Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help - nie wiem co mi jest

taka jedna sobie

Polecane posty

Mój problem polega na tym, że podczas pieszczot oralnych lub w czasie stosunku gdy dochodzi do stymulacji łechtaczki mam wrazenie jakbym sie miała posikać!! :0 Wiem, kogoś moze to śmieszyć, ale mi to bardzo przeszkadza bo mam ochote na bardziej intensywne pieszczoty a zamiast czerpać z tego przyjemnosc musze sie martwic czy przypadkiem "nie popuszcze" :0 czy to jest normalne? Dodam, ze czasami, podczas wysiłku fizycznego zdarzało mi sie, że mój pęczerz nie wytrzymywał i popuszczał. Prosze poradzcie mi co mam zrobić w tej sytuacji!!

Gość punkt widzenia zalezy od punkt

Gość 1111111111
po prostu przepros na chwilke swojego partnera i idz sie wysikaj porzadnie na sile.po wysikaniu pecherz bedzie pusty wiec w razie wpadki posikasz doslownie ze dwie kropelki wiec nikt sie nawet nie zorientuje, gdyz mocz tak syzbko sie nie zbierze w twoim pecherzu

Gość tez tak kiedys
mialam, ale tylko na poczatku...z czasem mi przeszlo;)

problem w tym, ze ja wczesniej byłam w ubikacjii nie chciało mi sie juzsiku. Dopiero "wtedy" sie tak dzieje :/

to normalne, jeśli partner intensywnie pieści też twoją cewkę moczową, która jest między łechaczką a wejściem do pochwy. popieram przedmówczynie - wysikuj się ;)

Gość uogioufgi
i ja miałam tak na początku, po rozpoczęciu współżycia, potem mi przeszło

a aj Ci powiem tak że też miałam takie uczucie, aż w końcu odprężyłam się na maksa i pomyślałam sobie że jest to niemożliwe żebym się posikała i myślałam sobie co będzie to będzie i wiesz co się stało miałam wytrysk kobiecy, super uczucie i teraz tak właśnie mi się orgazm zaczyna z wytryskiem, także nie zwracaj uwagi na to bo to jest niemożliwe fizycznie żebyś się zsikała a może to być objaw zaczynającego się orgazmu

wytrysk kobiecy? to istnieje coś takiego? nie wiedziałam :P dziś sie spróbuje odprężyć, zobacze co z tego wyjdzie :) dziękuje wam bardzo za rady.Za kilkanaście dni mam wizyte u gina, więc go zapytam o to.