Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okasienka

Śmieszne teksty małych dzieci.

Polecane posty

Gość okasienka

Małe dzieci zazwyczaj zadaja głupiutkie pytania czy mówią smieszne rzeczy. Np. moja kuzynka gdy miała 6 lat. Jej dziadkowie wyszli z domu i dlugo ich nie było(a mieszkają na wsi).Mam dziewczynki zastanawiała się "gdzie oni tak długo są?" a dziecko" eetam.. mama babcia z dziadkiem pewnie się sexują na sianie"

Gość okasienka
Zapraszam do udziału w tym forum i dodawaniu komentarzy :D

Gość niegrzeczna uczennica
o tej porze?? oszalałas?

Gość oooooooooooo
Bylam u siostry, gadamy, otwieram szafe i pytam masz cos ciekawego do ubrania.. a na to jej 6 letnia córka..a tam same lumpy ..:)

Gość hmmmm.................
moj 3-letni bratanek Kubus dlugo mowi na babcie "baba" kiedys moj brat poszedl odwiedzic nasza mame w szpitalu, ja o tym nie wiedzialaml wiec zapytałam bratanka: "gdzie jest tata?" a Kubus na to: "POSZEDŁ NA BABY" ....!!!:) nie wiem dlaczego akurat w tym momencie uzyl "na" zamiast "do" (bo nigdy mu sie to nie zdarzało)......Myslalam ze umre ze smiechu

Przypomniało mi się. Kiedyś mój tata pojechał do znajomych a że było lato to miał krótkie spodenki i koszulkę, która te spodenki zakrywała. Była tam mała dziewczynka.. chodzi koło taty.. patrzy się, przygląda i w końcu mówi \"a ty majtki pod spodem to masz?\" Smiechu coniemiara ;d