Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos z tutaj

Lubicie jakes nietypowe zapachy?

Polecane posty

Gość ivo fasolka
Gaz z pupy też :classic_cool: - no przyznaj się

ivo fasolka ---> jesteś śmieszny :D:D Zapach benzyny to najgorszy zapach po zapachu (smrodzie) papierochów. Nienawidzę zapachu benzyny nie wyobrażam sobie go wąchać z przyjemnością. Uwielbiam zapach piwnicy - mogłabym tam mieszkać :D i zapach mojej świnki morskiej - pachnie siankiem ;) lubię też zapach skóry podczas opalania. Moja siostra też go lubi różnimy się tym, że ja nie obwąchuję z radością ramion opalających się ludzi :D

Uwielbiam zapach książek ale takich starych - czym bardziej pożólkly papier tym fajniej książka wtedy pachnie. Gaz też ma coś w sobie fajnego (ale nie ten odbytniczy tylko taki z kuchenki :p), lubię też jak mój pies przyleci do domu zmoknięty od deszczu. Uwielbiam zapach terpentyny i farb olejnych...:) Może później przypomnę sobie coś jeszcze.

Gość zapach waszych głupich postów

Gość drgerfgqertgqerg
zapach korektora

Lubię gryźć futryny :classic_cool:

Obwąchawszy wszystkie futryny w szalecie publicznym, idę na soczyście zielone pastwiska usiane gęsto brunatnymi krowimi plackami. Po aromaterapii na łonie natury, nabieram rzadkiego specyfiku do woreczka nylonowego, a w domu robię sobie z niego maseczki na twarz.

Gość Podpasła
kiedyś dzieliłam ludzi na tych którzy lubia zapachy z tych trzch -BENZYNA -KANAłY(jaja,zbuki:) -GAZETY ja osobicie sie lubowałam w zbókach:P Teraz lubie-zapach swojego faceta zwłaszcza po kapieli,Lubie zapach swojego ciała po kapieli i po balsamie. Zapach zaraz po deszczu:) -zapach swojego palca po papierosku-najlepiej go jeszcze naslinić he he i to niech bedzie na tyle:P

nie cierpie zapachu benzyny, markerów, starych książek (nowych - lubię ale umiarkowanie), skóry po solarium (brrr zawsze biegne do domu pod prysznic z prędkością światła ;) ) itd. lubię zapach domestosa w mojej/czyjejś łazience - kojarzy mi się z czystością i higieną ... nie lubię zbyt słodkich i przeperfumowanych kocham zapach lasu .... ziemi po deszczu (zwłaszcza wiosną), jesiennych liści (suchych - ale nie zasuszonych juz w domu tylko świeżych) ... zapach noworodka (nie da się do niczego porównać - starsze dziecko juz tak nie pachnie) ... zapach kawy (zwłaszcza rano hehe), grzybów - i tych świeżych i tych suszących się ... wiele by tego wymieniać ... ale to wszystko raczej typowe .... masa ludzi to lubi .. z nietypowaych ?? hmm ... fornit do czyszczenia mebli kiedyś lubiłam ... jakoś nic innego nie przychodzi mi do głowy

Gość upppppppppppp

Gość niusia*7
nienawidze zapahu grzybow:/ Mli mnie od tego... A kocham aromat kremu pichtowego z profar prodermy- choineczka;)))

Gość ktoś z tond
ja lubie zapach ludzi pachnacych papierosami... naprawde, a nikt mi nie wierzy... Wszycy moia ze papierosami sie ŚMIERDZI

benzyna, farba do scian, lakier do paznokci i korektor, aha jeszcze lubie zapach mojej pierzyny :D

Gość the drugs dont work
rozgrzanego asfaltu po deszczu skóry w zgieciu łokcia po przebudzeniu rano gazety codziennej

Lubilam bardzo zapach mojej papuzki... jak zyla... *Uwielbiam tez markery (czasem odkrecam i waham) * tusze do rzes * ubrania i ludzi pachancych papierosami (naprawde!) * olejku do opalania, paty o butow * lasu, powietrza po deszczu * ktos pisal o kremie pachnacym szpitalem- ja chyba stosowalam dokladnie ten sam i tez go nawet lubie * pomadek do ust, ale nie zapachowych tylko ty6powej taniej pomadki bezbarwnej * kawa pachnie ladnie ale nie taka 3 w 1 tylko zwykla czarna (ale osobiscie nie pijam) * zapach kredek jest niezly *przepadam za zapachem sklepow z artykulami papierniczymi, po prostu to uwielbliam, gdy skoncze szkole to chyba popadne w histerie, ale wtedy szybko sobie zrobie dzieci i bede dla nich chodzic, chocby na zawolanie (nie no zart:P) * zapah ktory sie unosi w mieszkaniu mojej ciocui bo ona swietni gotuje i u niej czesto unosza sie na korytarzu piekne aromaty... WS ogole kazdy dom ma jakis taki specyficzny zapach... moze cos jescze przypomne:)

Gość proszku do prania
proszku do prania:)

Gość a ja lubie -
mówie szczerze wąchać swoje bąki. Ale najbardziej jak pierdzą dziewczyny. Podoba mi sie ten zapach. Moja dziewczyna jak puszcza bąki to tez lubie wąchać. :)

ja uwielbiam zapach nowych dywanów - mogłabym pracować w takim sklepie i się narkotyzować codziennie :classic_cool:

Gość ktos z tutaj
up

Gość Clutch
lubie zapach potu mojego faceta :D serio serio

Lubię zapach plastra opatrunkowego 3M, takigo w niebieskim plastikowym opakowaniu :) zapach swieżo naniesionego tynku na ściany też jest niezły....

Gość żarcia z maka
a ja lubię zapach żarcia z maka, zwłaszcza jak jest w tej papierowej torebce - wtedy lubię wącchać z tej torebki :) albo w zamkniętym pomieszczeniu albo w samochodzie mniam

Gość zapach piernika
gotujacego się bigosu i mokrych starych desek

Gość Hakuna_matata
Strasznie podoba mi się zapach w hipermarketach :) Lubię też zapach benzyny, swojej skóry, lasu, morza, ziemi, róż i świeżych ubrań :) Za aromatem nowych książek nie przepadam ;)

Gość Hakuna_matata
Aha i jeszcze zapach w salonie Simplusa :P Nie wiem czy w innych tak pachnie ale ten w moim mieście ma suuper zapach :D

Gość podnsic topiki
ja lubie zapach spalenizny :)