Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiusienieczka

sQORPIONKI

Polecane posty

Baran uffff to naprawde ciezki \"przeciwnik\" prawie codziennie jakies lekkie spiecia,spory,niedomowienia:) Nieraz takie sytuacje bywaja zabawne a nieraz calkiem wyczerpujace.

mieszkalam teraz we wakacje z baranem nie bylo dnia zeby nie bylo spiecia a czy taki cudowny poniedzialek to nie wiem bo musze sie uczyc w pt mam obrone licencjatu jak skorpiony radza sobie ze stresem????

U Mnie na stres najlepszy jest spacer lub chwilowa samotnia taka 20 minutowa:)A gdy mam mozliwosc to sesja w Unreala:P

🖐️ A kto mi tam każe wstawać o 8, kiedy ja sie o 4.30 kładę spać? :P jest ktos tu jeszcze?

LOPEZ>>> szczerze i z ręką na sercu? tylko kawa ze słodzikiem :( trzeba trochę \"spuścić z tonu\". A co, może chciałeś mi uczynny kolego wysłać pizze hawajską do Wrocka? :P

ja wolę jak mam w lodówce tyko światło, inaczej nie dam rady dietować !!

Awa to witaj w klubie koneserow kawy ze slodzikiem:) Z ogromna przyjemnoscia wyslalbym ci pizze hawajska ale malo posiadam danych,a Wroclaw jest dosc duzy:D

Unreal Tournament to gra multiplayer idealna gdy ktos kogos zestresuje,calkowicie odpreza i relaksuje:)

U mnie w lodowce szampan sie chlodzi na wieczor,do tego przeterminowany serek oraz smietana ale tego nie bedziemy konsumowac wieczorem.

proszę, proszę Lopez>>> też może na dietce? już lece po słodzik, sprawdzę....CLIO sie nazywa i składa się z cyklaminianu i sacharynianu. Wiem, ze to niezdrowe (ale podobno aspartam gorszy :P ) wrzucam 1 pastylkę na cały duuuży kubek.

nie czarujmy się, każda kobitka dba o swój wygląd, czy \"musi, czy nie musi\" zrzucić kilka kilosków :)

Tak juz posprzatalem:)Podloga umyta,naczynia pozmywane,ubrania poukladane(ukochanej oczywiscie)Teraz gotuje wode na mus owocowy o smaku owocow lesnych:) A na kolacje bedzie chyba jakas salatka,ale nie z restauracji.

nie , no muszę to napisać: takiego chłopa jak Lopez, to bym chciała w domu mieć... :P :P :P :P