Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiusienieczka

sQORPIONKI

Polecane posty

ja sie dołacze jako wredny i bardzo pamietliwy skorpion ;pp czasem mnie to wkurza

siemano załoga!! ad. wakacji -nie byłam nigdzie, siedziałam w laboratorium i kończyłam pracę dyplomową.. :( SMUTNE, ALE PRAWDZIWE, hehe

Uf!Koniec pracy Podczytywałam trochę i tyle bym chciała napisać, ale nie mam siły.....oczy mnie bolą Jakie krople do oczu są najlepsze?Wiecie może? Felietony Anity L. czytam wszystkie i są takie przwdziwe. Ona to dopiero ma starszego o jeszcze raz tyle, i są tacy szczęśliwi❤️,więc LadyK i Dobrarada---nie ma się czym przejmowac🌻 A płyta \"Zakazane piosenki\"--to jedna z moich ulubionych. Pozdrawiam i do jutra😘 She-->.ale jesteś wredna dla PiW:P I jeszcze sponsora szuka -to babsko, a pisała,że taka idealna:P Isa-->A gdzie Ty się podziewasz?Hmmm??? Idę na wywiadówkę o 17.Będą zdzierac ze mnie na PZU,komitet itp Też się nie dam do trójki zaciągnąć, o nie!!! No to pa

Moze chciala zjesc jednego lub dwa w porywach do trzech a majac wiekszy apetyt to i 4 by pewnie poradzila:D

Witam jestem skorpionem z 31 października pozdrawiam wszytskie skorpionki :-)

agnella!!>>>witaj \"siostro\"!! ja też jestem z 31 października! :) :D

Gość pinkkk
hej . Witam wszystkie stare i nowe skorpionki !!! Dawno juz mnie tutaj nie było ale super że jeszcze ktoś pamieta o tym topiku

awa super :-))))) cieszę się, jakoś mało nas na świecie, nie poznałam dotąd żadnego skorpionka z 31.10 pozdrawiam

Gość ginztonikiem
no to będzie 31.10 niezła imprezka,*awa* może zamiast szampana urodzinowego wypiła byś (domyśl sie co)

Hej! ginieztonikiem - wypije za Ciebie toast na urodzinach. a czym? no właśnie się domyśliłam - oczywiście, że ginem z tonikiem!!!!! czemu zaglądasz tutaj tak rzadko? ślę buziaki 😘 😘 😘

Gość sali mali
skorpionka z 9 listopada.jest jeszcze ktoś z tego dnia?jestem "spokojną"skorpionką.witajcie i całuski

Najlepiej w telefonie ustawic sobie alarm powiedzmy na 11 i po przebudzeniu wpisac tu ze sie wstalo i to wszystko,zapewniam ze topic sie rozwinie do niewyobrazalnych rozmiarow i wszyscy dostaniemy nagrode w postaci powiekszonego konta Email ufundowanego przez go2.

Jasne ze sie rozbuja,na mnie mozecie liczyc.Moge nawet wpisywac cos takiego \"Witam pieknie 1000\" i na nastepny dzien to samo ale 999 kto sie wpisze jako 1 ten otrzyma hmm... niech sie zastanowie o wiem temperowke,chinski piornik i spinke do wlosow oczywiscie z moimi inicjalami.

hej skorpionki!!obronilam dzis tytul licencjata na bardzo dobry!!!cudowny dzien!!a co raoi askorpiony kiedy kogos bardzo kochaja a ten ktos???wlasciwie nie wiadomo o co chodzi !!!chyba wpadne w depresje!!mam juz dosc czekania na niego!!a jenoczesnie tak barsdzo go kocham ze zrobialabym dla niego wszystko!!!przykra sprawa pozdrawiam