Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiusienieczka

sQORPIONKI

Polecane posty

ehhh>>>Diablica. my jesteśmy takie \"czasowstrzmywaczki\" i nie dopuszczamy, żeby topik o Skporpionach odszedł w zapomnienie. :P

ja w pracy jestem, wczesniej was nie widzialam, a juz dawno bym weszla... nudze sie i wcinam popcorn :D

patrzcie jaki wybredny!! a co \"stare towarzystwo\" Ci nie pasuje?! 😡

a co mi szkodzi, wieczorkiem jak bede czekala na transport do mojego skarba, to wypije sobie piwko, a moze dwa?? troche glupio w samotnosci, ale moze ktos z was sie przylaczy??? przynajmniej przez net wypic z kims?? nie chce mi sie czytac wszystkich stronek, nie miejcie mi tego za zle, ale czy macie jakies pytanka do mnie???

teqilli jeszcze nie pilam, i gospodazre domu raczej takiego trunku nie maja, a kaski brak na takie wydatki, bo jutro czekaja mnie powazne zakupy do naszego gniazdka :d a nie moze byc jednak piffko??? zjadlam cala paczke popcornu i jakos zygac mi sie chce, a cholera dobry byl...

przecholowalam z tym popcornem... ja chce do domu, a jeszcze 4 godziny brrrrrrr wieczorkiem czeka mnie nagroda za wszsytkie samotne wieczory tygodnia... a wy co bedziecie porabiac w weekend???

Ja siedze w domu i robie pizze dla mojej ukochanej oraz czytam najnowszy numer JOY.CIekawy jest test na 22 stronie:P Zdobylem w nim 7 punktow :D

Moze podacie miejsca gdzie mieszkacie a Ja zabawie sie w pizzermena i kazdemu dostarcze po jednym kawalku pizzy dla oceny mojego kunsztu kulinarnego.

--->>siakas jedna To musisz sie wkupic jakims ladnym wierszykiem aby dolaczyc do naszego grona;)najlepiej o skorpionach.

okej! okej! ja się piszę na te pizze!! Wrocław! zapraszam. a jakby jeszcze była z ananasem, to byłoby całkiem cool

A mnie interesują tylko z lat 1971,1973,1974:P.No i muszą być w 1971 tylko przed połową skorpiona urodzone w 1973 koniec początku,przed połową,początek końca,1974 tylko początek końca.To takich jest z 90 dni tego znaku w tych latch ok 15% tylko:O.Chyba 15 dni:O. Ja ksą wtedy urodzone to mnie interesują;).

kurcze jakie wymagania, nie jestem poetka, wiec pisac nie bede wierszykow, atalentu brat... podlaskie