Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka 19 warszawa

nadmierne owłsoenie ...

Polecane posty

cześć,chciałabym poznać dziewczyny które tez mają problem z nadmiernym owłosieniem nóg, posladków itp.

Gość panna mariana
raczej nie jestem nadmiernie owłosiona ale zawsze miałam bzika na tym punkcie i uwilbiam mieć gładkie ciało. Jak byłam młodsza usuwałam włoski wokół pępka. Potem zaczęły mi wrastać więc musiałam je golić. No i niestety teraz są cimne. Chciałabym spróbować jakiegoś preparatu rozjaśniającego, wiem że sally hansen ma coś takiego w swojej ofercia. Ktoś sie orientuje ile to kosztuje i czy jest skuteczne? Pozdrawiam!

mialem kiedys laske co tez miala z tym problem z nadmiernym owlosieniem:O rozwiazala go wizyta u ginekologa zapisal jej jakies tabletki czy cos

Gość mirrka
niestety mogą to być problemy z hormonami i dlatego tzreba zrobić badania na poziom hormonow.Mogą być ,ale nie muszą.niestety ja mam ten problem i wiem ,że leczenie jest tylko poprzez tabl hormonalne.Jak się je przymuje to wlosów jest mniej a jak odstawię problem wraca.Nie wspomnę już p psychice w czasie kuracji:(Dla pewności radze zrobić te badania jeżeli to jest duży problem, bo jeżeli nie, to może poprostu taka jest wasza uroda .Na forum dziewczyny sporo pisały na ten temat, radze poszukać w wyszukiwarce.

tez jestemnadmiernie owlosiona;/ mam duze powodzenie naprawde na to nie moge narzekac jednak gdy tylko mam sie rozebrac zaczynam uciekac;/ poprostu wstydze sie siebie..;/ mam zamiar wybrac sie do ginekologaa zeby przepisal mi na to jakies tabletki bo z tymnie dasie zyc normalnie... mam nadzieje ze to mi pomoze

A jak usuwacie włosy z piersi. Bo słyszałam, że nie wolno ich wyrywać?

Dziewczyny dajcie sobie spokój. Naturalne owłosienie, nawet obfite, jest piekna ozdobą kobiecego ciała. Ingerencji lekarza lub kosmetyczki wymagają jedynie przypadki skrajne (np. duże zaburzenia hormonalne). Moda na gładkie ciała jest sztucznie wylansowana przez speców od marketingu na zlecenie koncernów produkujących akcesoria do depilacji. Mnie bardzo podobają się naturalne kobiety i dziewczyny. Pozdrwiam!

tak ale kazdy chlopak woli dziewczyne z gladka delikatna skora niz z owlosiona;/ z tym naprawde trodno zyc;/ ja popadlam w takie kompleksy ze boje sie ubierac w skape ciuszki choc na moja figure nie moge nazekac..i choc nieraz chcialabym ja pokazac to nie moge wlasnie prze te wszystki wloski na moim ciele;/ przeciez chlopakow to nie kreci;/