Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiusienieczka

sQORPIONKI

Polecane posty

Awa No jasne i bys mnie wykorzystywala do wszystkiego;)A tak sie zapytam czy jestescie troche balaganiary??bo uwielbiam sprzatac po kobietach:D

Powiem to tak: bajzelek się zdarza, ale jest czysto pod wzgl. higieny: wszystko odkurzone, umyte, wyprane i zdezynfekowane!! :P a że czasem rzucę spodnie na krzesło, albo skarpetki na podłogę, albo książki się walaja gdzie popadnie, to chyba niewinny grzeszek.. :)

Moj slodzik to TESCO korzystny zakup 1200tabletek,na kubek wrzucam 2-3 pastylki,a na pollitrowy shaker w ktorym pijam kawe 5-6 pastylek.

aleś rzucił: ni z gruchy, ni z pietruchy z tym słodzikiem, hehe :P

W naszej lazience,pokoju mozna spotkac wywiniete stringi czy tez biustonosz nie mowiac juz o innej garderobie.Ja chodze i ukladam mam jakis radar i wiem gdzie co moge znalezc:DMoja ukochana nazywa mnie mr.cleaner

Smaruje pachy antyperspirantem i ide z misja do sklepu papierniczego zachowujac pogode ducha.Paaaaa

a może Ty nie jesteś skorpion, tylko panna? bez obrazy, ale to bardzo \"czyscitki\" znak w sensie, że cały czas sprzatają, myją, piorą i takie tam... :)

wyrzuć ten antypers.... Facet musi pachnieć potem, tytoniem i whiski.... ale chyba tylko dla mnie:P Awa--->moja pierworodna jest panna,a jak byś zobaczyła co ona ma w pokoiku i pod poduszką to byś zmieniła zdanie...:P

Gość osobliwe
Mój mężczyzna jest Skorpionem i ma obsesję czystości. Nie mieszkamy razem, ale jak go nawiedzam to wszystko aż lśni :) Zawsze po kąpieli myje wannę, pierze, prasuje, gotuje, zmywa, szaleje z mopem :) Ja lubię chaos [ nie mylić z bałaganem] i wkurza mnie kiedy on do mnie dzwoni i w trakcie rozmowy sprząta. :)

Caly czas nie myje nie sprzatam mam czas na zabawe na wszystko mam czas:)nawet na to aby pachniec potem,tytoniem tylko whisky nie pijam,ale nie zaszkodzi nia przeplukac gardlo od czasu do czasu:D

Witam wszystkich , to ja piszę bardzo zły i leniwy baran ;) :D Oprócz tego narzeczona przewspaniałego mężczyzny LopezaMikiego który się realizuje na tym forum jak widzę:) Jestem wredna i złośliwa wiec pokomentuje sobie troszkę jego i wasze wypociny :D ;) Lopez na diecie nie jest (choć dla własnego zdrowia mógłby byc) bo cóż jeśli ktoś używa słodzika a paczkę chipsów czy tachosów zjada na raz o batonikach i ciasteczkach wszelkiego rodzaju nie wspomnę :D Podłoga umyta , naczynia pozmywane - no brawo dla Lopeza zwłaszcza ze podłogę miał umyc średnio licząc od jakiś 4 dni hahaha a naczynia ze pozmywał no też chwała mu za to ale dziwne by troche było jeśli chłop siedzi cały dzień w domu i nawet tej pracy by nie wykonał, prawda kobietki?? ;) Sprzątać uwielbia.... nooooo tu długo mogłabym polemizowac :D :P Ojjjjjjjj biedny wykorzystywany Lopez prawie się wzruszyłam jak to czytałam :) :D Magia internetu działa jak widac i niech się kręci dalej :)

---> *awa* - czuje się od razu lepiej z tym ze tak mi zazdrościsz Lopeza , czuje sie wyrózniona ze taki cudowny mężczyzna spędza ze mną czas :) ---> *awa* - chciałabyś takiego chłopa miec :) extra powiem tylko tyle \"nie wszytsko złoto co się świeci \" :) ----> to nie ja to ona - mucha była świetna u kuby, nie dretwa i ugrzeczniona jak reszta durnego pseudagwiazdorskiego towarzystwa :) Nie jest Muszka niestety baranem ale też jest z kwietnia wiec także do rogacizny należy :D Noooo miło było popisać trochę , taki mały relaks po powrocie z pracy a teraz zabieram się do robienia sałatki którą myslałam ze Lopez rozwijając swoje mizerne skrzydełka kulinarne ;) zrobi ale jak widać wiecej czasu zajęło mu opisywanie swojej wspaniałości i próba zdobycia danych adresowych jednej ze skorpionic :D ;) Pozdrawiam serdecznie skorpionie towarzystwo wzajemnej adoracji i piszcie dalej , miło poczytać :)

To pisal baran moj kochany baran ktory w momencie czytania mial dosc duze cisnienie:)Ide obserwowac jak robi salatke moze sie przyda fachowa pomoc medyczna gdy skaleczy sie w palec:D

hahaha, a to dopiero!! fajnie sie czytało.. :D :D :D fajowa z Was para!! :classic_cool: :classic_cool: :classic_cool:

Nooo extra para jak Bonnie i Clyde , jak Flip i Flap , jak Sherlock Holmes i doktor Watson, będziemy dziś wznosić toasty za zdrowie Skorpionów i Baranów na przemian ;) :D

Tak fajna z nas para ale nie do zycia na stale:)Moge cos zrobic 10 razy ale gdy raz nie zrobie to sa pretensje hehehe.To nie pierwszy nasz spor na forum publicznym:) Baran+Skorpion=mieszanka wybuchowa a w naszym wypadku implozja:D

Acha i magia internetu jednak dziala bo poznalismy sie wlasnie przez internet rowno dwa lata temu i dzis swietujemy hehehe

Gość Gosiak2
a dzien dobry dzien dobry ;P