Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamBabkęBożä

Które srorum lepsze? Reddit czy srafe?

Polecane posty

Miałem stąd odejść na zawsze, a ostatnio w gierce, w którą gram podnieśli cenę subskrybcji o kilka euro, a na reddit już płaczą i strajkują, że cena poszła w górę znowu, ja prdl.

Myślałem, że tutaj jest rak mózgu, a na reddit chyba jest jeszcze gorzej. Muszę czymś zastąpić srafe, gdzie są fajne dyskusje i ludzie się na siebie nie rzucają.

Nie wiem czy odejść na reddit, bo tam czasem fajne memy wrzucają i się pośmiać można, a tutaj atmosfera jest zjeebana.

Każdy przynudza.

Napisano (edytowany)

Kafe srafe i Reddit sreddit 😉😆

Edytowano przez Daniel86
Dodano emoji

No ostatnio jak coś czytam na reddit jak ludzie piszą posty po angielsku, to zdarza się, że wybucham śmiechem.

Niestety długo nie wytrzymałem. Ale też gram w gierkę, więc odechciewa mi się tutaj przebywać. Na szczęście.

15 minut temu, KochamBabkęBożä napisał:

No ostatnio jak coś czytam na reddit jak ludzie piszą posty po angielsku, to zdarza się, że wybucham śmiechem.

Niestety długo nie wytrzymałem. Ale też gram w gierkę, więc odechciewa mi się tutaj przebywać. Na szczęście.

Tutaj przez takie malowany 11cm i inne chudy pedau moje samice uciekaja przez nich 

Ale mam to gdzieś, bo wróciłem do grania w moją gierkę ulubioną i pomaga. Bo tak to mam depresje, ze mialem tyle fajnych rzeczy i przyjazni, szans na miłość, a nic z tego nie wyszło.

Mialem tu nie wchodzic, to w tv znowu leci przemysław czarnek i mi się od razu klaudiusz przypomniał i jak stąd odejść. A ona mnie nienawidzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się