Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co to znaczy

Trzeci sutek....

Polecane posty

Gość a co to znaczy

Czy ktoś z Was ma 3 sutek?? Mój chłopak ma,ponizej sutka taki niewykształcony,śmieszny sutek. to śmiesznie wyglada,i napewno nie jest to pieprzyk!! Czy ktoś z Was tez ma??

Gość lol...
a baczyński miał 6 palców u stopy i co? ;p

Gość 4 sutki
ja tez tak mam , tylko ze dwa nie wyksztalcoe i jestem kobieta :)

Gość ja też tak mam
to wygląda jak małe znamię. pod prawą piersią mam jeszcze jeden sutek:p

Gość ja też tak mam
hmmm... pod lewą...:o :D

Gość a co to znaczy
no właśnie to wyglada jak znamie... a to niewykształcony sutek własnie!! ehhh skad to sie bierze??

Gość z kosmosu
:p Jak to skąd????:o Chyba człowiek jak każdy ssak podlega ewolucji, nie? To sa takie drobne atawizmy;)

Gość świniopas
moja świnka ma siedem ( w jednym rzędzie)

Gość a co to znaczy
ja tu pisze o LUDZIACH a nie o Twoim swiniaku!;)

Gość ziutaaa
ja mam trzeci sutek i jestem z niego dumna!

Gość emilka*************
i ja mam:)

Gość wstrętne dziwolągi
to ohydne :-O raz widzialam takie cos u znajomego faceta - obrzydlowosc :-P

Gość żyłam przez prawie 30 lat
nieuświadomiona, dopiero któraś lekarka przy rutynowym badaniu zwróciła mi na to uwagę, ja żyłam w przekonaniu że to zwykłe znamiona.....

Gość żyłam przez prawie 30 lat
a ona uświadomiła mi że mam 4 dodatkowe sutki, sama pokazała że są idealnie symetrycznie rozmieszczone.....

Gość ania bez śniadania
niemozliwe, że aż 10% ludzi ma 3 sutek. widziałam setki gołych klat a nigdy się z tym nie spotkałam. nawet w necie nie potrafię znaleźć. jak to wygląda?

Gość annnna ty weez
o rany bo to nie jest taki sut jak masz na cycu tylko cos takiego pod cyckiem co jest zupelnie plaskie i moze ma z 1mm srednicy!

Gość pokazcie fote
jak to wyglada???

Gość Siam Star
ja mam trzeci sutek:)

Gość zafrina
Ja mam cztery sutki. Pod moimi piersiami, idealnie symetrycznie położone. Pod prawym jest taki maleńki, ale pod lewym większy i bardziej rzuca się w oczy. Szczególnie nad jeziorem, gdy jestem w stroju kąpielowym dzieci do mnie podchodzą i chcą dotknąć ;D a raz nawet nazwali mnie mutantem ;p ale ja się nie przejmuję, bo jestem z nich dumna :D

Gość marina23
Trzeci sutek mam po ojcu. Jest to mój największy kompleks.:( Najgorsze jest to że mam narzeczonego, jesteśmy ze sobą już bardzo długo, normalnie uprawiamy seks, a on jeszcze nigdy nie widział mnie nagiej bo wstydzę się przed nim rozebrać bo mam trzeci sutek a na dodatek małe piersi Kiedyś rozmawiałam z nim na ten temat ale nie bezpośrednio o mnie tylko on opowiadał o koledze który ma trzeciego sutka, i śmiał się z tego... Nigdy nie zobaczy mnie nagiej:( Jeszcze planujemy ślub i dziecko, mam nadzieje że dziecko nie odziedziczy po mnie tego... Na pewno było by nieszczęśliwe z tego powodu.:(

Gość marinara
Ja też mam. I wcale się tym nie przejmujcie dziewczynki. Takie rzeczy się po prostu zdarzają.

Gość dziewki
hej ja mam trzeci jakby cycek i na nim sutek ale nie wiem czy to niebezpieczne ... czy nie rozwinie sie z tego guz lub coś gorszego...??? i jescze zapomniałam dodać ze mam to od urodzenia a to rośnie razem ze mną

Trzeci sutek to nic dziwnego tylko pozostałość po przedkach, którzy mieli znacznie więcej niż dwa, a wszytskich tych, którzy się z tego śmieją trzeba zapytać kto tak naprawdę jest wybrakowany - ktoś kto ma 2 sutki czy trzy? Trzeci (czwarty lub jeszcze kolejny) nie jest miczym złym lub niezwykłym. Wiele znanych osób również je posiada i nie wstydzi się ich. Jedyną wadą jaką może nieść za sobą obecność dodatkowego sutka jest możliwość powiększenia się go podczas ciąży. Należy wówczas zwrócić na niego szczególną uwagę, a każde zmiany zgłosić lekarzowi. U mężczyzn natomiast nie jest żadnym ryzykiem i złuży jedynie do ozdoby. PS: Dla pocieszenia posiadaczek kolejnego sutka dodam, ze sama go mam i mam to gdzieś ;]

Gość kobietka333
Posiadam trzeci sutek pod lewą piersią i go nienawidzę jest widoczny, odstaje :/ Wstydzę i brzydze się go to przez ten defekt nie dopuszczam nikogo do siebie. Mam 22 lata i jestem dziewica! Bo wstydzę się własnego ciała! Do tego 185cm wzrostu jestem szczupła, jak by tego było mało lewe oko jest niebieski prawe brązowe moje imię też się wyróżnia (Liwia) ... Moim zdaniem 3 sutek to już za wiele, nie rozumiem jak można go lubić, być z niego dumnym. ... Być innym nie jest przyjemne.

Gość zuz36
Ludzie, mylicie sutek z brodawką sutkową. Sutek, to inaczej cycek, pierś.