Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FAUSTYNA

ILE CHCECIE MIEć DZIECI ?

Polecane posty

Gość dużo dzieci
ja tez chciałam miec dwójkę pierwsza ciąża blizniaki (chłopcy) druga ciąza blixniaki (dziewczynki) a teraz jestem w trzeciej ciąży i az sie boję iśc na usg bo jak się okaże ze znowu blixniaki to sie załamię :-) nie szalejcie z ta liczbą

Gość Beybeee
a ja chce 3 :) wrozka mi wywrozyla ze bede miala dziewczynke,chlopca i dziewczynke.. :) a to bylo iedawno :) wiec chyba prawde mowila bo ja chce 3 ;) moja siostra ma juz 32 lata ma 6 letnia core ale chce jeszczejedno..

Gość Beybeee
do duzo dzieci :) powaznie?? ale fajnie :) szczerze to tez chcialabym blizniaki ale nie tej samej plci aby w jajo ludzi nie robily hihi

Gość ciężaróweczka
mi tez sie marza blizniaki... :) dzie dziewczynki... :] ehh... mozna sie o to modlic? :)

Gość sio i owo
a co tam piatka dzieci - siódemka to jest to

Gość dużo dzieci
no właśnie moje kochane sa jdnojajowe, i chłopaki i dziewczynki i niestety robia swoich dziadków w konia :D, nie mówi,ę o przedszkolu, bo opiekunki wiecznie sie skarżą :D, najbardziej mnie raduje jak ide z ta cąłą gromadką do sklepu, ludzie maja ubaw wszystkie są do mnie podobne rudowłose piegowate zielonokie diabełki, moja mama nie rozróżnia :D, na usg idę w środę i już bede wiedziała ale mam przeczucia że to znowu dwójka, znajomi mnie straszą żeby nie trójka, taka już widocznie moja uroda, a w rodzinie zero bliźniaków ani w mojej ani w męża

Gość ja bym mogla
miec 2 albo 3 .Moj facet sie smieje,ze reszte tez bedzie kochal :)

Zawsze chciałam mieć dwoje:) teraz po urodzeniu pierwszego jakoś tak mniej ochoczo patrzę na drugą ciążę, choć nie mówię nie i gdzieś w podświadomości wiem, że raczej będzie drugie. Nie wiem jednak kiedy ;) jakoś trudniej teraz o tym myśleć :) Najlepsze, że mój mąż kiedyś chciał trójkę:P a teraz mógłby nawet na jednym poprzestać, choć kocha syna ponad wszystko :) ehhh ci faceci ;)

hm u mnie to zalezy od płci w tej ciązy ;) mam synka i chcialabym corke a jak bedzie 2 syn to planuje miec trójke :)

Gość mama Zuzi2500
moj mąż na bank chce jedno.Mówi,że przy drugim furii bym dostała Ja też chce miec jedno i Zuzia nam wystarczy w zupełności.

Gość fifa777
dwanaścioro, poważnie

Gość Macka
chce miec z 5 -6 dzieci lubie karmic

2 w porywach do 3, ale to trzecie albo za jakieś 10 lat... albo wcale... jesczez nie wiem... w kazdym razie na pewno dwoje :)

Gość nie więcej niż
2.:)

mam juz jedno i chce jeszcze jedno, a pozniej moze jeszcze jedno jakby sie trafilo nie obraze sie, chociaz moim marzeneim jest adoptowac jakas parke rodzenstwo dzieci, najcetniej afrykanskich, ale czy finanse na to keidykolwiek pozwola to nei wiem :/

Gość dwoje troje
nie wazne byle bylo zdrowe i moje

Gość zuzazuzazusa
mam jedno, chcialabym 2 ale mamy maly pokoj 10m2, zarobki male i do tego wziety kiedys kredyt na samochod, na ktory kiedys bylo nas stac. jak splacimy kredyt, pojde do pracy to sie zastanowimy. nie chce zeby moje dziecko klepalo biede. ja mialam 2 rodzenstwa i nigdy nie pojechalam na zadna wycieczke bo rodzice nie mieli kasy, nigdy nie mialam nowej bluzki tylko zawsze po kims. dzieci sie ze mnie smialy ze mialam kurtke przedpotopowa..maz tez mial dwojke rodzenstwa i przezywal dokladnie to co ja- niemay pretensji do rodzicow ale nie chcemy zeby nasze dziecko mialo takie dziecinstwo jak my. narobic dzieci to kazdy potrafi, gorzej jak trzeba wychowac i zapewnic byt na odpowiednim poziomie. a ja nie chce sie cale zycie zastanawiam co wlozyc do garnka zeby sie wszyscy najedli;/

Gość zadna
Zawsze chcialam miec 4 dzieci 2 dziewczynki i dwoch chlopcow,wprawidzie udalo sie z liczba ,ale z plcia juz niekoniecznie :P Mam 3 dziewczynki i chlopczyka :)

Ja mam jedno dziecko, ale docelowo marze o trójce. Nie wiem, czy będzie mi to dane, ale mam nadzieję:)

Z moich obserwacji wynika że duzo dzieci chca miec ci, których nie stac na utrzymanie nawet samych siebie :D

Gość tak 4-ro, moze 5-cioro
:)

Gość tak 4-ro, moze 5-cioro
vamos, zmien srodowisko, moze nagle sobie uprzytomnisz ze na patologii swiat sie nie konczy... :/

Z moim srodowiskiem wszytko ok, może to wplyw pracy w której mam kontakt z takimi przypadkami. Bieda, nędza a dzieci po kilkoro. jeśli o mnie codzi to bym chcial miec nie więcej niz 2. Tylko zeby sie urodziły juz jako kilkulatki :D

Gość a ja chceeeeeeeee
dwójkę - chłopca i dziewczynkę :D Najlepiej jakby to były bliźniaki, to miałabym problem z głowy :P

Ja nie chciałabym mieć dzieci w Polsce, żeby skazywać je na życie w tym chorym kraju, chodzenie do tych nienormalnych szkół, zmaganie się z tą rzeczywistością, choć nie jest nam źle tutaj, oboje przyzwoicie z mężem zarabiamy, ale mimo wszystko nie chcemy hodować dzieci, a wychowywać i zapewnić im wszystko to, co najlepsze, czego sami nie mieliśmy. Planujemy za kilka lat 1 dziecko, ale wczesniej koniecznie wyjazd.