Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiusienieczka

sQORPIONKI

Polecane posty

Gość pinkkk
awa- czy taki do końca uczciwy z tym bym sie chyba nie zgodziła

Gość Anna626
Alina1982 - jaki jestes rocznik? Ja 79:) Nie moge sie dogadac z baranem, bykiem - a moze to tylko przypadek, ze to moja rodzina;) ktoz to wie

pinkk dzięx ale to nie mój:D:D a ja z baranami się dogaduję mam kolegę BARANA i jest to jedna z osób z którą rozumiem się bez słów ,,,,no prawie:D

Gość też alina
skorpiony są the best

Gość Noah..
Klaudiusienieczka>>> ależ ja też kocham lato ! pod warunkiem ze aurą przypomina jesień :)

Gość Anna626
Klaudiusienieczka - ja tez nie lubie zimna Brrrr:( Ja potrafie nawet w srodku lata siedziec w sweterku - w domu sie smieja czasami;)Taki ze mnie zmarzluch:)

Gość Noah..
moge powiedzieć ze skorpiony raczej cechuje uczciwość i wymagają tego od innych ........... i biada tym ktorzy tej uczciwości nieodwzajemnią :O

Gość pinkkk
awa- tak mi się wydaje oceniając swoją osobę wiadomo nie wszystkie jesteśmy takie same , ale wiekszośc z nas stara sie dążyć do celu wszelkimi sposobami które nie zawsze sa uczciwe w 100% znam troszkę skorpionków i dlatego to napisałam

coś czuję, że zdominujemy to kafe pod względem zodiaków (zostawimy w tyle te wszystkie koziorożce, rzczki, wodniki i inne tam ;)

no pewnie, ze przecież każda z nas jest inna, nie wiem, ja taka jestem, jak mówi ta rymowanka; poza tym mało znam innych skorpionów...

Gość Noah..
*awa*>>> to zdominujemy :D Skorpiony zawsze dużo miały do powiedzenia :D

Gość pinkkk
z tym chyba wszystkie sie zgodzimy że lubimy duuuuuuuuuuzo gadać!!!

\"Ludzi ze znaku Skorpiona natura najwyraźniej przeznaczyła na wojowników. Są energiczni i twardzi, nie zrażają ich kłopoty i wręcz rozkwitają właśnie tam, skąd inni najchętniej by uciekli: tam gdzie piętrzą się trudności, kiedy trzeba podejmować trudne decyzje i gdzie zagraża niebezpieczeństwo. Zamiłowanie do mierzenia się z niebezpieczeństwem mają wbudowane w siebie, i jeśli wokół nich panuje spokój, porządek i wygoda, to Skorpiony zaraz zaczynają szukać dziur w całym, prowokują różnice zdań i wymyślają problemy. Powiada się nawet, że rasowy Skorpion musi mieć swojego wroga, a jeśli go nie ma, to świat wydaje mu się bezbarwny. \"

Gość Noah..
Klaudiusienieczka>>> Ty przynajmniej próbujesz odbudować ... ja jestem z tych wredniejszych skorpionów i na odbudowanie nie daje szans :O

zgoda!! ja to wszędzie robie sobie wrogów. nie ukrywam tego, jak mi ktoś nie pasuje. po prostu!

Gość Noah..
:D tak nawiasem :D pinkkk >>> napisała wszystkie jesteśmy ...:D jestem facetem :D nie wyrzucajcie mnie odrazu :O

Gość pinkkk
ja kiedyś nie dawałam szans na odbudowanie zaufania jak ktoś mi zalazł za skóre to na amen , teraz czuję że z wiekiem robię się łagodniejsza;)

Gość pinkkk
Noah-przepraszam nie wiedziałam mam nadzieje że mi to wybaczysz;)

a macie tak, że wszędzie węszycie podstęp jakiś? mi dużo czasu zajmuje, żeby się do kogoś/czegoś przekonać, bo najpierw musze to gruntownie sprawdzić (czy aby to nie podstep jakiś, a osoba nie jest fałszywa)

\"Cień Skorpiona jest pamiętliwy, mściwy i niewybaczający, do tego podejrzliwy. Dręczy i celowo dołuje innych oraz sam ściąga na siebie czyjąś złość i agresję. Miewa bardzo nieprzyjemne manie prześladowcze i seksualne. Ci, którzy Skorpionów nie lubią, twierdzą, że one same są pamiętliwe (prawda, pamięć mają dobra), mściwe (rzeczywiście, lubią mieć zamknięte rachunki z ludźmi, którzy im jakoś podpadli), że są skryte i wciąż coś knują. (Rzeczywiście, Skorpiony niechętnie mówią to, co wiedzą, i tylko tym, do których mają bezwarunkowe zaufanie.)\" :D:D

melduję się!!skorpionica 9 listopad rocznik 75!!!wszystko co O nas piszą jest prawdą.Skorpion to najlepszy znak!!!pozdrawiam

Gość Noah..
pinkkk>>> pewnie ze sie nie gniewam przecież to przez te nicki

Gość ginztonikiem
skorpiony to samolubne,nie liczące się ze zdaniem innych,egoistyczne świnie

Gość pinkkk
awa - ja szybko przywiązuje sie do ludzi i nie mam problemów z nawiązywaniem kontaktów , dla mnie liczy sie pierwsze wrażenie i na ogół tak zapamiętuje daną osobę