Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze tak jest

NAJTANSZY SEKS JEST NA DYSKOTECE

Polecane posty

Gość Meduza997
Co jest dziwnego w tym artykule? Normalne sprawy przecież.

Gość gfhdfgdfg
haha dobre To jedziemy do remizy

Gość fantazjo
nie lubię dyskotek

Gość ojaapier
a potem są ułozone dziewice 25lat z nich:) kolesie są z nimi i siezastanawiaja tak taka ładna ułożona dziewczyna wytrzymała bez sexu , a one wiecej hujów w piździe miały iż ja klusek zjadłem

Ja pi....le co za temat... No cóż taka jest prawda... Ja od siebie dorzucę w odpowiedzi na teks , że 6-7 lat temu na disco nie było takich dziewczyn i chłopaków... Bzdura!!! Jak by nie było to znajomy nie miał by badań genetycznych na ojcostwo robionych... Nawiasem mówiąc potwierdzających ojcostwo... A to były jeszcze lata 90te... Tak, że imprezki masowe były, są i będą miejscem gdzie zbierają się ludzie o potrzebach seksualnych nie zrozumiałych dla tej części społeczeństwa, która się na takie imprezy nie wybiera... Jak ktoś myśli, że w XIXw. po potańcówkach w stodole młodzi ludzie nie rżnęli się w sianie to się grubo myli... Ja osobiście należę do ludzi, którzy nie rozumieją toku myślowego przewodniego dla takich zachowań... Sam kiedyś przeleciałem żonę jak spała (była padnięta a ja miałem ochotę...) i wiem, że więcej tego nie zrobię... Mimo iż żoncia stwierdziła, że BARDZO przyjemnie się jej spało...:) Kóźwa co za sens w seksie, w którym nie mogę sobie posłuchać jak kobieta jęczy z przyjemności, tylko dlatego, że śpi czy jest nieprzytomna... Bez sensu... Kobieta ma mieć porządny orgazm a nie PYK i już. Koniec... No to by chyba było tyle w temacie...

ty masz rację a to dlatego ,że masz żonę która ciebie kocha potrzebuje ciebie do seksu i sprawia że seks z toba daje jej satyfakcję.Te dziewczyny z dyskoteki nie maja stałego partnera ,kochają sie platonicznie w aktorach chcą mieć seks ,bo to jest przyjemne ,ale mają blokade moralną więc czekają na okazję Okazja jest jak facet postawi drinka i one się upiją hamulce znikają wraz z przyjemnością seksu (nie ma czucia), ale facet potrzebuje ullżyć sobie ale żeby się spuscić na ręcznym musi uruchamiać fantazję a tu gotowa leżaca kłoda z cyckami i cipą na wierzchu Więc korzysta z okazji po orgazmie ma jej dosyć bo brak uczucia i tak do następnego razu z inna

Gość ADAM.Sxxx
Jak sie miga o sexu to nie bij zaraz ... Lepiej miec skalpel i naciac ciuchy takiej suki zeby juz ich wiecej nie zalozyla. Nie kalecz ciala. Ciuchy niejednokrotnie sa najlepsze jakie miala taka dziwka. To ja bardziej zaboli. Przeciez to tylko zabawa nie bierz dyskotek zbyt na serio

Gość Takaaaa Prawdaaaa
Przyzwoite dziewczyny mają godność i same nie szlajają się po dyskotekach w szczególności jeżeli nie mają pieniędzy na drinki i powrót.

Gość matyjasek
Podobno za 30 zł dziewczyny robią loda.

Gość eeeeettttaaaammmmm
eeeeee jak jush panna sie przysiada to wiadomo ze ruchansko bedzie :-) rzadko sie wykrecaja chyba ze smierdzi ci z pyska czy cus :-/

Gość aragon899i
Jedni wolą seks na (po ) dyskotece inni w domu. Jak ktos chce podymac to leci na taką dyskoteekę (szczególnie na wiejskich potupajach w remizie) i ma wszystko za free ( razemz syfem :) )Po co wydawac na seks jak mozna go miec za darmo. :|

Gość cośotymwiem.
zakładasz balona i syfa tak zaraz nie złapiesz.

Gość aragon899i
no tak ale jak ktoś by chciał złapac to ma za free :)

Gość lubie lolity
dzisiaj jade wyrwac jakas lilitke hehehehe.

Mój koloega miesiąc temu zrobił dziecko jednej lasce ktora sama go zaciągnęła do samochodu... (nie jego ) A jest obleśnym pszczurem , strasznie brzydki i w ogóle , a ona mu się tak łatwo dała :O Ostatnio moja lekarka żaliła się że na porodówce jest coraz więcej 17/18-latek :O

Gość ścieżki szczęścia
Dlatego lasce trzeba dać wciagnąć ściezkę żeby nie pamietała z kim. Później znaleźć tatę nie bedzie łatwo jeśli wogóle się uda.

