Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiusienieczka

sQORPIONKI

Polecane posty

-->Natia Ja jako skorpion tez jestem kochany i zawsze bylem kochany:Pa w ocenie mojej narzeczonej jestem msciwym facetem ktory daje nauczki ale co tam charakteru nie zmienie:)A moja Monisie uwielbiam i cenie sobie z nia szermierke slowna:D:D

Bo jesteś mściwy Lopez i pamiętliwy jak cholera , a nauczki?? Przeciez to Twoja teoria zrobic komuś coś zeby się poczuł tak jak ty sie poczułes... ;) ząb za ząb , oko za oko :D

Milutka az taki zly nie jestem,nie przesadzaj piekny kwiatuszku przeciez wiesz ze Lopez jest uroczy,mily,czarujacy,slodziak,przyjemniaczek,rowniacha,komplemenciarski :)cieply,taki przytulacha,oszalamiajacy swym wdziekiem hehehe,mistrz i degustator twoich wydzielin:)nie mowiac o tym ze zakochany w tobie po uszy a nawet wyzej.

Natia poznaj dokladniej swojego ukochanego i troche go powkurzaj wtedy bedziesz wiedziala do czego jest zdolny:) Zycie ze skorpionem jest sielskie i anielskie jesli ktos by nie wiedzial:p

Ja się urodziłam pod wybitnie szczęśliwą gwiazdą ;P Reklamę sobie niezłą robisz Lopez :D to może teraz napisz jakich poświęceń wymaga od Ciebie życie z Baranem :D jakie jest trudne i stresujące :D :D :D

No kurcze Milutka a czy napisalem nieprawde tutaj??sama powiedz.O poswieceniach nie bede pisal bo zmeczony jestem nadmiarem piwa i moglbym o czyms zapomniec:D

Gość MikiLopez
Tak jak kazdy topic i ten umiera i proby reanimacji nic nie pomoga:)

witam! kurka, kawałek sufitu mi odpadł!!!!! nie tynk sam, tylko potężny kawał grubego sufitu :O czekam właśnie na administratora budynku -niech luknie i naprawi, bo o mały włos bym po głowie dostała (sufit odpada \"na raty\"!!)! a co u Was moi drodzy? pewnie macie bardziej sielski dzionek?

Awa a jakas zabawa byla pietro wyzej??Teraz musisz uwazac zeby kawalek sufitu nie wpadl ci do posilku badz kawy:)

chociaż Lopez się przejął moim sufitem :P buziak dla CiebieLopez 😘. a sufit? cóż, ze starości poleciał....

Gość łączenie tematów
no dobra to moze skorpiony tez sa 23:10 gadulinkaXXL XXL to nie na temat mojej tuszy tylko gadulizmu mam 160 i waże 54 kg,od jutra dieta,ale XXL nie jestem prawda? 23:45 sawanna skorpiony trzeba wszystkie wytepic 00:15 a jak są to co ? 00:16 to dobrze ze sa 00:18 o to miło bo ja skorpion jestem 08:31 cierpliwa Niedawno był program o skorpionach chyba na jakims kanale przyrodniczym nawet atom je nie rusza Kto chce rozkoszowac się radością musi ja dzielić. Radość i usmiech to lato zycia. 08:34 Perła. Wytępić? .......ciche wody są najgłębsze......?

helloł, jak tak mozna zaniedbywać topik? :P co u Was? ja zaraz mykam na rower i przez najbliższe 2 godziny będę dryłować po lasach... :D

Witam Ja w dniu dzisiejszym probowalem zmienic uszczelke w baterii kuchennej ale jakis golden hand wyslizgal srubke i ze cholere nie moge jej odkrecic,malo co nie urwalem calego kranu:)Teraz sie relaksuje jedzac ciastko kokosowe z firmy dr.Gerard:))Lubie czuc kokos w.....;) Awa jak sie czujesz po wycieczce rowerowej???

helloł Lopez, miło, ze ktoś tu jeszcze zagląda i że znowu nie \"gadam sama do siebie\" :D a wiesz, że taka mnie energia nawiedziła na tej rowerowej przejażdżce, ze normalnie będzie gdzieś ze 30 km!! prawie 2,5 godziny pedałowałam!!! i to szybko! aż mi ślinka na to Twoje ciacho.....kokosowe....mniam! a tu figa, mogę sobie tylko pomarzyć, trzeba się wziąć za siebie, żeby mięśnie się wreszcie wyłoniły spod tego sadełka :P

Gość ze sklepu z ciastkami
te ciacho to pewnie "Pasja"

Rower to piekna sprawa czlowiek sie dotleni i zrelaksuje i zmeczy:)dwa tygodnie temu tez przejechalem okolo 30 km a moze wiecej nie bylo zle nawet nie dostalem zakwasow z czego jestem zadowolony:D Kokosowe ciacho to Pasja brawo dla znawcy:)

ello all dawno mnie tutaj nie bylo , ehh malo kiedy sie pojawiacie sqorpionki witaj Natia fajnie ze sie tutaj spotkalysmy jeszcze raz wszystkiego najnajnaj...

🖐️ wpadam tylko na chwilę :) żeby życzyć wszystkim MIŁEGO DNIA !! ale uprzedzam, jak następnym razem tu wpadnę i nie bedzie Waszych wpisów, to nie będę już taka milutka :P