Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdas

nauczyciel stażysta- rada pedagogiczna

Polecane posty

Gość asdas

Witam, od września rozpoczynam pracę trochę sie boję, ale nie pracy z dziećmi tylko własnie wspólpracy z nauczycielami. Powiedzcie mi czy ja mam cos przygotowaćna pierwsza radę pedagogiczną i w ogole co muszę zrobić jeszcze przed wrzesniem?

Gość asdas
ja wiem,że to troche dziwne pytania ,ale ja naprawdę nie wiem co mam robić a nie chce na początku zrobic cos żle

Gość To zależy.............
jaka jest w szkole u Ciebie tradycja. Może podpytaj , ja przygotowywałam , ale to juz było dawno i kilka osob razem. Musisz wiedziec jaki masz przydział godzin i przygotować plan nauczania na dany rok, ale to do któregoś tam września

Gość belferka00000000
na pierwsza rade nic nie przygotowywujesz. Prowadzi ja dyrektor szkoly. Powodzenia i wytrwalosci

Gość Na pierwszej radzie musisz
wejść pod stół i obciągnąć z połykiem wszystkim męskim członkom grona pedagogicznego :classic_cool:

Gość akia
Pracowałam w 2 szkołach. w jednej nikt nic nie przygotowywał a w drugiej nowy przynosił ciasto. Przygotuj kilka słów o sobie. Może dyr. zaproponować żebys coś o sobie powiedział. Najlepiej spytaj dyr. w sprawie tych słodyczy. Podpowie ci. Pozdrawiam

Moim zdaniem takie \"wkupne\" powinno się zrobić jakieś 2 tygodnie po zaczęciu pracy, jak już poznasz ludzi i zwyczaje. A może dojdziesz do wniosku, że nie warto?

Gość asdas
dziękuję, mam dzień przed radą spotkanie w gronie anglistów by przygotować plan pracy na ten rok (tak powiedziała mi pani dyrektor) Moze to spotkanie troszeczkę mi pomoze.