Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agniesiaa

Czy jestem w ciazy ?

Polecane posty

Witam, prosze a wrecz blagam o pomoc. Mam 18 lat, od roku wspolzuje z moim chlopakiem. Zabezpieczamy sie Prezerwatywa i dodatkowo Globulkami. Wszystko bylo ok, do teraz. Okres spoznia mi sie juz 5 dzien, mam dosc ostre bole brzucha oraz sluz wyplywajacy z sutkow, chociaz tutaj to chyba ok, kiedys ginekolog powiedzial mi ze to normalne z sutkami. Czy moge byc w ciazy ? Razem z chlopakiem nad tym sporo myslimy, doszlismy do wniosku ze nigdy nie doszlo do uszkodzenia \"gumki\" oraz zawsze moj partner bezposrednio po wytrysku wyjmuje czlonka z prezerwatywa. Gdy sie piescimy on zawsze jest w bieliznie, raz tylko zdarzylo sie ze tak nie bylo, ale nie dotykal mnie czlonkiem w miejscach intymnych. Kilkanascie dni temu wrocilam z Hiszpani, to wiaze sie ze zmiana klimatu. Do tego bralam kilka dni antybiotyki bowiem bylam chora na angine. Czy to moze asz tak opoznic okres ? Blagam o pomoc i pomocne sugestie.

Gość hzm
5 dni to zadne spoznienie w Twoim przypadku. przestan schizowac ;)

Gość Asiulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
napewno nie jestes :) nie schizuj sie jezeli rzeczywiscie nie było takiego faktu gdzie mogłabys zajsc to sie nie martw. Tak zmiana klimatu, stres to wszystko opoznia miesiaczke. A jezeli dalej bedziesz sie schizowac to kup test ... 3maj sie

A wedlug was kiedy mniej wiecej przyjdzie miesiaczka ? Zaznaczam ze jestem pierwszy raz w takiej sytuacji i nigdy okres nie spoznial mi sie wiecej niz 3 dni, dlatego ten paniczny strach. W sumie juz sie uspokoilam, ale moj partner jeszcze nie :)

Gość bellarossa
a ja mam nadmiar okresów.. 4 dni po skonczeniu jednago zaczał mi sie drugi.. ateraz okropnie sie czuje i chce mi sie wymiotowac..

Gość taaaaaaa
mysle ze Twoj okres przyjdzie lada dzien skoro masz bole brzucha jak do okresu a steres i zmiana klimatu to pewne ze to przyczyna ja bylam na wakacjach i z kolei dostalam okres prawie tydzien wczesniej niz zwykle a mam regularny

Gość mańka_21
Spokojnie, zmiana klimatu, antybiotyki, jeszcze stres. To wszystko sprawia,że miesiączka się opóźnia. Mnie się kilka razy spóźniała. Najdłużej okresu nie mialam przez 10 dni.

Witam, ponownie ja. Bylam do dzisiaj z chlopakiem na malym wypadzie. Dzisiaj wybije mi 11 dzien a okresu nadal nie widac. Bole o ktorych mowilam nadal mam, ale mniejsze niz wczesniej, raz mialam tylko wczoraj dosc mocny. Do tego pojawil sie w macicy bialy dosc gesty sluz, ale jestem pewna na 90% ze to po antybiotyku, bowiem mialam juz taki wczesniej 2-3 razy. Nadal takze wyplywa mi siarra z sutkow. Omdlen, wymiotow i innych typowych oznak ciazy nie mam, ale strasznie sie martwie, nigdy okres nie spoznial mi sie 11 dni. Co o tym sadzicie ? nadal uwazacie ze jest ok ? Chyba pora wybrac sie do ginekologa ? Prosze o pomoc i pomocne sugestie.

Gość sara08
no..:):) prosze prosze... mo.że faktycznie ty jestes w cdiąży ale az sie wierzyc nie chce skoro zawsze tak świetnie się zabezpieczaliście! ja mam porade zrób test albo badanie hcg krwi ono na sto procent odkrywa ciążę, a po drugie idź do ginekologa.

Gość Idz kup test

Nie zalamujcie mnie, ani ja ani moj partner nie mozemy sobie pozwolic na dziecko :( ! Kurde poza miesiaczka nie mam zadnych typowych objawow. Te bole sa \"okresopodobne\" .. sluz w macicy na 90% po antybiotyku. Pozatym chyba nic. Zapomnialam dodac ze ten antybiotyk ktory bralam na angine byl strasznie mocny o czym mowil mi takze doktor, jednak czy to moglo opoznic okres asz o 11 dni :( ?

No i najwazniejsze, czy jest tutaj kobieta z dzieckiem u ktorej przebiegalo wszystko tak jak u mnie ?

Gość ktos20
nie jestesmy jasnowidzami. idz zrob test to jest 5 minut...

Gość 19tkaaa
napewno nie jestes:) jesli bardzos ie martwisz zrob test na hcg ale uwierz ze przez stres miesiaczka moze sie przesunac. Na poczatku tez stosowałam ta metode i za bardzo sie stresowałam i od prawie roku biore tabletki

Zapisalam sie juz do Ginekologa. Gadalam ze znajoma, rowniez stwierdzila ze to malo prawdopodobne. Zapomnialam jeszcze o I rzeczy, oprocz tych bolow podbrzusza po kilka razy dziennie oddaje stolec, wczoraj nawet 6 razy ... czy to cos moze oznaczac ?

Gość 19t
swiadczyłoby o tym ze masz dobra przemiana materii ale 6 razy?? hmm

Gość Marlene
Dziewczyno,nie stresuj się.Będzie dobrze. to na pewno przez podróż i leki. Ja marzę o dziecku,a mój kochany nie chce go mieć jeszcze przez 2 lata........... jakie to dziwne potrafi być życie,Ci co nie chcą,mają,Ci co chcą,nie mogą mieć/zajść albo wcale,albo póki co...........