT - piosenka do wodki - polewaj, pogadamy - tarzan boy zolty ananas - gul gul gul, itp. - alicja i rafaŁ - amore amore - paradox jezioro - chodz na siano - milano bara bara HIt oczysiscie nie mozna o nim zapomniec - chours riki tiki - venus pozegnanie - casanova nic i zero - dj dzinx sylwester 2007 mix - weekend to kalina - kawiarenki - lato z komarami - letni wiatr - wino wino, musze znalesc tytul i autora bo ostatnio udalo mi sie to scianac, mam ja w pelnej wersji, to piosenka z gry zulionerzy;d

Gość WolneMysli
Najsliczniejsza piosenka na swiecie jest TOPLES - ZA MIŁOŚĆ MĄ

Gość marata
Następna laska 4EVER hicior!!!!!!