Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniek20061

ciąża czy nie? wrazliwa pochwa i okolice

Polecane posty

Gość miniek20061

witajcie... mam z moja girl taki problem.. piescilismy sie juz 2 miesiace temu... ale tak ze ona i ja bylismy w pizamie... ja bylem czlonkiem blisko jej tak ze ona to czula ale nie nastapil wytrysk i nie bylem w niej tylko bylismy mocno przytulenie w pizamach... czy moglo dojsc do zaplodnienia.. dziewczyna dostala juz 2 miesiaczki niedawno powinna byc 3... ale jej cos niewidac.. dziewczyna czuje ze ma ochote na pieszczoty... czy w ciazy pochwa i jej okolice sa bardziej wrazliwe? dodam ze nigdy nie wspolzyliismytak klasycznie jeszcze... pomozcie nam!

Gość hzm
ciaza, ciaza..okres sie spoznia? no to co innego to moze byc :O

Gość miniek20061
ale ona dosc czesto miala nieregularny okres... tak jak napisalem 2 wczesniejsze byly w porzadku... dodam ze niewystepuja inne objawy...

Gość miniek20061
i w takim razie czy moze dojsc do zaplodnienia jesli penis nie jest wprowadzony nawet do przedsionka pochwy? obydwoje bylismy w pizamach.. prosze o pomoc...

Gość hzm
ciaza...jak nic ciaza...idzcie do ginekologa jak najszybciej... im wczesniej tym lepiej

Gość Asiulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie mogło dojsc!! podejżewam ze albo robisz sobie jaja albo masz z 15 lat

Gość jeśli pytasz powaznie
to na pewno nie jest w ciąży!!!! więc nie musicie sie obawiać , ale byłoby dobrze gdybyście pieszczoty poprzedzili jakąś dawką teorii, może jakas książka? zabieracie się za rzeczy o których nie macie pojęcia! Zapłodnienie może jednak nastąpić nawet bez stosunku, ale tylko wtedy gdy sperma dostanie się do pochwy (podczas pieszczot itp.) u was to naprawdę niemożliwe

Gość miniek20061
widze ze zdania sa podzielone wiec naprawde ciekawa sprawa... a to ze pytam w ten sposob to niejest niewiedza tylko zastanawiam sie poprostu bo rozne rzeczy slyszalem i czytalem ...