Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiusienieczka

sQORPIONKI

Polecane posty

hej.moje urodzinki 8 listopada;) pozdrawiam wszystkie skorupiaczki-skorpionki;) i te młodze i te starsze;) buziaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

hej Katia 🖐️! witamy, ale jednocześnie żegnamy, ponieważ topik powoli , jak by tu dosadniej powiedzieć - DOGORYWA... :o

Katia a jakies smakolyki przygotowujesz na przyjecie urodzinowe? Moze zaprosisz reszte skorpionow z tego forum na biesiade 8 listopada?

Gość manawee
od wczoraj księżyc w naszym znaku!! i Mamy urodziny!!!! moje za 8 dni, 1 listopada! sa jeszcze jakies urodzone tego dnia?

Gość skorpiooooooooooooooon
król zwierząt i zodiaku

Gość skorpiooooooooooooooon
to wszystkiego naj.... :)

Klaudiusienieczka wszystkiego najlepszego czego sobie zapragniesz w tym wyjatkowym dniu oraz usmiech niech gosci na twojej buzce az do 2065 roku. Pochwal sie jakie prezenty otrzymalas:)

Tak dlatego ze w 2065 roku ugryze Cie w szyje i staniesz sie wampirem tak jak Ja i bedziesz niesmiertelna.

czesc znowu nikogo nie ma i jak wychcecie aby ten topic przetrwal??????????? ja za niedlugo mam urodzinki tzn 5.11 tego samego dnia co Natii byly i mam nadzieje, ze jednak impreza bedzie, ale cos czuje, ze klopot z kasa bedzie, lipa.............

hello!! właśnie zostałam swieżo upieczoną panią magister inzynier!!! a 31 pazdziernika mam urodziny!!! no tak się cieszę z tej obrony, ze chętnie bym Was wszystkich wysciskała!! zapraszam na bibę, kto chętny!! buziaki :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość 01.11.74
są tu tacy? cechy osoby urodzonej w dniu 1 LISTOPADA: "... Zamknięty w sobie, dyskretny, mądry - może osiągnąć wyróżnienie ..." Dąży do zdobycia dobrego stanowiska i triumfu nad innymi - a w kierunku tym nie szczędzi wysiłków. Jest to człowiek zdolny - i mimo przeszkody, na jakie nieraz napotyka początkowo - może osiągnąć stanowisko wybitne i zostać wyróżnionym. Już we wczesnym dzieciństwie może zostać osieroconym lub osamotnionym, a młodość jego nieraz upływa w warunkach mniej pomyślnych. Jego pragnienia i żądze są bardzo silne, a ambicje wysokie. Gdy opanuje swą zmysłowość potrafi osiągnąć swe cele życiowe. Może vówczas stać się roztropnym, dyskretnym, mądrym. Jest przy tym niezwykle wrażliwym, a jego bystrość obserwacyj i trafność wyprowadzania wniosków jest dość duża. Zdaje on sobie z :ego sprawę, a dzięki swej intuicji - potrafi rozplątywać najbardziej zawi-*łane zagadnienia. Poważny, lubiący samotność, nieufny, zamknięty w sobie - jest wymowny, chociaż nieraz nadmiernie ostrożny. Urodziny te oznaczają wstąpienie w okres decydujący: człowiek taki sam musi rozstrzygnąć sprawę dalszego rozwoju. Nierozwinicty - zawsze chętny jest do niszczenia i tylko jego mocna wola może go powstrzymać od szkodzenia sobie samemu i innym przez swe namiętności. Gdy zaś rozwinie się moralnie - wówczas potrafi oddzielić to co dobre od złego. Posiada zdolność odradzania się wewnętrznego zarówno jak i cielesnego, a jego namiętności zwierzęce mogą być początkiem potęgi wewnętrznej, która pozwoli mu osiągnąć cele potężne i wielkie, zamieniając chytrość na mądrość głęboką, a okrucieństwo i zawziętość transformując w potęgę woli. Wówczas może stać się bardzo pożytecznym członkiem społeczeństwa.

Ja też jestem Skorpionek.. :D no i od 2 miesiecy mam faceta takze skorpiona..... chyba horoskopy sie sprawdzają bo temperamenty seksualne mamy oboje baaaardzo wybujałe :D czy wszystkie skorpioniki to takie zboczki i erotomani :>??? :D

Tak Nectarine wszystkie skorpiony sa zboczone,a ktos kiedys powiedzial o Mnie ze jestem niewyzyty nie wiem czy to prawda,ale moze ktos tu to potwierdzi badz zaprzeczy ;)

Gość ginztonikiem
awa gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciepły mgr.gratulacje.Najlepsze urodzinowe.

Gość waga88
a jakie sa skorpiony z 5.11

dzięki >>>agnella Tobie też składam spóźnione - ale szczere zyczenia urodzinowe -wszystkiego najlepszego!! >>> ginztonikiem!!! dzieki, kochany jesteś!! szkoda, że nie zaglądasz częściej, ale dobre i to ;) co u Ciebie słychać?

hej skorpiony gdzie sie podziewacie, topic ledwo przedzie naprawde!!!!!!!!!!! powinnam was widziec codziennie na glownym, dla mnie to duma byc skorpionem :P wczoraj mialam swoj dzien :D o 21.55 dokladnie skonczylam 22 lata :) pozdrawiam i odzywajcie sie czesciej!!!!!!!!!!!!!!

skorpiony obudzcie sie w koncu, zaczynaja zakladac nowe topici z wodnikami chyba, a u nas nic a nic sie nie rusza temat, co jest z wami?? czy jestesmy az tak nudnym znakiem, ze nie mamy o czym rozmwiac??? PODUDKA NIE PRZYNOSMY HANBY NASZEMU ZNAKOWI ZODIAKU!!!!!!!!!!!!!

Ode Mnie masz dzisiaj zyczenia. Samych slonecznych dni w roku wiecznego szczescia wysmienitego zdrowia oraz samych wysokich wygranych w lotto. Moje urodziny dopiero 20 listopada buuuuu

Gość ginztonikiem
*awa* jesteś moim dobrym duszkiem