Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto używa benzacne.

kto używa benzacne ???

Polecane posty

Gość kto używa benzacne.

mam do was pytanie czy jak nałozycie go na bużke to tez strasznie ściaga wam skore tak jagbyscie miały jakaa maseczke że trudno nawet sie usmiechnąć??

Gość heja heja
ja uzywam ale tak nie ma.

Gość KTO NO KTO UZYWA NOOOO.
NO KTOKTOKTO... PROSZE NAPISZCIE.

Gość Kasia-Ewa
używam benzacne od czasu do czasu, ale tylko punktowo, jak mi jakaś "niespodzianka" na buzi wyskoczy. Nigdy na całą twarz! Zbytnio wysusza cerę i powoduje łuszczenie naskórka.

ja uzywalam punktowo na rece zima-bardzo popekana mam zima skore.

Gość takKKkkkkkkkkkkkkkkkk

Gość madziara58
z tego co pamiętam są 2 rodzaje ,jedno wysusza a drugie nie ,czerwony kolor i chyba niebieski ,ale nie wiem dokładnie

Gość sa 2 dwa rodzaje
ale jedno z 5% stezeniem, drugie z 10%, oba wysuszaja, tylko to pierwsze jest slabsze:)

Gość ja używam tylko na
miejsca chorobowe, czyli z krostami, czyli nie na całą twarz, na ulotce jest napisane, aby nie nakładać na zdrową skórę i ja tak nie robię, bo po co mi ma wysuszać zdrową skóre, jak to ma pryszcze wysuszać.

ja używałam jej 2 lata, uratowała moja twarz bo miałam straszny trądzik który pojawił się nagle... I po dwóch latach dostała na nią uczulenia, kiedy się nią posmarowałam budziłam się z czerwonymi plamami na twarzy. Myślę że używałam jej trochę za często i wysuszyłam mi skórę i stąd ta reakcja...

Gość DDDD
tez jej kiedys uzywałam i tazke mi sciagało tak skóre jakbym miała maseczke!

ja używam obecnie, ale tylko punktowo w razie w. mam ten z 5% stężeniem i jestem bardzo zadowolona, spełnia swoje zadanie na piątkę. wystarczy kilka razy dziennie posmarować miejsce gdzie szykuje się wyprysk i po sprawie.

ja też uzywam punktowo, nawet do głowy by mi nie przyszło, żeby nałozyc go na całą twarz.... łojojoj masakra hahahahah

Gość kto uzywa benzacne
no ja właśnie używam na cala twarz.... na noc. bo ja mam zaskorniki wszedzie. policzki czolo broda nos... heh ;( ale przynajmniej pomaga :) tyle że właśnie strasznie ściąga skore. a nakladacie na benzacne krem nawilżający? myślicie że to by oslabilo dzialanie benzacne czy można uzywac anń kremu nawilżającego??

ja zawsze najpierw umyje buźke nakładam nawilżajacy krem np Nivea visage i dopiero na krem benzacne

Gość prezent
lepsza jest maść cynkowa ;)

Gość trzeba....
do wanessa. i beznacne działa bez zarzutu? tak samo dobrze? niszczy zaskorniki??

Gość zuuuuuuuuuuuuuuuuu
mi nie ściaga twarzy tylko swędzi:D jak wezme więcej:P

Gość kto używa benzacne
podnosze ;))

Gość hej dziewczyny

Gość efekt murowany
chcialabym wam polecic krem BREVOXYL. uzywam go aktualnie ale benzacne tez uzywalam. jest nieco tansza ale o wiele lepsza. kosztuje ok 20 zl dziala podobnie ale tak bardzo nie sciaga porow i mozna na nia nalozyc makijaz, swietnie matuje. naprawde polecam jest o wiele wygodniejsza i bardzo skuteczna. pieknie sciaga pory ale tego nie odczuwasz. jezeli uzywasz pierewsy raz to na poczatku moze troche piec ale to minie. ja widze efekty juz po 10 minutach. ten krem oczyszcza lekko zluszczajac naskorek i przez to blizny sa nieco mniej widoczne. rany lepiej sie goja ( ja nalogowo wyciskam po czym zostaja rany). PRZEPIS NA PEŁNY EFEKT:1. nie wyciskac w zadnym wypadku! najlepiej nawet nie dotykac twarzy 2. stosowac rano i wieczorem po umyciu twarzi i rak 3. po kilku tygodniach mozna zauwarzyc pełny efekt. WARTO!

Gość gość
A ja używam benzacne od 25 lat i wciąż na mnie działa. zmieniam tylko raz na 5% raz na 10% niestety mam 41 lat i ciągle wyskakują mi niespodzianki na twarzy nigdy mnie nie uczuliło może trochę przesuszyło ale cera się już przyzwyczaiła i jest ok, zwłaszcza jak wyskakują ogromne gule polecam 10% !!

Gość eliz777
Benzacne to ściema a nie lek odradzam, mam po nim więcej pryszczy niż miałam przed wsmarowaniem, czy to tak ma działać! Słabo..

Gość juda92
ja używałam przez jakiś czas ale lepiej kupić coś co faktycznie zwalcza trądzik a nie jakiś szit totalny bo dokładnie czymś takim jest ten cały benzacne! Nie polecam.

Gość gość
Mi tam Beznacne pomaga zawsze. Smaruję pryszcza na noc i potem mam spokój. Brevoxyl jest słabszy przecież, bo ma tylko 4%, a Benzacne 5% lub 10% do wyboru. Tylko nie można całej twarzy smarować, bo się wysusza i najlepiej krem na dzień nawilżający jakiś lekki nałożyć potem. Fajnie jest to pokazane na stronie www.beznacne.pl jak kiedy i co smarować.

Gość goscana2
Witam Was kobietki wiem że problem z trądzikiem jest bardzo trudny i jak zaczynałam swoją kurację miesiąc temu z benzacne czytałam opini na tych forach. Mam 24 lata problem z trądzikiem zaczol mi się ponownie rok temu stosowalam wiele specyfików łącznie z antybiotykami sprowadzanymi z niemiec i nic niedawalo tak rady jak posmarowanie rano i wieczorem twarzy roztworem Borasol kupiłam go bez recepty za grosze i na to po chwili na wieczór smarowalam benzacne na efekty długo nie czekalam po tygodniu już miałam ogromną poprawę, myślałam że już do końca życia będę miała ten problem. Samopoczucie rewelacyjne polecam każdemu usmiech.gif

Gość gość
Polecam krem bioliq do cery tradzikowej na noc i na to nalozyc punktowo bezacne ja uzywam bezacne czerwne i pomaga

Gość gość
Ja miałam poważny problem z trądzikiem i brałam benzacne, dodatkowo dermatolog mi polecił coś na nawilżenie. Brałam Sevolium i także polecam.

Gość gość
Dużo go używałam, bo działał, ale skóra byłą po nim strasznie sucha i tak mi sie łuszczyła i schodziła jak skóra z ramion po opalaniu bez filtra. Po nim przerzuciłam się na dermokosmetyki głównie z La roche. Ostatnio dużo słyszałam o Sevolium.... Ktoś z Was może używał, ma jakieś doświadczenie z tym kremem?