Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaa_20latekkk

pytanie o soczewki

Polecane posty

Gość Ankaa_20latekkk

chciałam spytać czy ktoś z was używa kolorowych soczewek??? ja chce je zakupić teraz mam zielone oczy a chce zmienić na brązowe czy nie wyjdzie wtedy taki sraczkowaty kolor ? pomieszanie tych dwóch???? czy całkowicie zmieni sie moj kolor???

Gość Ankaa_20latekkk
?/

Gość Or not
najlepszy efekt jest wtedy, kiedy masz bardzo jasne (np jasnoniebieskie) oczy. zielone na brazowe...powinno byc ok, gorzej w druga strone

Gość Ankaa_20latekkk
mam jasne zielone .. a można zmierzyc u optyka soczewke???

Gość vixen187
czesc, z soczewkami kolorowymi nie jest taka latwa sprawa... od razu odradzam kupno soczewek [podkreslajacych lub rozswietlajacych kolor oczu (sa to FRESH LOOK lub JONSONA) poniewaz nie daja zadnego efektu... dobre sa takie ktore zmieniaja kolor oczu poniewaz widac jakiekolwiek efekty. powinnas isc do optyka i sie wypytac a on pokaze Ci rozne ulotki z kolorami itp. ciezko bedzie dostac soczewke probna bo producenci nie chce poprastu dawac takich. moim zdaniem zeby dobrac odpowiedni kolor trzeba poprostu poeksperymentowac z roznymi soczewkami roznych firm... poleca FRESH LOOK sa ok, pracuje w salonie optycznym wiec jak masz jakies pytanka to wal, pozdro pa