Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa....

Normaderm Vichy

Polecane posty

Gość jestem ciekawa....

Czy któraś z Was stosowała może ten krem? Warto?

Gość doood
ja stosowałam ten krem dla mnie był beznadziejny zamist sie pozbyc pryszczy to ten kremik spowodował ze mi jeszcze wiecej wszło na twarzy nie polecam dosc ze 65 zł wywaliłam w błoto to teraz sie lecze zinerytem

a ja jestem bardzo zadowolona z tego kremu :) w prawdzie wysusza troche skore ale poprawa cery naprawde byla widoczna i to juz po tygodniu :) acha kupilam go na allegro za 41 zł (plus koszt przesylki) ;)

Gość jestem ciekawa....
A może ktoś jeszcze coś nbapisze na temat tego kremiku?

Gość ja tez go uzywalam i jakos tak
niespecjalnie jestem zadowolona. Moze i nie pogorszyl mi cery ale i nie polepszyl. Wraz z kremem dostalam wtedy tonik z tej samej serii. Moim zdaniem szkoda na niego pieniedzy! Teraz tylko pudelko przyda mi sie na wymiane kremu dla mamy z olay ;)

używałam serii normaderm, caluśkiej. stan cery nie pogorszył się, ale i nie poprawił więc wyszło na minus, bo pieniądze źle wydane. teraz jak poprzedniczka dam opakowania mamie, niech wymieni sobie na krem olay. :)

ja dodam tylko ze nie mam juz raczej problemow z pryszczami, raczej wlasnie jakies blizny, rozszczerzone pory, zaskorniki wiec moze to dlatego a ten krem jest przeznaczony do skory wlasnie z takimi problemami ;)

Gość wierutne bzdury
i mi tez nie pomogl zupelnie :( znacznie lepiej dziala antybakteryjny z olejkiem pichtowy z profarmy. ale razem ze specyfikami do tradziku jak skinoren i duac.

Gość eeee345
kremu nie wymienisz na olay bo to musi byc przeciwzmarszczkowy pow. 40 zl:)

Gość wlasnie ze wymienisz bo tam
jest lista kremow podlegajacych wymianie, i Normaderm sie na niej znajduje ;) A poza tym to on kosztuje duuuuzo wiecej niz 40 zl :O

Gość jestem ciekawa....
Czyli ogólnie nie polecacei. A jaki kremik jest godny uwagi? Bo ja już stosowałam z Garniera i Nivea Visage to tłustej cery i też uważam, że kiepskie są :(