Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pestka077

ile kosztuje

Polecane posty

wynajęcie detektywa w trójmieście, żeby pośledził niewiernego męża. Muszę mieć dowody.Może ktoś wie?

Gość jako mąż i nie mąż....
Rutka przymkneli a reszta to cieniasy wiec nie dam sie zywcem zonko. Carpe diem :)

Gość Monisiaa1
A nie możesz pośledzić go sama? Ja swojego skurwysyna pośledzę sama, bo agencja jest za droga , nawe 1500 za dzień łącznie z robieniem zdjęć. Pomyślałam sobie, że trzeba huja nie płoszyć tylko dać mu się spokojnie gonić. Wiem ,że jeździ z kurwą do lasu, bo sprząta po niej samochód i wywala papierki po kondonach. Kazałąm mu jedynie dezynfekować naszą łazienkę, bo w domu jest dziecko i żeby przypadkiem nie zostało skrzywdzone przez jakąś szmatę.

Gość Detektyw zajkowski
Witam oferuje sweje usługi na terenie całej Polski..cena 100zł za dobe..Czekam na propozycje pod adresem meilowym harnas27@tlen.pl lub komunikator.

Gość agata_1
Najlepiej wynająć detektywa jak już masz dosyć paranoi, że coś ciągle nie gra i go podejrzewasz. Ja tak zrobiłam i przyłapali go na gorącym uczynku i mam tego dowody na zdjęciach. Jak pokazałam mu to, to prawie zemdlał i na zmianę mnie przepraszał i nie wierzył, że ja o tym wiem.. Myślał, że ślepa i głupia jestem chyba. Teraz mu założyłam sprawę rozwodową i niech żałuję co zrobił, bo straci rodzinę. Na pewno wygram sprawę w sądzie bo detektyw24 przygotował mi bardzo profesjonalną dokumentację jego poczynań!