Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dasha

Kobiety -- poswiecicie naturalnosc by czuc sie lepiej ??

Polecane posty

Gość Dasha

chodzi mi o makijaz, wolicie naturalnosc kosztem gorszego samopoczucia, czy z makijazem w lepszej formie. Glownie zwracam sie do kobiet ktore nie maja idealnej cery

Gość makijaz i lepsze
samopoczucie-zdecydowanie

Gość proszę pomóżcie
tak, makijaż i lepsze samopoczucie. Bez makijażu czuję się strasznie, nawet jak nie mam żadnej krostki.

Gość Dasha
Oczywiscie jestem za Waszymi opiniami =) i nie zgadzam sie z twierdzeniem ze podklady niszcza ,owszem te za 4 zl z kiosku tak ale sa rowniez takie ktore pielegnuja. Podklad to podstawa ;)

Gość oczywiscieze podklad
Gdybym wyszla do pracy i mialabym sie zle czuc to do niczego dobrego by to nie doprowadzilo. Trzeba zrozumiec jedno,nie wszystkie mamy tak idealna cere ,ze nie musimy uzywac podkladow. I to jest pryszcz,mozna sie wysmarowac i po klopocie. Ludzie maja inne problemy ze soba i niestety nie moga w kilka minut ich usunac czy poprawic. A wiec glowa do gory,jak cos jest zle to trzeba poprawic i po klopocie.

Uważam że dobrze wykonany makijaż nie pozbawia naturalności !! A opinia \"jak ładnie dziś wyglądasz\" zamiast \"jaki masz ładny makijaż\" świadczy o tym :) Stanowczo głosuję za NATURALNYM makijażem ...