Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze tak jest

NAJTANSZY SEKS JEST NA DYSKOTECE

Polecane posty

Gość nimk
ja niewierze ze mezczyzni beda mogli sie zaczac cenic jak kurwy poniewaz sexualnosc robi swoje, my predzej wymiekamy sexualnie, bo sperma penis i te sprawy, a one są po tej stronie uprzywilejowanej ktora jest pożądana, wiec one zawsze beda kurwami i z nas haracz zbierac w sidła łapać a my tylko pionkami, co jak dobrze poruchają jedna druga impreza to są zdolni macho zgrywac

... a ja napiszę tak, najlepiej bawię się na dyskotece pana Dżeka. :D Daję wtedy takie bujanie nogami, że uodparniam się natychmiast na tandetę postów, które są wyżej - na cały tydzień. Można się pokusić o refleksję, "tylko NA siedem dni" ;) Skłamałbym nie pisząc, że pewne przypadki, jak "nimk" chociażby, skłaniają mnie do zażycia dopalaczy w postaci czekolady i założenia różowych okularów. I tak z trudem się powstrzymuje, by mu nie napisać, "z takimi postami W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J tam skąd przyszedłeś". :O 🖐️ )))

Gość nimk
sory drogi ale sexualnosc jest tak silna ze to zawsze facet bedzie placil, a kurwa/dziwka bierze kase a z ciebie i tak zrobią kurwe (za to ze masz penisa to chcesz wsadzic, chyba ze TY nie) a same wypromuja sie na porządne

Gość neck
najtanszy sex maja kobiety u mezczyzn na Ziemi :)

Gość mario24
najgorsze jest to że ida tam ludzie którzy na codzień sa w stałych związkach niestety po alkoholu spora ich część o tym zapomina i ranią w ten sposób innych ludzi.moja lady przyznała się do tego że przelizała się z innym ,wybaczyłem ale nie zapomniałem od tej pory juz nie chodzi na imprezki .i taki mesycz do facetów pilnujcie swoich bab bo to niewierne stworzenia.

Seks na dyskotece różni się od tego w burdelu tym, że : Dyskoteka : 1. Nigdy nie wiesz na co trafisz 2. Możesz złapać syfa 3. Oberwać po gębie 4. Nie każdemu odpowiada taki klimat w tym i mnie 5. Nie zawsze dostaniesz to czego chcesz Agencja : 1. Wybierasz jaką chcesz, masz od razu zdjęcia, numer tel. itd. 2. Możesz coś złapać, ale zazwyczaj musisz dbać o higienę i zawsze w prezerwatywie 3. Nie oberwiesz po gębie od nikogo 4. Chyba większość woli mieszkanie od jakiegoś wc 5. Dostajesz to czego chcesz, nie da Ci tego ta, to idziesz do innej Wychodzi na to, że większy szacunek mają do siebie d****i bo chociaż biorą za to opłatę

Gość sama prawda88
Hej;) ta pani o pseudo wiewiurka. Powiem wan ze ma racje w Stu procentach bo taka jest prawda ze na dyskotece cieszko znalesc dobra laske nie wspomne o tym aby byla madra;) no ale zdazaja sie zadko:( jestem facetem I mysle ze tez powinien sie szanowac I nie bzylac wszystkiego co sie rusza;) a te dziewczyny na dyskotece to nie mama szacunku do samej sieboe:(

Gość Olivkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Roznie to bywa. Jakis czas temu moja przyjaciólka- fajna laska, po rozstaniu z facetem odreagowała na dyskotece ;) A dokładniej uprawiała seks z facetem ktorego poznała 2h wczesniej. Sa razem ;) jednak, do dzis dziwi mnie to ze ona byla zdolna do tego- zawsze porzadna, i poukładana.

Gość jeee
no ja tak chcialbym wkoncu zrobic cos ze soba bo jestem prawiczkiem wiem ze dla niektorych to smieszne ale planuje isc na jakas dyske i zeby mi jakas strzelila oscypka aleee hmm nie wiem jak zaproponowac lasce o tym zeby tego oscypka strzelila xD

Gość wkod1
Wiecie dlaczego kobieta jest dziw.a a facet macho zaliczajac sex? Bo seks znieczula, tzn. prawiczek szybciej sie spusci niz gosc doswiadczony. Wiec suma sumaru facet doswiadczony moze lepiej dogodzic swojej zonie, bo jest znieczulony obcieraniem( sexem). A kobieta doswiadczona sexem... Czasem jest tak ze nie czuje meza i to jest efekt nie pozadany( ze wzgledu na jej znieczulenie po kut...ach. )

Gość gość
Lubie sie spuszczeć do kobiecego ryja .

