Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znerwicowana23

Czy ktoś z was brał lek o nazwie tranxene??napiszcie co to za lek!!!

Polecane posty

Gość Znerwicowana23

Witam was!cierpie na silna nerwicę dzień w dzień się duszę kiedys lekarz przepisał mi właśnie TRANXENE ale nie mam ulotki i nie wiem jak to brać i czy skótkuje???

Gość Znerwicowana23
może znacie jakieś skuteczne sposoby żeby wyjść z tej paskudnej choroby??ja juz nie daje rady i nie wiem co robić wczoraj myslałam że to będzie ostatnia noc w moim zyciu:(

Gość tomo
czemu nie pojdziesz po porostu do psychologa??????myslsisz ze jak sie bedziessz szprycowac lekami to nagle wyzdrowiejesz?????

Gość anonimowy alkoholik
ale masz lek ogolny ze tak powiem, czy konkretnie skierowany w jakims kierunku?

Gość Znerwicowana23
u psychologa juz byłam i okazał sie debilem lek przepisała mi pani neurolog ale go wtedy nie brałam bo bałam sie uzaleznienia!

Gość anonimowy alkoholik
hej napisz jakiego rodzaju to lek i skad jestes?

Gość Znerwicowana23
mam w cholere objawów nerwicy dusze się puls mam zawsze ponad 90 boli mnie serce itd

Gość anonimowy alkoholik
jakiego rodzaju to LĘK

dziewczyno to idz do inengo psychiatry bo z depresja nei am zartow.sama mialam do czynienna z najblizsza mi osoba pograzona w ciezkiej depresji.tylko lekarz a potem dopiero leki daly rade ale to oznacza tez dluzszy i ciezszy etap leczenia.same leki ci nic nie dadza!!!!!

Gość Znerwicowana23
TRANXENE(dikalii clorazepas) kapsułki 5mg a jestem z Częstochowy

Gość anonimowy alkoholik
chodzi o to kiedy to sie nasila? kontakty z ludzmi, stres w pracy/szkole - trudne zadania? wyjscie z domu?

Gość Znerwicowana23
lekarz polecił mi psychoterapie ale spotkanie z pania psycholog skończyło sie na jednej wizycie kazała mi iść do psychiatry po leki usoakajające tylko wszyscy mi odradzaja bo ciezko jest pozniej przestać brać

przedewszystkim powinnas dostac skeirownaie na EKG.czenu nie pojdziesz prywatnie do psychologa??????z ta choroba nie ma zartow!a jezeli cie nie stac to poszukaj na necie moze sa gdzies opinie o dobrych psychiatrach u ceibie w miescie

Gość Znerwicowana23
na początku miałam takie stay od czasu do czasu po kilka dni a teraz już duszę sie ok tydzień od rana do wieczora nie zaleznie od sytuacji w jakiej jestem

Gość anonimowy alkoholik
jesli jest z Toba tak zle nie zastanawialbym sie ani chwili, samo to nie minie, leki tylko przytlumia ewentualnie wspomoga lecznie, zmarnujesz zycie jesli nie podejmiesz decyzji o leczeniu w warszawie jest osrodek ktory jest najlepszy w kraju - zajmuja sie leczeniem nerwic jest tam oddzial szpitalny, mozesz tam mieszkac (do sprawdzenia)\ wszystko przez nfz finansowane jesli chcesz poszukam namiarow

Gość Znerwicowana23
po skierowanie na ekg ide w pon a słuchajcie czy ja mogę się udusić?ja sie boje iść spać bo wydaje mi się że przestane oddychac:(

musisz zaczac sie po prtrsu jak najszybciej zaczac leczyc.ciezko ejst ja wyleczyc ale jezeli tulko bedziesz miec w sparcie w rodzicach chlopaku to wszystko wyda ci sie łatwiejsze i prostsze zobacztysz sama@

Gość Znerwicowana23
do anonimowego o jakim rodzaju leczenia mowisz?mam iść do psychiatry po leki czy do jakiejś kliniki ja juz nie wiem co robic staralam sie to zwalczyc sama ale chyba nie daje rady

to jest za zbyt ciezka choroba zebys sobie sama poradzila!Q!! ty sobie chyba nawet nei zdajesz sparwy co to za choroba!!!jak jest ona silna

Gość anonimowy alkoholik
sama nie dasz rady, mozesz czekac na cud psychiatra da leki ale to Cie nie wyleczy tylko zamaskuje chorobe jedyne wyjscie to leczenie w specjalistycznej klinice, najprawdopodobniej wielomiesieczne w warszawie jest najlepsza tego typu klinika, szukac na nia namiarow?

Gość Znerwicowana23
takie rezultaty przyniosl 3-letni stres u mnie w domu także nie stresujcie sie lepiej niczym bo ja tak wlasnie robiłam i teraz tylko ja jestem chora nikt inny

Gość Znerwicowana23
nie wiem czy bede mogla ot tak sobie wyjechac gdzies na leczenie ja mam firme ktora prowadze z matką ona mnie potrzebuje chyba zeby tutaj w cz-wie cos było

ja tez mam bardzo ciezka sytuacje w domu ale to wsystko zalezy kot jaki jest wytrzymaly psychicznie.mi bardzo pomogl moj chlopak ktory jest zawsze przy mnie i mnie mocno wspiera a czy ty masz taka osobe przy sobie czy jestes sama z ta choroba????

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx
przyjmowałam tranxen.. jest do bani. Teraz biorę lerivon i jest super... Byłam w takiej fazie, ze bałąm sie zjesc kanapki, sądząc, ze zawału zaraz dostane. Teraz wiem, ze żyje.. Tranxen z tego co pamietam, jest przedewszystkim lekiem od padaczki. I faktycznie, mnie po zapadaniu telepało. Po tranxenie telepanie odesżło, ale zapaści zostawały. Po lerivonie jest napprawde oki. Dodatkowo polecam neospazmine. To ziołowy syrop bez recepty i tani. Rewelacyjnie działa

poszukaj an necie czestochowa to nie pipidowa na pewno cos znajdziesz!nie ejdenego dobrego psychiatre

Gość Znerwicowana23
mam faceta ale on mówi że wszystko bedzie dobrze idz na aerobik zajmij sie czyms i nie pal papierosow i ze brakuje mi zajecia i ze jak sie czyms zajme to sie bede dobrze czula