Maggie2006 0 Napisano Sierpień 25, 2006 Niedługo zacznę brać te tabletki- czy któraś z Was miała z nimi do czynienia? Jaki są Wasze odczucia z nimi związane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aimee24 Napisano Sierpień 26, 2006 mnie pasują super, żadnych skutków ubocznych, libido idealne troszku przytyłam ale nie jakoś tragicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margrit 0 Napisano Sierpień 26, 2006 Ja też zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fiona*** 0 Napisano Sierpień 26, 2006 a ja chyba zaczynam zalowac ze nie zaczelam ich brac rok temu :) wprawdzie to dopiero 4 tabletka ale po przebojach z yasmin i jeanina po harmonecie czuje sie swietnie i chyba w koncu wrocila mi pogoda zycia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ajaaaa Napisano Sierpień 26, 2006 bardzo zaluje, ze bralam.. czetry lata. o cztery za duzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maggie2006 0 Napisano Sierpień 26, 2006 Hmmm... wiem, że każdy organizm reaguje inaczej, ale ja mam zacząć brać dziś i najbardziej boję się przytycia i spadku libido... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fraszka82 0 Napisano Sierpień 26, 2006 Ja biorę i jak najbardziej mi pasują. Troszkę przytyłam z czego się ciesze bo byłam chuda, libido nie zmienne, ale moja koleżanka też brała Harmonet i miała między okresami plamienia (ale tylko przez pierwsze 3 miesiące przyjmowania) i zupełnie nie miała ochoty na seks. Także na każdego działa inaczej. Wcześniej brałam Cilest i też byl dobry ale miał dużą dawkę hormonów dlatego ginekolog mi je w końcu mienił na Harmonet z czego jestem zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bjiofgytjfcvmbn Napisano Sierpień 26, 2006 biorę od tygodnia i jeśli chodzi o libido... facet drży z przerażenia! jestem ciągle napalona! skutków ubocznych jakoś na razie żadnych. na razie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odprowadze_iruchne Napisano Sierpień 28, 2006 ja biore harmonet od 2 lat, planuje jeszcze miesiac i przerwa... nie bralam wczesniej zadnych innych, wiec nie mam porównania... utylo mi troche, moze bardziej napuchlo, cellulit straszny, poza tym jakies dziwne, bardzo specyficzne pryszcze (przez 1 rok), które goily sie ok 3 tyg, a w ciagu tyg conajmniej 1 wyskoczyl, takie ogromneee byly ;/ blee, teraz tez wyskakują ale juz nie sa tak widoczne, ale czuje pod skóra, pozatym ciagle mam jakies zle nastroje i deprsje....... nie chce mi sie juz tak.... i jakos trudniej mi sie uczyc, ale to moze przez to ze jestem starsza o 2 lata;p mlodszemu umysłowi latwiej pracowac... a plusy: wczesniej mialam b. bolesne miesiaczki, wymioty i omdlenia przy tym, przy braniu harmonetu zadnych wiekszych problemów, oczywiscie troszku bolalo, ale troszku. teraz skoncze to opakowanie co mam, jeszcze jedno i koniec.... zobaczymy na ile:P ale moj boy i tak jestd aleko spotkam sie z nim za pol roku na kilka dni, wiec nie ma sensu.... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odprowadze_iruchne Napisano Sierpień 28, 2006 aaaa i libido mi wzrosło... a wczesniej nie mialam jakos problemów z tym, a teraz to juz w ogole;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witam wszystkich Napisano Sierpień 28, 2006 Wziełam harmonet dlatego, że planowo okres miał wypaść mi w dzień ślubu. Obawiałam się tego i słusznie, bo to niełatwy dzień i cieszę, że go wzięłam. W przeciwieństwie do Pań piszących tutaj schudłam, choć biorę go dopiero od dwu miesięcy. Czuję się po nim bardzo dobrze, jednak nie mogę pić kawy, dostaję ostrego bólu głowy, co wcześniej nie zdarzało mi się po kawie, ale innych dolegliwości nie mam. Libido faktycznie opada troszkę. Chyba jednak zakończę przygodę z pigułkami, obawiam się trochę futrowania hormonami, tym bardziej, że miesiączka była równie