Gość gość
super zrodlo informacji interia i super expres nie ma co:-D

Gość gość
Jestescie siebie warci, nie ma co! W domu Przykładu żadnego, co drugi meliniaz.. I wy do Europy chcecie?

Gość gość
Ale taka prawda byłem ostatnio na imprezie i wiadomo drinki piwa zabawa i przyklejla się taka jedna a ze jestem sam to nie miałem nic przeciwko zaczęliśmy się bawić z kultury kupiłem jej drinka jeden drugi trzeci i ona do mnie czy wyjdziemy na dwór mówię a po co a ona przejsc się mówię no ok i poszliśmy gdzieś tam ciemno było i zaczęliśmy się całowac odpijela mi spodnie uklekla zrobiła loda to ja przelecialem I powiedziała to zapłata za drinki i poszła do domu .. A po paru godzinach druga się trafiła i tak samo się skończyło a ładne dziewczyny i wg nie jakieś pasztety więc dwa trzy drinki i laska twoja pewnie nie każda ale większać

Gość Bałasięmała
Śmieszne jest w tym artykule to, że koleś mówi, że na wsi piwo za 2,50 wystarczy, by uwieść taką dziewuchę. Stereotypy-i jeszcze raz stereotypy. Ja jestem z małej miejscowości-i gdyby taki przymuł zaproponował mi piwo i oczekiwał jeszcze czegoś w zamian-choćby buzi-to srogo bym go wyśmiała. Czym się różnią zresztą dziewczyny ze wsi od tych z miasta? Tak samo dobrze ubrane, ładnie umalowane, też studiują, a rodzice często nie mają gospodary, tylko sam dom z ogródkiem-jak na przedmieściach. Byłam trochę na dyskotekach i owszem. Zdarzały się sytuacje, że na przykład czekam w kolejce do WC, drzwi kabin były dość krótkie, i widać było doskonale męskie i kobiece nogi. Nasuwały się skojarzenia i chyba nie bezpodstawnie. Albo okrąglejsza dziewczyna, mająca chyba jakieś kompleksy i wychodząca z pierwszym lepszym chłopakiem, który się do niej lepił. Raz byłam na dyskotece ze znajomymi współlokatorki, i jedna z jej kumpelek (mająca swoją drogą jakieś 19 lat) była o tyle dobra, że z jednym się całowała w tańcu, a kilkanaście minut pózniej drugiemu siedziała na kolanach i też się z nim całowała. A miała chłopaka. Ochrona też czasem nie lepsza. Zatrudniają umięśnionych prostaczków, ktorzy potrafią jak gdyby nigdy nic przejść obok atrakcyjnej, tańczącej dziewczyny i od niechcenia przesunąć ręką po jej podbrzuszu-ochroniarz zrobił tak mojej kumpeli :P

Gość gość
to jest wspaniale jak panienki ubrane wysniewicie udaja sie na dyskoteke tam zabawiaja sie sa gotowe aby poderwac mlodego chlopaka po kilku drinkach sa gotowe aby wspolnie uprawic seks gdzie nikt nie widzi pragna aby byly rozebrane do naga a on tez wszedl do jej pochwy mocno w******* tam sie sposcil

Gość gość
No to prawda na Dyskotece można p******ać za friko. Nie raz widziałem jak po krzakach czy pod schodami uprawiali sex. Miałem nawet kilka razy okazję na bezwarunkowy sex!!

Gość gość
to jest wrecz fantastyczne piekne mlode panienki pragna pobawic sie bardzo wspanile sie ubiraja na dyskoteki po wypiciu drinka kilka pragna abym z nia poszedl uprawic seks wtedy mocno wyjem jecze aby jeszcze mocniej mnie ****** nie krpuje sie swojej nagosci oraz tego co moze byc skutkiem odbycia seksu