Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nawiedzona ona

Kocham noc....

Polecane posty

Gość Nawiedzona ona

Lubie wieczór i noc..jest wtedy tak miło i ciepło...wszystko ładnie wygląda, pełno swiateł i blasku....Fajnie, że już nie dług będzie dłuższy wieczór:)

Gość dfsads
ja lubie w nocy tylko powietrze i cisze..

Gość dfsads
żadnych swiateł

Gość ale w zimie
wcale nie jest ciepło :O

Gość no tak taaaak
w zimie nie jest ciepło ale jakoś tak przyjemniej i przytulniej...wtedy wszystko inaczej wyglada....jest lepsze i przyjażniejsze....nie mówie o zaciemnionych zakątkach ulic czy parków;)

Gość Nawiedzona ona
Widze ze nie tylko ja uwielbiam noc....Juz za godzine znów będzie wieczór:) Cudownie:)

Gość lubie noc
ale tylko w lecie

Gość Reklamowiczka
a ja lubie noc zimą...jak pada śnieg lub latem gdy jest piękne gwięździste niebo i można spać pod gołym niebiem....:)

Gość a ja uwielbiam piosenke
z musicalu Taniec Wampirow pt." Uwierz w noc" :)

Gość lubię wieczór
Lubię wczesnym wieczorem wykąpać się, założyć piżamę i tak snuć się po domu, oglądać telewizję, czytać, położyć się lub nic nie robić. Jest mi wtedy tak dobrze, wiem, że nikt nie zakłóci mi spokoju i czuję się szczęśliwa.

Gość analfabeetka
A czy nie piękne są te jesienne noce? Kiedy wszystko w pełni przygasa... nie ma piękniejszej pory niż piękna jesień

Gość wyjrzałam przez okno
Jest pięknie.....

Gość w sumie to
nie wiem dlaczego ale w nocy czuje się bezpieczniej (jak ktoś juz tu wyżej wspominał) przytulniej.....świat wygląda zupełnie inaczej:) Noc jest suuuper:)

W nocy czaja się demony. Pamiętam bezsenne noce, kiedy cierpialam bardzo. Wszystko wydawało się dużo powazniejsze i grożniejsze niż w dzień. Noce potrafią koić i przerazać .

Gość ja tez lepiej sie czuje
gdy jest ciemno! nie lubie tez słońca i słonecznych bezchmurnych dni-wole noc!! Noc koarzy mi się z wypoczynkiem, relaksem i ciepłem:) Uhhh zaraz ide spac, popatrze troche przez okno przed zaśnieściem...zresztą zawsze to robie:) Nasycam się przepięknymi widokami:)

i dlatego jest fajnie... w dzien wszystko jest plaskie i oczywiste... a w nocy... szczegolnie poza cywilizacja wyobraznia pracuje...

Gość nocny marek 102
Ja też kocham noc:) Ciepłe wieczory przed kominkiem:p

Gość Do faceta
Masz chłopie racje...zgadzam się w 100%:)

Gość łojejkuuu
Mieszkam w górach...i tam dopiero są widoku w nocy:) Tam można sobie poszaleć swoją wyobraźnią:) NIe rozumiemiem przysłowia; Brzydka jak noc!!! NOC JEST PIĘKNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Noah..
lubie noc...choć budzi we mnie tesknote za kimś kogo kocham a jest bardzo daleko :(

ale bujda > glownie za sprawa wyobrazni ktora podsuwa ciekawe obrazy hehehe ale nie ulega sie przeciez panice i nie ucieka z takiego powodu... tylko ludzie moga Ci cos zrobic dlatego chodzi sie cicho i omija z daleka sygnaly o obecnosci kogos. ale nic sie z tym nie rowna moim zdaniem... a jesli sie zmarznie....poranek slonce...TOTALNY ODLOT...

Gość Night rider
Noc ma swój charakter.....noc jest czasem naszego wyciszenia i zobaczenia co jest w życiu piękne----.dzień to zasłania i przeinacza :(

Noc...coś pięknego;-)Kocham noc:-)Niezależnie od pory roku,każda noc jest piękna;-)