Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zezowate szczęście

kobieca intuicja?

Polecane posty

Gość Zezowate szczęście

wierzycie w kobiecą intuicję? czy coś takiego istnieje? może to tylko zwykle przeczucie albo przypadek, że czasem dzieje się tak, jak uważałam, że będzie? Może sama do tego podświadomie doprowadzam, bo wcześniej o tym myslałam? A co jeśli sprawa mnie nie dotyczy a i tak się dzieje wszystko dokładnie tak, jak czułam? Czytaka intuicja zarezerwowaa jest tylko dla kobiet (byłoby to lekka dyskryminacja, nieprawdaż?) ? Więc jak to z tą kobiecą intuicją jest- istnieje czy nie?

Gość malynkaaa
istnieje.. człowiek podświadomie odczuwa pewne zdarzenia poprzez kojarzenie różnych rzeczy z przeszłości.. nie wiem jak to wytłumaczyć.. ale niektóre zjawiska poprostu mogą na nas dziwnie odzwiaływać podswiadomie i odczuwamy niepokoj o! tak jak zwierzęta.. wiecie ze podczas fali tsu nami (nie wiem jak to się pisze) nie zgineło zadne zwierze???? wszystkie pouciekały...

Gość ivo fasolka
Istnieje, ale trzeba mieć szczególną wrażliwość i otwartosć umysłu. Często myli się intuicję z umiejętnością "powiązania faktów" które "na coś wspazują" i taka osoba jest w stanie jakieś niejasności wyłapać. Ale to juz nie intuicja wtedy.

Gość mruczusiu
🖐️....jak sprawy z mężatką? :D

Gość Zezowate szczęście
czyli istnieje coś takiego jak męska intuicja? no popatrzcie. Czylli fakt, że kilka razy zdarzyło mi sie coś "przewidzieć" a innym razem nie, to nie oznacza ż enie mam/mam ta intuicję kobiecą?

Gość kkkjjj
Wierzę w nią ;) Tylko czasami wszelkimi możliwymi sposobami odpycham jej podszepty :)

Gość mruczusiu
;)