Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfrdgythuy

ktory aparat wybrac?kodak czy canon?

Polecane posty

Gość dfrdgythuy

chce kupic sobie jakas tania dobra cyfrowke.moi faworyci to canon A430 i kodak C340 ale nie wiem ktory wybrac.

Gość canon A530
W kodaku wychodza brzydkie nocne zdjecia, jesli chodzi o canona A430 to bardzo duzo osob go nie poleca. Ja zakupilam Canona A530 2 tyg. temu jestem bardzo zadowolona, zdjecia nocne wychodza wyrazne i b. ladne, ma wiele funkcji np. w zaleznosci od pogody, rodzaju oswietlenia itp. W normalnych sklepach typu Media Markt kosztuja ponad 800 zl. a musisz doliczyc do tego pamiec oraz ladowarke +akumulatorki czyli kolejne 200-250 zl. Jezeli zdecydujesz sie na kupno aparatu to obejrzyj go w zwyklych sklepach, a gdy bedziesz chciala juz kupic odwiedz sklepy typu Proline, Sirius badz Arest. Sa to sklepy internetowe i na ich stronach mozesz dowiedziec sie jakie maja artykuly i w jakich sa cenach. Moj aparat w Proline kosztowal 650 zl. i razem z cala reszta wyszlo mnie to 819 zlotych, czyli tyle ile sam aparat kosztowal np. w Saturnie w Silesii :) Jak masz jakies pytania to podaj maila :) Prawie miesiac szukalam odpowiedniego aparatu i jestem bardzo zadowolona z wyboru :)

Gość dfrdgythuy
ale ja moge wydac tak ok 500-600 zl.a te akurat sa w tej cenie.

Gość canon A530
no to sorry alew tej cenie to nikon L2 bodajze tylko filmiki bez glosu sie nagrywaja.

Proline ma czasem lipny sprzet i problemy z serwisem. Na Arescie tez sie zawiodlam... No ale jesli o ceny chodzi to Proline jednak taniej :)

Gość dfrdgythuy
ale na te aparaty stac mnie,oba nagrywaja filmiki z glosem tylko nie wiem ktory lepszy.

dołożysz 100zł i masz CANONA A510! Polecam :)

Gość no canoon bez zastanowienia

zajrzałam z ciekawości w parametry tego A430; jakoś cienko widze 4.2MP przy matrycy 1/3\" - zdecydowanie odradzam.. lepiej poczekaj, dozbieraj tą stówke i kup A510

mikifiki---> to jeszcze gdzieś można kupic nowego a510:), chyba byłoby bardzo ciężko:P

i tutaj http://www.ceneo.pl/4424 no cena jednak ciut większa niż zakładałam ale moim zdaniem warto! jak miałabym wydać 600zł na któryś z wymienionych przez autorke tematu wolałabym dołożyć te 100-150zł i mieć coś co na pewno jest dobre.. a może znalazłoby się gdzieś taniej :)

Gość bo canon
to syf....... :classic_cool: