Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tableciara

Pomocy - tabletki bez 7 dniowej przerwy

Polecane posty

Gość Tableciara

Dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy. Otóż biorę od 4 lat tabletki anty. Jakieś dwa i pół tygodnia temu byłam na wakacjach w związku z czym postanowiłam nie robić 7 dniowej przerwy tylko od razu zażyć następne opakowanie mając nadzieję, że przesunę okres. Niestety okres dostałam i mam go do dnia dzisiejszego tzn. w sumie już półtora tygodnia mam krwawienie. Czy któraś miała coś podobnego? Co zrobić doradzcie! Acha no i oczywiście nadal biorę te tabsy , więc może przestać i ich nie brać? Pomóżcie bo się wykończę.

Gość do lekarza marsz

Gość Tableciara
Hej jest tu kto? Doradźcie coś proszę!

Gość Tableciara
z okresem?

Gość do lekarza marsz
taj nawet jak masz okres, nie będzie Cie badał tylko powie co masz dalej robić :)

Gość do lekarza marsz
*tak

Gość Tableciara
No, ale nie było żadnych przeciwskazań co do tego, żeby nie robić 7 dniowej przerwy. Wiele dziewczyn tak przesuwa sobie okres. Że też akurat mnie to musiał spotkać.

Gość do lekarza marsz
szczerze mówiąc nie spotkałam się właśnie z takim czymś, przesuwałam okres już pare razy i nic mi się takiego nie przytrafiło, najlepszym rozwiązaniem jest poprostu udać się do lekarza, my na forum nic nie pomożemy, tabletki bierz dalej, lekarz powie co dalej robić

Gość Tableciara
Bardzo Ci dziękuję. Chyba masz rację. On będzie najlepiej wiedział co robić

Gość Tableciara
Ale jestem ciekawa czy ktoś też tak miał. Dziewczyny spotkało Was coś takiego. Jeśli tak piszcie

Gość ja to znam
Ja kiedys chciałam tez nie robić 7-dniowej przerwy bo słyszałam ze moze zdarzyc sie ze krwawienie i tak sie pojawi. O takim jak Twoj przypadek juz pare razy słyszałam dlatego bałam sie tak zrobić. Na wszelki wypadek idź do lekarza, a tabletki bierz nadal

Gość ja to znam
Namieszałam:) Chodziło mi o to ze tez chciałam nie robic 7-dniowej przerwy, ale sie bałam bo słyszałam ze moze i tak pojawic sie krwawienie

Gość Tableciara
Kurde, tylko że nic by się nie stało jakby krwawienie było np. 5 dni ale to już 1,5 tygodnia. To mnie najbardziej wkurza. Zero seksu i ciągły stres.