Patryk20 4 Napisano 2 godziny temu Pytanie tylko do kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 99 Napisano 1 godzinę temu Każdy jest postrzegany tak jak się prezentuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sayonara Boy 0 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlora in the house 0 Napisano 1 godzinę temu Trzeba zachowywać się przy nich, nie można dobrze bawić, spięta dope mieć bo cię dopadną ale to tylko ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlora in the house 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Mnie postrzegają tak że jeden łysy Seba ale ojdziedz krzywił mordę że jego dziecko to chyba też ma autyzm ale był zniesmaczony Edytowano 1 godzinę temu przez szlora in the house Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlora in the house 0 Napisano 1 godzinę temu To chyba przez to że jestem płodna samica psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 158 Napisano 1 godzinę temu Zbyt ogólne : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 4 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, szlora in the house napisał: Trzeba zachowywać się przy nich, nie można dobrze bawić, spięta dope mieć bo cię dopadną ale to tylko ja Raczej większość tak jest postrzegana. Nikt już nie wierzy w przyjaźń nawet damsko męską, bo to tylko w filmach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlora in the house 0 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Patryk20 napisał: Raczej większość tak jest postrzegana. Nikt już nie wierzy w przyjaźń nawet damsko męską, bo to tylko w filmach Chciałabym. Może i tak ale nie doświadczyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szlora in the house 0 Napisano 1 godzinę temu Czysta przyjaźń bez niczego dirty jest fajna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, szlora in the house napisał: Czysta przyjaźń bez niczego dirty jest fajna... Też jestem tego zdania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shameless AngeR 39 Napisano 1 godzinę temu Myslalam, że głupszego pytania nie zobaczę dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Shameless AngeR napisał: Myslalam, że głupszego pytania nie zobaczę dziś. Przepraszam Panią z wyższym wykształceniem 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach