Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiusienieczka

sQORPIONKI

Polecane posty

Gość ginztonikiem
Awa,ja jak przystało na dobry trunek muszę być wiekowy.Bagatela jestem od ciebie dwanaście lat starszy,imieniny w Wigilję,włosy mi jeszcze nie wypadły,mięsięń piwny nie urósł,więcej następnym razem.Pozdrawiam.

Życzę wszystkim SKORPIONOM Wesołych Świąt Bożego Narodzenia!!! ginztonikiem>>>>fajnie, że się odezwałeś :D :D :D nooo, to nieźle się trzymasz ;) jak na wiekowy trunek przystało :) Dla Ciebie podwójne życzenia (świąteczne i imieninowe) 🌻 🌻 i buziak 😘

Gość ginztonikiem
Zdrowych ,pogodnych,i wesołych świąt dla wszystkich sqorpionek. Awa dla Ciebie szczególne życzonka,buziaków mały miljon i ,,tego czegoś''.A czego?, fantazja niech Ci podpowie. stary dobry gin

i ja dołączam się do życzeń..wszystkiego najlepszego..teraz i w Nowym 2007 Roku...👄👄👄

rozkrecam ponownie...bracia i siostry skorpiony (i Ty ginztonikiem 😘 , odzywajcie się!! :P

Gość ginztonikiem
No prosze,awa wiedziałem że na ciebie można liczyć.Nie mogę się doczekać kiedy trafimy na siebie.

ginztonikiem--->> teraz to już nie tak szybko z tym naszym spotkaniem, bo wyjeżdżam. Mamy czas do końca stycznia :) 😘 😍

I znow mam wyjątkową przyjemnosc wpisać się do klubu wyjątkowych osobowosci :P Skorpionica z przydeptanym nieco , ale ciągle bardzo jadowitym kolcem :D

Gość bardzo nam miło
:D :D :D

Gość zintegrujmy się
wreszcie!!!!! 😠

Gość no i topik zdechl

Gość waldemar k
K u r w y skorpionice:) he he he Większośc z was to dziw****ki

Gość waldemar k
No nie chowac sie k u r w y !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co jest?Gdzie ta walecznośc wasza???????????

Gość ginztonikiem
Skorpiomki zapadają w sen zimowy-chyba nie.

Gość skorpionka do waldemara
Waldkuu jest taka prawidlowosc ,ze ludzie glupi lubia otaczac sie zerami i lubia z takimi intelektualnymi bledami natury dyskutowac.My skorpionki jestesmy inteligentne dlatego to zadna frajda klikac z kims takim jak Ty-wiesz Waldku -glupota tez jest forma uzywania mozgu ;) ....Pan Bog dal czlowiekowi ROZUM by go wykorzytywal do myslenia .....a u Ciebie z tym kruchoo ,oj kruchoooooo hihi

Gość toz Ty powinienes o tym
wiedziec ...chwalipietoo

Gość ginztonikiem
awa-gdzie mi przepadłaś?

Gość katerina246
czy skorpiony zdradzają?

ginztonikiem--->>> heeeej!!!!!ja myslalam, ze topik rzeczywiscie \"zdechl\", a tu widze-prosze, prosze, nawet ginztonikiem sie odezwal :D nie zagladam tak czesto na kafe (zerwalam z tym nałogiem, hehehe), bo czasu nie mam :P a co u Was? co slychac ginie? 😘 😘 mysle, ze skorpiony bardzo przywiazuja sie do partnerow (stad uwazam, ze prwadopodobienstwo zdrady ograniczone jest do minimum :P). ale jak jak partner dopusci sie zdrady, to nie ma przebacz!!!!!!!! 😡

Pozdrawiam wszystkie skorpionki, a zwłaszcza Katię13, także jestem z 8-go listopada