Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucinda

Potrzebuje zmiany wizerunku, pozmocie dziewczyny!!!!

Polecane posty

Gość lucinda

Chcialabym cos zrobic, by wygladac ladnie, a takze inaczej niz teraz, ale wlosow nie chce obcinac, farbowalam ostatnio, wiec to tez odpada, nie mam pomyslu co zrobic ze soba, moze mi cos podpowiecie, bardzo mi na tym zalezy!!!!

Gość fajne ciuchy sobie kup
:D

Gość lucinda
wlasnie ciuchow mam bardzo duzo, glownie nowe, bo przywiozlam sobie z podrozy, kompletnie brak mi pomyslu co by tu jeszcze zmienic

Gość a ską my may wiedzieć jak
wyglądasz????;o Pewnie jesteś blondynką, masz jakieś pasemka jesteś smętna niczym dupa:o Tutaj problem tkwi w psychice- ona też jest smętna niczym dupa:o

Gość niestety ale stylu nie da się
ot tak zbobyć. Albo się go ma, albo nie. I dobrze:)

Gość lucinda
czemu jestescie takie nieprzyjemne? potrzebuje rady, ja nie mowie, ze chce sie zmienic diametralnie, wystarczy choc troche, a blondynka nie jestem, mam brazowe wlosy, dlugie, na nich pasemka, ktore robilam niedawno, dlatego nie mysle o farbowaniu, zas obcinac nie chce, moze powinnam pomyslec o zmiania makijazu? oczy mam niebieskie, jakie kolory cieni bylyby najodpowiedniejsze

Gość Sensuel
No fakt, trochę wyjechały na Ciebie, ale doprawdy, bardzo ciężko jest Cię " zmienić" kiedy się nie widzi :)

Gość lucinda
rozumiem, ale myslalm, ze macie jakies fajne pomysly, ze moze tez bylyscie w takiej sytuacji i wpadl Wam do glowy pomysl co zrobic by wygladac choc troche inaczej

Gość use use use
opal się, zmień uczesanie? moze jakiś fajny kucyk? warkoczyki?? albo jeśli chodzisz w spiętych to rozpuść? moze wyprostuj?? pomaluj paznokcie, zapusc je, lub odwrotnie? ubierz się bardziej elegancko-jesli miałąś styl bardziej sportowy, albo na odwrót..

Gość use use use
zrób sobie tatuaż? zrób kolczyk w pępku??? jesli nosiłaś srebro zakładaj złoto :P hehe no nie wiem w sumie co jeszcze :P

Gość use use use
kup sobie jakieś wystrzałowe modne okularki przeciw słoneczne?? a moze takie prawidzwe okulary?? moze szkła kontaktowe zmieniające kolor oczu??? a moze schudnij/utyj ????

Gość lucinda
kolczyk w pepku odpada, ale inne pomysly fajne, styl mam rozny, tzn czasem ubieram sie elegancko, czasem bardziej na luzie, ale chce teraz byc bardziej elegancka

Gość use use use
czyli co zamierzasz zrobić???? :P ja się super opaliłam i schudłam conieco i wyglądam zupełnie inaczej :D

Gość lucinda
odchudzam sie caly czas, tyle, ze w tej chwili waga stanela w miejscu, a opalac sie nie moge, bo mam sie zaraz uczulam a Ty w jaki sposob sie odchudzalas? ja schudlam sporo i to widac, ale chce wiecej i nie daje rady