Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiusienieczka

sQORPIONKI

Polecane posty

-->Siakas nie masz weny tworczej w porzadku poczekamy na poczatek tygodnia Ja mam cos takiego\"Siedza siedza przy szachowym stole piekne skorpionki i eliminuja inne zodiakalne pionki;))\" -->Awa niestety w dniu dzisiejszym pizza hawajska jest niedostepna:)

Pizza raz do Wroclawia,Lomzy i gdzies w podlaskie,ej zglaszac sie bo jeszcze zostalo i wystarczy dla wszystkich.

A zgadzacie sie ze stwierdzeniem ze Skorpiony tak szybko sie nie starzeja jak Skorpionice:>??

Łomza nalezy do podlasia :d wiec tylko tutaj prosze, aa co do tego czy skorpiony starzeja sie szybciej, ja mam 22 lata i nie chca mi bez dowodu piwa sprzedac :D

Lopez, no co Ty? skorpiony, to \"esenjca młodości\" , to symbol odnowy, odbudowy, regeneracji itp.!! my wręcz z wiekiem młodniejemy!

-->Boska to przeciez prawda prowadzilem przy Tequli dyskusje z Amantem na ten temat:P -->Wesolutka w Lomzy jak podalo wlasnie radio juz od 3 lat jest zakaz sprzedazy piwa ludziom ponizej 23 roku zycia,wiec sie nie dziwie:D -->Awa brawo hehehe Przepraszam i klaniam sie w pas:)

lopez miki no dzieki ale nie wszedzie chca dowod, amant to ze masz ponad 30 lat nie swiadczy o tym, ze musisz sobie kogos w swoim przedziale wiekowym szukac, ja mam rodzenstwo w twoim wieku, wiec.... a ja kiedys bylam z facetem starszym ode mnie o 10 la, lubie starszych facetow, przynajmiej wiedza czego chca...

lopezmiki powiedz mi jeszcze jedno, w jakim radiu to uslyszales??? tego jestem ciekawa, mogles cos lepszego wymyslic jakos mnie to nie rozbawilo hmm :D

haaaaa! zdiwieni, że awa o tej porze buszuje po necie? :P no to też coś skrobnijcie...

Gość ginztonikiem
no widzę że ktoś spać niw może,*awa* buźka na śniadanko

ło matko! ginztonikiem wrócił! pozdro ginie!! co u Ciebie? czemu nie pisałes tak długo? 😍 😍 😍

Gość ginztonikiem
No wrócił oszołom,*awa* naprawdę się stęskniłem.Jak kiedys będę miał czas poklepac ,to postaram się poszukać moją ulubiną skorpionkę.

Gość pisaneczka...
tak, ja się mieszczę w jednm z tych przedziałów, ale jakie to ma znaczenie? :)

hej skorpionki!!1czy ten topic umarl kiedy ja chce sie przylaczyc???

Gość skądże znowu
zapraszamy i prosimy się rozgościć... :) :) :)

Gość Gosiak2
skorpionik nastepny jestem:D 9 listopad 1983 a jak mi kto za skore wejdzie to nie recze;>

a ja tez jestem 83 i 13 listopad wczesniej byla mowa o znakach z ktorymi sie dogadujemy ja mam trzy najlepsze kumpele rybki a nie lubie baranow!!!a czy tez tak macie ze jak ktos wam nie odpowiada to ten ktos zawsze o tym wie bo nie ma co tu ukrywac????

fajnie, że jest nas coraz więcej!! i więcej!!! i wiecęj!!... ad. wpisu freki>>> jak najbardziej manifestuję swoje nastawienie do innej osoby: jesli ją lubie, to na maksa (i stane za nią murem, choćby nie wiem, co). a jak kogoś nie toleruję, to cóż - też to okazuję, i to dość dosadnie, niestety :P

ad. baranów -też nie za bardzo za nimi przepadam (widzę to teraz, z perspektywy czasu, bo jeśli kogoś poznaję, to przecież nieważny jest znak, tylko to, jak się dogadujemy). ehh, i znów wymiotłam całą brygadę z forum!! nikogo nie ma, tylko ja buszuję!!

Witam na poczatku tygodnia:) Wszyscy jak sadze usmiechnieci i zadowoleni ze juz poniedzialek :P