Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szwedzia

mamy karmiące jak się odchudzacie

Polecane posty

Gość szwedzia

dziewczyny powiedzcie jak zrzucić nadmiar kilogramów które zostały po ciazy.Moja córeczka wczoraj skończyła trzeci miesiąc ,karmie ją cały czas piersią i nie zjechałam jeszcze ani kilograma.Wydaje mi sie ze wcale sie nie objadam za dużo a waga stoi,przecież nie mogę zastosować żadnej diety.Napiszcie proszę jak to było u was!!!

Jak zaczniesz sie odchudzać teraz, to możesz w końcu stracic pokarm. Odpuść sobie. Poczekaj aż dziecko skończy rok, przestaniesz karmić i dopiero zabierz się do pracy nad sobą. To tylko kilka miesiecy w Twoim całym zyciu, a dla córki naturalny pokarm jest jej potencjałem przez wiele lat. Świat sie nnie zawali z powodu kilku nadmiernych kilogramów.

Gość szwedzia
masz rację dziekuję

Gość Mama Milenki
Mi zostało jeszcze 3 kg z 12 nabytych w czasie ciązy....... i od trzech miesiecy waga w miejscu niestety :[ Niemniej nie odchudzam sie pokarmie mała a potem zaczne dzialac. Mojej koleżance po ciazy zostało 15 kg i uwierz mi dopoki nie odstawila syna od piersi (2,5 roku karmienia) schudla moze ze trzy kg...Czuła sie okropnie z tymi kilogramami. PO odstawieniu schudla momentalnie. Sama byłam w szoku!!!!!!!!!! Przeciez wszedzie mowi sie ze karmienie odchudza....ale najwidoczniej nie wszystkie mamy.... :]

Gość mamamamamama
ja karmilam piersia a zeszlo mi wszystko w ciagu 3 miesiecy i moglam sie ladowac w ciuszki sprzed ciazy chociaz liczylam ze z 5kg mi zostanie tej wagi bo za chuda jestem i mi sie to nie podoba :(

Gość mamamamamama
a przytylam 17

Ja znam bardzo fajną płytę z ćwiczeniami. Każda partia ciała jest ćwiczona w określony dzień tygodnia. Nie jest to szczególnie wymagające. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.