Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malunkaaa

cholera rodzice!!

Polecane posty

Gość malunkaaa

ma 25 lat ważę 49/160 a moi rodzice ciągle mi truja że za chuda że nie jem że się wykończę że wyglądam jak dziecko ( wymiary 89-60-87) ja p....... przeciez to nienormalne wykończę sie przy nich, palić to pozwalają! dbam o siebie serio jem owoce i jem naprawde w normie! skończyłam niedano studia szukam pracy i nie mam sie jak wyprowadzić narazie, dodam że jestem w połowie niezalezna bo udzielam korków więc płace za siebie poza domem woda itp, co ja mam robić krzyki i tłumaczenia grzeczne nie pomagają wrrrrrrrrrrrr

Gość malunkaaa
uppppppppp

Gość ae
Wiesz, no, za dobrze to ty faktycznie nie wyglądasz. Inna sprawa, że rodziece powinny się odchrzanić od życia dorosłej córki, skoro Twojej nawyki żywieniowe nie zagrażają zdrowiu. Ale myślę, ze nie zaszkodziłoby ci trochę przybrać ciała. Chudzielce są nieapetyczne.

Gość Wake up
Popros zeby sie odczepili.jestes dorosla!

Gość anonimowy alkohlik
chudzielce sa fajne, o gustach nie dyskutujemy zreszta :classic_cool:

Gość malunkaaa
no jak nie za dobrze? a moje wymiary? przeciez przy tym wzroście są oki! tyle to maja laski po 170 i tez dobrze wyglądają

Gość malunkaaa
pomyłka- w tali mam 62

heh rodzice chyba tak juz maja:) ja nigdy bym o sobie nie powiedziala ze jestem chuda(nikt by tego nie powiedzial:D) a oni oczywiscie swoje..ze do lekarza,ze anemia itd;) szczegolnie mama mi marudzi:)

Gość ae
Jest różnica między laską-modelką, chudą i wysoką, a malutką osóbką o wymiarach i posturze dziecka. Ale Twoja sprawa. Rodzicom powiedz, że lekarz ci zabronił jeść więcej, albo że byłaś u dietatyką i ustawił Ci taką diatę. Po prostu jakiś kicior, ale się go trzymaj.

Gość malunkaaa
manganian VII potasu - a ile masz lat? ja juz serio nie moge żeby w tym wieku się kryć z niezjedzona kolacją wrr mam skłonności do tycia więc dużo mnie kosztuje utrzymanie obecnej wagi a tu jeszcze ich ciągłe trucie i awantury koszmar

Gość malunkaaa
89-62-87 - to sa wymiary dziecka????????????????????????????

Gość ae
dietę. Rodziców naprawdę można ustawić, tylko nie kłótnią, ale taktyką.

Gość malunkaaa
miseczka C! dzieci raczej nie mają takich:/

Gość anonimowy alkohlik
ja tam wysokich modelek nie lubie wole te mniejsze :P

Gość malunkaaa
anonimowy alkohlik -:D heh ja tam wolałabym więcej wzrostu no ale nie o tym mowa:)

Gość ae
Jak dla mnie poniżej 90 cm w biodrach to typ dziewczynki-amorektyczki. Ale to moja opinia.

Gość malunkaaa
ae- nie no biodra to mam wąskie z natury nawet a jak przytyję to zmienia się talia i piersi a biodra pozostają takie same:( tez tutaj akurat wolałabym mieć więcej:(:(

Gość ae
anorektyczki. Bosh, czemu tu nie można edytować postów.

Gość anonimowy alkohlik
ae i tak nkit tego nie zawuazayl :classic_cool:

Gość ae
Twoja sprawa, jak wyglądasz, ostatecznie. Rodzicom coś wymyśl. Na przykład, że masz refluks żołądkowy i nie możesz więcej jeść. Albo tylko że lekarz ci powiedział, że masz idealne wyniki i idealny wskaźnik masy ciała. Po prostu rodzice niech spadają, nargorsza co można zrobić to się szarpać z nimi.

ja jestem mlodsza;) dopiero zaczynam studia wiec wyfruwam spod skrzydelek rodzicow,ale czuje ze teraz sie dopiero zacznie;)jak wyjade i nie beda mieli kontroli nad tym co zjadlam a czego nie;) na bank mi wmowia anoreksje po powrocie do domu;)

Gość malunkaaa
90 w biodrach to ideał przy wzroscie 175 wię 87 przy 160 jest oki, mnie wiele kosztuje utrzymanie tej wagi serio

Gość anonimowy alkohlik
nie masz wyjscia, trzeb przytyc z 5 kg min.

Gość ae
Zmierzam do tego, że z rodzicami, jak z dożartym czterolatkiem. Nie ma sensu tłumaczyć, przekonywać i rozmawiać jak z mądrym, myślącym i dorosłym. Rodzice zafiksują się na całe życie na jednym. Smutne, ale prawdziwe. I działa.

Gość malunkaaa
taak imieć bmi 21 czyli niefajne był juz o tym topic że faceci nie lubia lasek z bmi 21 i więcej ja mam 19 ( norma nie niedowaga!)

Gość malunkaaa
ae - haha świetna wypowiedź :D :-)*

Gość anonimowy alkohlik
ja pisalem na manganianu potasu

Gość ae
No dobra, twoja sprawa, jak chcesz tak wyglądać. Jakbym była facetem w każdym razie, to bym nie chciała chudzielca. Facetmusi mieć zresztą dla mnie też trochę ciała. Po prostu - i przemyśl to sobie - są ludzie, co nie kochają chudych. Jak mam wybierać, wolę lekką nadwagę niż sterczące kości. Żeby było jasne - sama walczę o wagę i jestem szczupła. Ale nie chcę zejść niżej pewnego poziomu, bo sama nie mogłabym na siebie patrzeć.

ja przy tym wzroście wyglądam akkurat (mam drobną budowę ciała) gdy ważę 45 kg i nikt mi nic innego nie wmówi, choC rodzice próbowali