Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie jestem pewna

DŁUGA GRZYWKA PO BRWI

Polecane posty

Gość lil kim pervers team
a dla mnie te grzywki są piękne i nawet koledzy mówią ze dziewczyny z prostymi, długimi grzywkami (taka jak na zdjeciu) wyglądają baaardzo sexownie :D

Gość pieknosci z kedzierzyna kozla
ja mkialam taka grzywke tylko ze siegajaca do brwi i fakt faktem mnam okragla twarz i bardzo mi pasowalo ale po jakims czasie zaczela mi przeszkadzac wiec podjelamm wazna decyzje ze ja zapuszcze i jak urosnie to zetne sobie na ukos teraz bym nie moigla poniewaz mialam gesta ta grzywke wzieta prawie od polowy glowyt a grzywki na bok z tego co ja wiem raczej sa rzadkie prawda? i ladniej wygladaja prawda?

Gość GRZYFFFKOMANIACZKA
Ja mam grzywke po brwi.Jak poszłam do fryzjerki->znajoma (myślałam że fajnie mnie ''uczesze'').Po prostu kicha:(:(:( teraz juz nic nie zrobię bo mi ''sciachała'' całą głowę,miałam włosy po ramiona a teraz mam po ucho:/:/:/ jak zetnę krucej to będe jak debil wyglądać.a tera musze jakies 3 lata poczekać żeby to odrosnęło.Nie pozecam u osób o żadkich włosach...na prawdę:(:(:(POZDRO...

Gość GRZYFFFKOMANIACZKA
Noooo, na bok są ładniejsze...skapnęłam sie jak juz było za pózno...

Gość magda z grzywką
ja miałam grzywke na bok ale nie wiem co mnie podłusiło żeby iść do fryzjera i ja ściąć teraz żałuję co mimo że mi się na bok nie układała i miałam z nią dużo problemów to chciałbym ja mieć z powrotem