dokuczliwa, co normalnie. Swoje cykle mam regularne, co radzicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 23inez Napisano Lipiec 19, 2007 Myslę, że powinnaś jeszcze trochę poczekać ze zmianą czy odstawieniem tabletek. Zwykle dopiero po 3 miesiącach można powiedzieć czy tabletki są ok czy nie. Akurat dla mnie harmonet jest dobry. Czuję się ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 19, 2007 Biorę od 5 lat i pasuje mi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basiulkaa Napisano Lipiec 19, 2007 a ja biorę od kwietnia i od tego czasu kompletnie nie mam ochoty na seks! ! okropne to jest! no i przytyłam ok 5 kilo:/ nie wiecie czy moge je tak po prostu przestac jeść czy muszę dokończyć opakowanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1983 1 Napisano Lipiec 19, 2007 niezadowolona bóle głowy mdłości słabości i zatykanie w klatce piersiowej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olcia.k 0 Napisano Listopad 29, 2010 Witam, mam do odsprzedania kilka listków Harmonetu. W razie zainteresowania proszę o kontakt olcia.k@o2.pl. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olcia.k 0 Napisano Styczeń 22, 2011 Witam, sprzedam kilka listków Harmonetu. Kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olcia.k 0 Napisano Lipiec 21, 2011 Sprzedam Harmonet. Posiadam 3 blistry. Nowe, długi termin ważności. Kontakt olcia.k@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emileczka92 Napisano Sierpień 19, 2012 Witam, Biorę tabletki anty Harmonet już (albo dopiero) od 11 dni, dziś o 23 12 tabletka. Odkąd zaczęłam je brać mam następuje skutki uboczne: wydaje mi się, że dość często pobolewa mnie głowa, ale może to być też wynikiem czego innego, pobolewał mnie parę razy brzuch i jajniki w późniejszych dniach cyklu, a co najgorsze jak dla mnie na razie to to, że odkąd zaczęłam brać tabletki to okres mi się jeszcze nie skończył ;/ przez ok. tydzień miałam krwawienia tak jak przy okresie, ale już od tego czasu mam plamienia i lekkie krwawienia i ani dnia przerwy ;/ Zaczęłam stosować tę metodę antykoncepcji by móc w końcu cieszyć się seksem bez dodatkowych zabezpieczeń, a tu du*a, bo mój chłopak przez te moje plamienia nie chce się ze mną kochać nawet z gumką, bo się brzydzi ;( więc można w sumie powiedzieć, że mój okres trwa już 12 dni ;/ ciekawi mnie czy przy pierwszym opakowaniu kiedyś to minie, czy może się to ciągnąć nie wiadomo jak długo?! Czy któraś z Was tak już miała? Nie uśmiecha mi się akurat, żeby ten skutek uboczny utrzymywał się np aż do 3 opakowania ;( Poza tym pogorszył mi się stan mojej cery i to nie tylko na twarzy ;( a raczej liczyłam na rzecz odwrotną ;( i zaczęły mi włosy strasznie wypadać i bardziej się przetłuszczać, a byłam tak pozytywnie nastawiona do tych tabletek, bo ogólnie czytałam na ich temat większość dobrych opinii, ale teraz sobie myślę, że jak po drugim opakowaniu nic się nie zmieni, to poproszę moją gin o zmianę tabletek, na takie, które poprawią stan mojej cery to przede wszystkim i stan moich włosów i na takie, przy których może nie będę tak długo musiała się męczyć z tymi plamieniami i krwawieniami w ciągu całego miesiąca.. Nie wiem też czy na poprawę stanu mojej cery też będę musiała czekać do co najwyżej 3 opakowań, aż mój organizm się "przyzwyczai", czy jest to raczej taki skutek uboczny, który jest już uwarunkowany ilością hormonów w tabletkach i pozostaje mi tylko zmiana tabletek? :( No i na dodatek dzisiaj mnie zaczęły piersi boleć ;( masakra z tym wszystkim ;( Poza tym jestem jeszcze cholernie płaczliwa i nerwowa..po prostu istna huśtawka hormonalna :( Mam na szczęście dwie rzeczy na plus: mam taką samą, albo nawet większą ochotę na seks i większy apetyt, tylko niestety w nocy najbardziej ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach