KochamBabkęBożä 1 Napisano 19 Marzec Miałem stąd odejść na zawsze, a ostatnio w gierce, w którą gram podnieśli cenę subskrybcji o kilka euro, a na reddit już płaczą i strajkują, że cena poszła w górę znowu, ja prdl. Myślałem, że tutaj jest rak mózgu, a na reddit chyba jest jeszcze gorzej. Muszę czymś zastąpić srafe, gdzie są fajne dyskusje i ludzie się na siebie nie rzucają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 19 Marzec Nie wiem czy odejść na reddit, bo tam czasem fajne memy wrzucają i się pośmiać można, a tutaj atmosfera jest zjeebana. Każdy przynudza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 19 Marzec Chętnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 19 Marzec Ostatnio tydzień czasu tu nie wchodziłem. Muszę być twardy i wytrzymać pięć tygodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 19 Marzec Spadam stąd. Spróbuje tu nie zajrzeć przez 5 tygodni. Może się uda. Pomodlę się o to. Jak nie, to jestem mięczak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 19 Marzec Nara. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 238 Napisano 19 Marzec wszędzie się rzucajo co ty se myslisz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 19 Marzec 10 minut temu, mr_Kumpir napisał: wszędzie się rzucajo co ty se myslisz xD Czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 19 Marzec Czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 19 Marzec Czemu czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 19 Marzec Czemu czemu czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 19 Marzec Wcale nie wszyndzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 93 Napisano 19 Marzec (edytowany) Kafe srafe i Reddit sreddit Edytowano 19 Marzec przez Daniel86 Dodano emoji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizor sony donuty tak 5 Napisano 19 Marzec 2 godziny temu, starra mendah balkonova napisał: Wcale nie wszyndzie Dumbo wpadaj na mój materac tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 19 Marzec No ostatnio jak coś czytam na reddit jak ludzie piszą posty po angielsku, to zdarza się, że wybucham śmiechem. Niestety długo nie wytrzymałem. Ale też gram w gierkę, więc odechciewa mi się tutaj przebywać. Na szczęście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizor sony donuty tak 5 Napisano 19 Marzec 15 minut temu, KochamBabkęBożä napisał: No ostatnio jak coś czytam na reddit jak ludzie piszą posty po angielsku, to zdarza się, że wybucham śmiechem. Niestety długo nie wytrzymałem. Ale też gram w gierkę, więc odechciewa mi się tutaj przebywać. Na szczęście. Tutaj przez takie malowany 11cm i inne chudy pedau moje samice uciekaja przez nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 19 Marzec Ode mnie też wszystkie spieerdalają xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 19 Marzec Ale mam to gdzieś, bo wróciłem do grania w moją gierkę ulubioną i pomaga. Bo tak to mam depresje, ze mialem tyle fajnych rzeczy i przyjazni, szans na miłość, a nic z tego nie wyszło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 19 Marzec A rzeczy potraciłem przez bezdomność albo przez to że się najeebałem, czy mnie okradli ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizor sony donuty tak 5 Napisano 19 Marzec 5 minut temu, KochamBabkęBożä napisał: Ode mnie też wszystkie spieerdalają xD Za duzo tu samcy golodupiec i tylko klamia na innych tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 19 Marzec Tak czy nie, to odstraszam kaźdą potencjalną ukochaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkęBożä 1 Napisano 19 Marzec Mialem tu nie wchodzic, to w tv znowu leci przemysław czarnek i mi się od razu klaudiusz przypomniał i jak stąd odejść. A ona mnie nienawidzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach