Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankieteerka

Ankieta na temat sexu

Polecane posty

Gość ankieteerka

Jesli chcecie odpowiedzcie na ponizsza ankiete: 1. ile macie lat? 2. jak dlugo jestescie razem? 3. czy mieszkacie ze soba? 4. jak czesto sie kochacie? 5. jak czesto wystepuj petting? 6. kto czesciej inicjuje sex? K. czy M.?

Gość kOBIETA p
1. 18 2. oficialnie 4 miesiące 3. nie 4. jak czestyo mozemy ( nieraz przez tydzien codziennie :P) 5. zawsze 6. niestety M

Bujda roz...........................asz mnie............. tak nie można............... bądź mężczyzną................;)

to było do konkretnej osoby nie umiesz czytać???????

zawsze jestes in minus................ masz kompleksy???? widzieć Bujdę walczącą to jest coś :)

Gość ankieteerka
ludzie, bardzo prosze na temat wypowiadac sie :)

Gość to odpowiem
1. 25 lat 2. 15 miesiecy 3. obecnie nie 4. jesi jestesmy kilka dni razem to po 3- 5 razy dziennie 5. zawsze jak jestesmy ze soba 5. po rowno

Gość Berandetka
1. 23 lata 2.miesiąc 3.nie. ale planujemy 4. niestety rzadko- ze względu na dzielącą nas odległość 5. tak samo jak z kochaniem 6. M :P

Gość a ja CCCCCCCC
23 I 26 3,5 ROKU NIE za każdym razem jak sie spotykamy czyli ok 4 dni w tyg. za każdym razem jak się spotykamy M

Gość 24
1. 24/25 2. 3 lata 3. tak 4. 3, 4 razy w tygodniu 5. za kazdym razem kiedy sie kochamy, po pieszczotach zawsze dochodzi do seksu 6. po polowie

Gość nie powiem kto
1.36 2.4 lata 3.tak 4.2-3 razy dziennie 5.4-6 razy dziennie 6.jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czyli kobieta :)

Gość ona153647
1.16 i 18 2.prawie 2 lata 3. nie 4.kilka razy dziennie(oczywiscie jesli sie widzimy bo czasem sie nie widujemy przez kilka dni) 5.patrz wyzej 6.mysle ze oboje go inicjujemy w takim samym stopniu

Gość singiel
1. 24 2. 0 3. nie 4. 0 5. 0 6. nikt ;( (7. jestem prawiczkiem) 8. zabijcie mnie

1.ja mam 18 a on 20 2.razem jestesmy ponad 13 miesiecy 3.nie 4.tylko w weekendy bo spotykamy sie w weekendy bo inaczej nie da rady:) 5.za kazdym razem 6.roznie ale czesciej k :)

Gość 24 i troche
1.Ja 24 on 17 2.ok 7miesiecy 3.jeszcze nie;) 4.jak sie tylko widzimy to trzy cztery razy dziennie:D:D 5.zawsze przed seksem:) 6.To zalezy;) ale czesciej chyba ja;)

Gość dirdir
1. Ja 21 , On 20 2. 2 lata 3. Nie 4. Różnie-czasem codziennie a czasem 2-3 razy w miesiącu-zależy od okazji. 5. w zasadzie zawsze prawie 6. Chyba M ale może po równo...

Gość singiel
Ja nie żartowałem z tym moim opisem - zazdroszcze wam cholernie, a szczególnie temu 17-latkowi.

Gość ano.nimka
1.25-30 2. 8lat 3.tak 4. 4-5 razy w tyg. dzisiaj 2 razy:P 5.często 6.K