Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona zakochana

Pierwszy stosunek- jakie zabezpieczenie?

Polecane posty

wystarczy prezerwatywa? w sumie chodzi mi o to, czy z prezerwatywa nie bedzie bardziej bolało i czy w ogole prezerwatywa ma wpływ na jakosc seksu?

upupupup

Gość ło matko moja
lepiej potrenuj zakładanie tej prezerwatywy wcześniej, bo tylko wtedy możesz być pewna, że będzie ok. chociaż wiesz... gumy pękają... wybierz dzień tuż przed okresem, jeśli jesteś w stanie taki określić.

gumy pekaja, tabletki anty rujnuja zdrowie - jak tak człowiek czyta o tym wszystkiem, to mu sie seksu odechciewa... a latka leca ;) z gumy korzysta przeciez wiele par, musiałąbym miec niesamowitego pecha, zeby przy pierwszym razie mi pekła :P

Gość ło matko moja
pecha nie pecha -jak nieumiejętnie założona, to pęknie. radzę też poćwiczyć dla pewności. seks bywa BRZEMIENNY, pamiętajmy o tym!

Gość lol...
a na czym ma ćwiczyć?? chyba nie na ogórku? ;) może durexa selection kup i poćwicz w trakcie seksu oralnego zakładanie ;) smacznego :D

Gość AsiKKKKKK
ja na 1 raz miałam sama prezerwatywe nawilżajaca.. ale pękła na szczescie nic nie było w srodku dziewictwo straciłam.. wystraszona bylam na naxa bo to byl obojga 1 raz.. za 2 razem miałam globulki i gumke

Gość OOLCIA20
HEJ!! mam pytanko...otóż mam 20 lat i niedawno zdecydowałam się na podjęcie współżycia z moim chłopakiem... Będzie to mój tak zwany "pierwszy raz" więc mam trochę obaw ale myślę, że będzie dobrze. Czy jeśli będziemy kochać się pod koniec mojego okresu i uzyjemy prezerwatywy to będziemy mieć dobre zabezpieczeni? Proszę powiedzcie...

Gość Paulinna
Hej OOLCIA! Myśle ze prezerwatywa spokojnie wystarczy..przynajmniej ja taka metode stosuje i jak na razie bez wpadki, ale w d ni płodne dodaj globulke.pozdrawiam

Gość kinga22
ja tez miałam prezerwatywe na pierwszy raz i bolało bardzo nie pekła wybierz pare dni przed okresem aby byc pewniejszym nóz by sie cos przydazyło.