Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana na maxa

Prosze pomozcie mi!!!!

Polecane posty

Gość zdołowana na maxa

Chce cos napisac do osoby na ktorej mi bardzo zależało i nadal zalezy ,kontaktowalismy sie poprzez komunikatro internetowy ze soba, nagle cos sie zepsuło,i on sie nie odzywa, prosiłam o wyjasnienie, ale sie nie odzywa, ja trace rozum ja jego punkcie.Wydaje mi sie iz przynajmniej powinien napisac o co chodzi, a tu nic.Ja juz wychodze z siebie, chce mu cos napisac ale nie mam głowy do tego, jestem załamana, proszcie pomozcie mi , jak mam to w kilku zdaniach ując, nie chce go obrazac, chce w sposob delikatny napisac ze nie reaguje na moje zapytanie dlaczego nie chce sie ze mna komunikowac,po prostu chce znac powod dlazcego tak sie stało...ja go kocham.Jestem załamana, płaczę kolejny dzien, nie wiem co sie ze mna dzieje

Gość zdołowana na maxa
proszeeee, zareagujcie, ja z siebie juz wychodze

Gość moze nie był taki
jakim się przedstawił Tobie i dlatego stchorzył

Gość do zdolowanej
napisz mu, ze masz nadzieję, ze u niego wszystko w porzadku. Podpisz imieniem i więcej nie pisz. Miej swoją godność.

Gość zdołowana na maxa
przez ostatnie poł roku codzienne rozmowy po kilka godzin, a tu nagle taka zmiana,,,a ja zakochana! co mam robic, juz nie mam siły, co mu napisac?

Gość pocałuj Giertycha
lewe jądro nad prawym posladkiem

Gość zdołowana na maxa
chce mu napisac, aby wyjasnił co jest powodem, ale nie umiem

zdołowana na maxa --> Nie używaj za wielkich słów typu: \"...ja go kocham\"! I podstawowe pytanie: Czy widzieliście się juz chociaż, a moze tylko komunikator? i jeszcze jedno: Po ile macie lat?

Gość nanina____________
czy to naprawde jest miłość?znacie sie tylko przez sieć.moge zapytac ile masz lat?

Gość zdołowana na maxa
mam 39 lat on kilka lat starszy,widzielismy i pokochalismy sie....w nic mi nie wierzył!!! ciagle jakies podejzrenia bezpodstawne......a ja teraz topie łzy w alkoholu,,,tak bardzo go kocham!!!

hmma moze on tak naprawde mam kogos w realu(żone)...Tearz przemyślał wszytsko i doszedł do wniosku ze nie chce nic psuc.

Gość nanina____________
a moze on cos ukrywa i teraz boi sie o tym powiedziec widzac Twoje zaangażowanie......poza tym.....jeśli kocha to wróci.... moze ma zone, moze......sama nie wem...nie chce byc niemiła ale jakis powod jego milczenia musi byc....a moze zwyczajnie go nie ma .....tutaj.....tzn tam gdzie miał byc...nie chce tu snuć czarnych myśli

Gość kurczaczek mały
za późno juz?? kurcze...

Gość zdołowana na maxa
ale było super,,,,a ja nie wiem o co chodzi, prosiłam o wyjasnienie i nic! chce mu napisac aby mi wyjasnił powod, ale nie wiem juz jak mam to sklecic, nie mam juz sił na nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kurczaczek mały
upss nie ten temat:P

Gość freeee
a czy ty jesteś rozwodką/wdową czy panną ?

Gość zdołowana na maxa
rozwódką, z winy męża,to wina udowodniona sądownie

Gość freeee
no to chyba powiinnaś trochę przystopować, zamiast szaleć jak nawiedzona i glupiutka nastolatka

Gość jaaaaaaaa
Może napisz tak: "hej co u Ciebie?wszystko ok?odezwij się, bo troszkę martwi mnie Twoje milczenie:( " no nie wiem. ja bym to jakoś tak ujęła gdyby faktycznie zależało mi na facecie! napewno starałabym się wyjaśnić dlaczego zamilkł! chociaż to nie ładnie z jego strony, że nic ci nie wyaśnił:(