Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kroopka

Pytanie do mądrej osoby.

Polecane posty

Gość Kroopka

Witajcie, Historia: 4 miesiace temu pieściłam się z facetem, w trrakcie pieszczot wszedł we mnie dosłownie 4 razy na chiwlkę- ale ja się wycofałam, poźniej dalej się pieściliśmy , finał natutalnie poza mną. Ograneła mnie straszna panika, zaczełam tutaj często przebywać- zaczełam mieć wszelkie objawy domniemanej ciąży. Testów sikanych zrobiłam miliony- wydałam kupę $. Wyniki negatywne. Po 2 misiącach zrobiłam betę HCG poniżej 0,1. Miesiączki miałam o tego czasu jak w zegaruku mam cykle po mw.33 i tak wsyztsko jest- czy powinnam się przestać martwić. Boli mnie starsznie prawy bok, ale nie jajniki, czuję ,że stres wywawał wrzody, boli mnie wyrostek i jelito;(. kIedyś miałam podobną stytaucję:( czekam na odp.

Gość odp do głupiej osoby
nie jesteś w ciązy,a jeśli umierasz ze strachu proponuję jutro wizytę u lekarza,oczywiście ginekologa.Psychiatra powinien zająć się obą w drugiej kolejności:)

Cześć;] wiesz... psychika może zrobić wszystko...moja znajoma/polozna miala taki przypadek, że do szpitala przywieźli dziewczynę w ciąży; odeszły jej wody płodowe...juz miala rodzic...a dziecka nie bylo...uroila sobie ciąże, tak ze az miala takie objawy, nawet miala brzuch. i to jest autentyczny przypadek;] wiec nie martw sie...

Gość sentymentalistka nie pisz
proszę cię bzdur :P

Gość Kroopka
Ja wiem co to urojenia , ja wiem że wpadłam w straszliwa spiralę strachu, dziwczyny wybaczcie ale tutaj tj. na tym formu piszecie tyle rzeczy ... tak dziwne ,że można na serio zwariować, dlatego pytam na serio : czy po 4 miesiacach testy nadal mogą pozazywac wyniki neg (cześtotliwosć testów no mw. 6 dni) czy po czasie praktycznie 60 dni jest wiarygodny wynik betahcg poniżej 0,1 przypominam mając naturalnie okres bez opóźnień prosże odpowiedzcie

Gość czegoś tu nie rozumiem
Kroopka- wybacz ale nie wiem w czym problem. Jedynym objawem jaki masz to ból z prawej strony (jajnik) ale to nie oznacza od razu CIAŻY. Zwłaszcza że "setki" testów wykazało NEGATYW!!! To psychika raczej się odzwywa i wmawiasz to sobie. wcześniej też pewnie bolało Cie z prawej strony a nie zwracałaś tak na to uwagi. Myślę ze przesadzasz. Dla pewności idź do gina, zawsze przecież można zrobić badania kontrolne a przy okazji wykluczyć ciążę która Cię tak męczy Myśl realistycznie!!!

Gość do kroopka
nie martw się, najlepiej pojdź do lekarza, nie sugeruj się tutaj opiniami z tego forum, bo sama jak czytam o tych róznych bólach, sikaniach, bolących piersiach to mam stracha co miesiąc, że jestem w ciązy, ponieważ dużo pije i często sikam, w czasie owulacji i tydzień przed miesiączką bolą mnie piersi, jest mi niedobrze, bolą mnie jajniki. Takze jak widzisz sikanie, bolące piersi, wzdęcie brzucha, biegunka, niedobrze to wcale nie są oznaki ciązy, chyba, że wiesz, że jesteś napewno w ciąży to możesz to przypisywać z tego powodu.

Gość tak będzie najlepiej
NA PEWNO nie jesteś w ciąży. Jeżeli B-HCG po tak odległym czasie od możliwego zapłodnienia wyszła Ci na tak niskim poziomie to sprawa jest jasna. Wiem coś o tym, bo sama starałam się o ciążę wiele lat i od roku co miesiąc robiłam betę. W piątym tygodniu ciąży wyszła mi na poziomie 9669 ! Wynik B-HCG jest najbardziej wiarygodnym potwierdzeniem lub zaprzeczeniem ciąży.

Gość Axaa
Zamiast wydawać kasę na testy, wydaj ja na USG. Wszystko Ci wyjaśni.

Gość 11111111
4 mies temu ? to jak byś była w ciąży to już brzuch zaczął by ci powoli rosnąc a i ruchy w 16-17 tyg można zauważyć

Gość infekcja albo somatyzacja