Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhaha

pytanie do doświadczonych kobiet - proszę o pomoc

Polecane posty

Gość uhaha

witam, od jakiegoś czasu staramy się z mężem o dziecko - nic nam z tego nie wyszło, od 3 miesiący leczę się u gin, zażywałam Clostilbegyt .... niewiem co się dzieje, czy to dobry objaw? termin @ jest na przyszły tydzień, a mi brzucho wzdyma, kłuje \"seriami\" no i te upławy ... dużo tego (nie potrafie określić konsystencji, bez zapachu) temperatura utrzymuje się 37,5 - pytam doświadczone kobiety - czy to może być to? a może coś złego się dzieje?

Gość uhaha
żadna niewie? :(

Gość Zuuuuuuuuuuuzka
Wg mnie konieczna konsultacja lekarska

Gość uhaha
masz rację, tylko że mój lekarz jest na urlopie ... :( niemam możliwości pójścia teraz :(

Może doświadczona nie jestem, ale w maju urodziłam :) A więc na początku miałam upławy, ciągle miałam wrażenie ze mam mokro :/ takie biale mlekowate Jeżeli chodzi o temp. to obniża się przed samą miesiączką. Jeżeli myślisz, że jesteś w ciąży to zrób sobie badania w prywatnym labolatroium, nazywa się beta .... nie wiem dokładnie jak się nazywają

Gość Zuuuuuuuuuuuzka
Kurcze, to idź do innego, nie ma co lekceważyć.

no coz ja biale spore uplawy o zabarwieniu mleczno bialym , bezzapachowe, mialam na poczatku ciazy :) wiec moze zaszlas w ciaze ? :)

podobnie bylo z bolami - byly takie klujace - no i podwyzszona temperatura ja mialam ok 37,2 :)

Gość uhaha
dziękuję :)