Gość Zr1
Ja tam nigdy zadnej niczego na dyskotece nie postawilem,nie dawalem z siebie za wiele,czwsto wcale jesli chodzi o adorowanie i same sie kleily. Wystarczy miec wyglad i byc po prostu starszym o kilka lat od takiej delikwentki.. ;) Ale nie lubie isc w sumie na latwizne. Nie lubie takich panienek. Wole te trudniej dostepne. Te atrakcyjniejsze i znajace swoja wartosc.. Chcac zwrocic uwage takiej Pani trzeba miec juz niezle wytrenowany jezyczek.. ;) Ostatnie zdanie nalezy odbierac dwuznacznie. :) Pozdrawiam szanujace sie Panie,a te nie szanujace sie juz troche mniej. :P Chociaz i takich czasami trzeba,dla urozmaicenia. ;) Pozdrawiam.

Gość Balecik1
Wróciłem z baletów byłem z 3 godz. i poznałem 2 koleznaki, z jedną ślimak druga napalona na ...:)

Gość Balecik1
Dopiero w domu dotarło do mnie że ten siniak pod okiem to pamiątka po gongu od dopakowanego pana przed drzwiami. I jeszcze ten ból. Dopiero teraz do mnie to dochodzi. Nawet pamiętam numery butów, które nie powiem z jakąś niespotykaną gracją kopały.

Gość lethal
wiem co się dzieje na dyskotekach jak jeszcze sama chodziłam.samej nie raz zdarzało mi się sporo wypić ale na swój koszt lub wspólny-dziewczyny z którymi przyszłam.raz widziałam tylko jak facet w dyskotece,zaraz obok konsoli posuwał od tyłu nowo poznaną koleżankę.on miał wejścia u ochrony więc go nie wyrzucili,ona szukała okazji w każdy piątek i sobotę.i nie jest regułą że to na wsiach dziewczyny pójdą za piwo za 2.50 zł.ja mieszkam sama w dużym mieście,i laski same pchały się na chuja facetowi zwłaszcza przystojnemu-zielone lub niebieskie oczy,ciemne włosy na żel,i koszulka w paski..wychodzili z dyskoteki lb siadali w najciemniejszych lożach i dalej wiadomo.potem on wracał zadowolony bo spuścił z kręgosłupa,ona pijana albo naćpana gdzieś w krzakach albo na lożach a on dalej szukał nowej panny.i nieraz działy się sceny dantejskie kiedy ta pierwsza porzucona rozpoznała za tydzień swojego faceta z inną laską-butelki nie raz latały w powietrzu..przestałam chodzić na dyskoteki,bo zaczęło mnie drażnic to towarzystwo-albo dlatego że wydoroślałam albo z klubów które kiedyś lubiłam zrobiła się straszna bydlarnia.teraz wolę spędzić popołudnie na spacerze a wieczór na filmach lub spotkaniu ze znajomymi niekoniecznie w klubie.

Gość sa-du-ri
:D jetem po dyskotece i wiele widzialem jaka masakra sie dzieje to szok buahahah:D

Gość ciekawybardzo
co widziałeś?

Gość sa-du-ri
no alkohol wyparował buhahaha. Ruchańsko za 20 zeta i dwa drinki albo za jointa.

Gość Balecik1
Za 20 zł to chyba piętnastki ruchałeś. Starsze się wyżej cenią.

Gość bywalec padalec
tak za pifko czy drina albo 10 20 zeta to mozna ruchnac tak do 16 latek. starsze juz nie sa takie glupie.

Gość a kto chce starsze
najlepsze takie 14-16......uuuuuhhhhhhhaaaaaaaa!:P

Gość takie to chodza w parkach
po dwie psiapsiulki. one najlepsze sa na lodzika. robia obie naraz i polykaja z zapalem :-)

Gość małolatki najlepsze
Małolatki zawsze były najlepsze do robienia loda szczególnie parami. One po prostu chcą się czuć jakby miały 20 lat jak gwiazdy i udają, że sa starsze niż 15 :-) Później ten zapał przechodzi z wiekiem.

bylam ostatnio z chlopakiem u babci. babcia mieszka w malym miasteczku, nie jest to wioska miasteczko ok 6 tys mieszkancow. i byl wtedy festyn. wtedy podchodzi naje**ana malolata do mojego chlopaka i mowi ze jak (cytuję) ,,spusci wpie**dol jej bylemu to one mu za to pi*dy da'':) ale moj chlopak jekos niestety nie byl zainteresowany jej pi*dą:)

jak daja do trzeba korzystac, oczywiscie rydzyko wenery lub hiv :)