Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meataforka

Kombinezon dla dziecka

Polecane posty

Gość Meataforka

może ktoś się orientuje w jakim rozmiarze powinnam kupić zimowy kombinezon dla mojego dziecka?? bo zgłupiałam do reszty. te rozmiarówki ni jak się nie mają do mojej małej. w tej chwili ma 7 miesięcy i ciuszki na 76 a przecież zima jest dluga a dziecko rośnie. Wiem ze musi być wiekszy, ale ile??

jeszcze przez ta zime nie bedzie chodzic wiec mozesz kupic nawet duzo wiekszy wez ze soba spodenki ktore sa w sam raz i kup kombinezon dluzszy w nogawce o 5-7 cm nie sugeruj sie rozmiarowka. moja corka jeszcze do niedawna nosila koszulke,na ktorej napisane bylo 62cm- i 0-3 m-ce:-D

Gość Meataforka
no i właśnie w tych rozmiarówkach problem:) moje dziecko też ma obecnie ciuch od 62-74. dzieki śliczne za rade, chodzić raczej nie będzie tzn nie po dworze, chociaż czy to z dziećmi wiadomo:) ale nie chciałabym zeby mi w polowie stycznia wyrosła ani żeby wyglądała jak w worku:)

Weż też pod uwage że troszke pod kobinzonkiem ciuszków dziecko będzie miało więc lepiej kupić troszke większy by nie krepowało ruchów.Oczywiście rozmiar rozmiarowy nie jest równy.ale ja w tamtym roku kupiłam o 2 rozmiary większy i przechodził cała zime.

Gość Meataforka
no podwinąć można byle nie za wiele bo się maluch nie ruszy dzieki dziewczyny zarysował mi się obraz czego szukać:)

Ja bym kupiła 80. Polecam bardzo fajny model. Ma spodnie z regulacją. Można je podwinąć i zapiąć na specjalnych wtrzaskach. Otwór na ręce może być otwarty lub zamknięty w formie rękawiczek zabudowanych. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.