Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos z tutaj

Lubicie jakes nietypowe zapachy?

Polecane posty

Gość zapach teściowej
wyczuwam go ze stu metrów

Gość zapach cynamonu

Gość Optymistka
Ja uwielbiam zapach benzyny... :O

Gość vitro
Dużo jest takich dziwnych, które lubie -zapach benzyny -pasty do butów -rozgrzanego asfaltu gdy zaczyna padać na niego deszcz -zapach dojrzałego pola ze zbożem tuż przed żniwami - zapach świeżego betonu - zapach kartki która właśnie wyszła z xero i jest jeszcze ciepła - uwielbiam go:) - zapach skóry - takiej na meblach lub kurtki - zapach rozrabianego kitu - pachnie świerzymi orzechami włoskimi:) - zapach futra mojego kota - pachnie polami i łąką:)

Kocham zapach starych książek, starych, nieużywanych pomieszczeń, piwnic, strychów... Zapach, jaki unosi się z stodołach, zapach benzyny, lakierów, farb do ścian, zapach włosów mojego mężczyzny... Aa i zapach skóry po solarium też lubię... Może to zboczone, ale lubię również zapach krwi, takiej świeżej, ze świeżej rany... (jestem nienormalna)

Kocham też zapach powietrza, jakie unosi sie po deszczu, albo zapach asfaltu, gdy zaczyna padać... Zapach świeżo nagranej płyty, albo ogólnie takiej nagrzanej, od razu po wyciągnięciu z napędu... Zapach rozgrzanego kineskopu od telewizora (ale takiego starego)... Jeszcze trochę tego by się znalazło. Jak sobie przypomnę, to napiszę ;)

uwielbiam zapach nowych ksiązek,gazet ,czasopism :P zapach swieżo parzonej kawy prania przesiaknietego powietrzem lakier do paznokci :o swiezo malowanych pomieszczen :o

Lubię jeszcze zapach świeżo kupionych takich różnych gumowych, dmuchanych przedmiotów, typu koła ratunkowe, czy motylki do pływania dla dzieci... O! I oczywiście zapach palonych gum przy samochodzie, oj uwielbiam to i ogólnie zapach tapicerki w nowych samochodach.

Gość zapach
zapach spermy na drugi dzien po nocy, jak wyplywa przy siusianiu...mmmmm :D

Gość musiccc
szczeniątek małych - pachną tak jakoś kokosowo

Małe kociaki też pachną tak:D No i niemowlęta;-) główka, tak słodko:-)

dzidzusie pachną cudownie :D zgadzam sie :D ale poza tym benzyna :) o czym pisalam wczesniej, nowych ubran , zapach w samochodzie tez jest przyjemny, rozgrzany asfalt podczas deszczu...lubie zapach zgaszonej zapałki :)

ja uwielbiam zapach kredek BAMBINO i kolorowych gumek chińskich...:) do ścierania oczywiście.... zostało mi to z dzieciństwa ach ;)

ja lubie zapach kredek swiacowych, nazywaly sie MAJA I jeszcze zapach miekiego plastiku,kiedys byly takie buty \"plastiki\",tandetne nibysandaly i tak wlasnie pachnialy

Zapach siana, nie takiej dopiero co skoszonej trawy, ale jak juz nieco przeschnie. No i zapach ogniska, które od razu kojarzy mi się z ciepłem i zlota jesienią.

A, i jeszcze zapach świeżo umytych włosów, obojętnie, jakim szamponem. Po prostu ten zapach świeżości.

Gość zapach powietrza przed deszcze

Gość ja to nie ty to ja
ap

Gość Zapach dworcow PKP
Szczegolnie na peronach, ten od torow.

Gość I gazet koniecznie
Takich prosto z kiosku. Czarno-bialych.

zAPACH SOKU ROBIONEGO W SOKOWNIKU Benzyny -ale tej starej niskooktanowej do\"mieszanki\" -nowych butów i kurtek skórzanych\' zapach wsi,ale tez tej starej kiedy ludzie mieli jeszcze krowy\' betonu i asfaltu po deszczu zapach obory lasu-też najlepiej po deszczu zapach uli pomalowanych świeżo ścian kadzidła w kościele suszone jabłka i grzyby

Gość wąchaczka nałogowa xdd
uwielbiam zapach benzyny , tak jak nikt !! oraz siarki, ale mniej ! ;d ;)

Gość kilimandżaro
Zapach acetonu i niektórych rozpuszczalników, gorącego asfaltu, czystej pościeli, świeżych, pachnących farbą drukarską gazet, lakieru do paznokci, zwykłej pasty do podłogi, zapach świeżego potu młodego mężczyzny, zapach tytoniu palonego w fajce, zapach frezji i sosny po deszczu, specyficzny zapach cmentarza w zaduszki, zapach świeżego, przekrojonego czosnku.

Gość erefrfr
- mrozu - po burzy - skoszonej trawy - siana - wiatru w ubraniach, które suszyły się na świezym powietrzu - skórki chleba (już takich nie pieką) - mojej skóry po opalaniu na słońcu