Martka866 1 Napisano Listopad 19, 2020 Według mnie powinniście skorzystać z oferty sklepu AnKa Biżuteria, ponieważ są niezawodni. Wiele dobrego o nich czytałam i sama też kupiłam, głównie zajmują się sprzedażą biżuterii srebrnej, ale biżuterię pozłacaną też mają. Można u nich zakupić również obrazki srebrne, pamiątki, kosmetyki z bursztynem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ErykaB 0 Napisano Listopad 30, 2020 W Fashionformat coś dla siebie dobierzecie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xyz67 0 Napisano Grudzień 21, 2020 W fasionformat dla siebie zakupisz co tylko chcesz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michalklos 0 Napisano Luty 25, 2021 Żona nam rzeczy kupuje też w sklepie Fashion Format. Dla siebie też kupuje biżuterię. Fajny sklep! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemetiisto 1325 Napisano Luty 25, 2021 Ja kupuję w GS-ie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pine88 0 Napisano Marzec 18, 2021 U lokalnych, małych jubilerów można znaleźć fajne modele. I wspiera się polski biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basiawyw 0 Napisano Kwiecień 21, 2021 Kupując w sklepie fashionformat też wspiera się polski biznes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Maj 30, 2021 Vero Moda,Allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach