Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość droga00

Jakie podpaski polecacie na spacer , podróże , wizyty ..., żeby były wygodne!!

Polecane posty

Gość droga00

Bo ja mam takie podpaski co są niezbyt wygodne plamiie przez nie bielizne > Straszne prawda . Chce podpaski na wszyskie okazje!!!!!!!!!

Ja, z racji że mam bardzo obfite krwawienia i ogólnie jestem delikatna (podpaski mnie obcierają) przetestowałam już chyba wszystko co jest dostepne na rynku. Wiec, na dni o wiekszym krwawieniu zdecydowanie polecam always\'y - są naprawde dobre. Jednak po paru dniach ta szorstka powierzchnia zaczyna obcierać ;/ a krwawienie ejst mniejsze, wiec można już używać takich z gladką powierzchnia, wśród tych te tansze nie ustepują tym lepszym wiele.

Gość po 1-sze
bella bez skrzydelek, dodkonale wchlaniaja, nie zawijaja sie, takie spore ale nie widac ich

Gość droga00
mam średnie krwawienie ale plami mi sie bielizna i to jest okropne i co musze te plamy szorować , uzywać odplamiacza itp>

Gość droga00
pomózcie mi coś zrobić ,żeby nie plamić majtek w dzień i noc!!!!!!!!! \

Gość droga00
ale mi ginekolog nie pozwala ,a pozatym nie potrafie włożyc tamponu!!!!!!!!!!!! i tylko ztego!!!!!!!

Gość tampony
są the best!!!

Gość trzymamn kciuki
naturella sa najlepsze i tanie

Gość bella podpaski
takie cieniutkie ze skrzydelkami, i zmieniac je co 2 -3 godziny alwaysy mnie podrazniaja i odparzaja bo sa plastikowe masz teaka wersje na noc, sa wieksze i lepiej sie przyklejaja

Gość droga00
ja dzis poszłam do rossmanna i kupiłam podpaski firmy facelle 16 szt. 3 krople nawet sa dobre i sa ze skrzydełkami

Gość droga00
jakie wolicie podpaski z siateczka czy zpowłoczką bawełniana bo z siateczka przykleja mi sie do ... i wata wśrodku jest po noszeniu porozwalana!!!!

Gość najka
najlepsze dla mnie to libresse invisible

Gość Barnadetka
tylko tampony :classic_cool: czasami na noc podpaski ale takie zwykłe bella ze skrzydełkami zeby skóra oddychała

Tylko Always Ultra! Sa swietne- w ogole sie ich nie czuje. Sa bardzo cienutkie- nawet kiedys zdarzylo mi sie chodzic w stroju kapielowym z podpaska,bo skoncyzly mi sie tampony i kompletnie NIC nie bylo widac. Na mocniejsze krwawienie swietne sa ze skrzydelkami. Natomiast jesli masz delikatna skore swietne sa Always Ultra Soft- z bawelniana powloczka. Generalnie te podpaski do najtanszych nie naleza- ok 5-6 zl za paczke,ale uwazam,ze sa jak njabardziej warte swojej ceny.

Gość DROGA00
cZY WKŁADKI MOZNA NOSIĆ NA SILNY LUB ŚREDNI OKRES . czY TYLKO WKŁADKI SĄ NA MAŁY OKRES????

Gość kaczka03
drogaoo- spróbuj nosić wkładkę przy silnym krawieni to nie wytrzymasz pół godziny bez przesiąknięcia.

Gość kaczka03
tampony są the best!!!żeby nosić podpaski to trzeba mieć majtki z elastiku żeby dokłądnie podpaska przylegała do ciałą. Fuj z tymi podpaskami.

Gość droga00
do kaczka03- to polecasz wkładki od podpasek na mocne krwawienia???

Gość AsiaXD
Dla mnie najlepsze są te nowe always classic z potrójnymi strefami. Odkąd wyszły tylko je użuwamXQ

Gość alalalbamba
ja popieram - jedynie always ultra - nie czuję że noszę ja wolę z siateczką, bo moim zdaniem lepiej wchłaniają, ale są też z bawełnianą powłoczką

... żyjemy w XXI wieku, czyli wypada stosować współczesne rozwiązania ... polecam: Always Ultra, Always Clasic, Always Wkladki i Tampony OB ... wszystko sprawdziłam ... osobiście polecam tampony ob, ale te w wersji ProComfort z otoczką SilkTouch ... stosuję je od wielu lat i w połączeniu z cienką (codzienna) wkładką Always Normal (fioletowe pudełko) są niezawodne ... moja córka - prawie osiemnastolatka - stosuje Always Ultra ... pozdrawiam ...

Gość oranzzenada
Droga "droga00" mam 13 lat i taki sam problem jak ty, prawie zawsze plamię spodnie ;(. Miesiączkuję prawie 1,5 roku, i po kilka razy przetestowałam podpaski: "Bella", "Always" i "Naturella", żadne nie pasują mi na maxa, ale oto miejscowo, najlepsze: 1 miejsce: "Always ultra": - cena w duopacku: 5,99 - rodzaje: 8 rodzai - rodzaje: zapachowe, z siateczką, bawełniane, bezzapachowe] - inne: formuła żel-acion (teraz 20% więcej) 2 miejsce: "Bella parfecta": - cena w duopacku: 5,99 - rodzaje: 9 rodzai - inne: paski SEP po bokach podpasek (oprócz fresch) 3 miejsce: "Naturella ultra": - cena w duopacku: 7,40 - rodzaje: 2 rodzaje inne: paski wyciągu z rumianku po bokach

Gość Aldonia
Wiesz co, wkładki na miesiączkę? Chyba normalnie nie myślisz, przecież to normalne, ze przemokną po 10 minutach. Podpaski to jeśli plamisz to nawyraźniej je źle zakładasz lub cos, kup sobie podpaski Always na noc, i zakładaj w normalny dzień to nie będziesz mokła. Zakładaj tak abyś miała i pupe i początek pochwy zakryty, bo masz pewnośc, ze nie wyleci Ci nigdzie. Ja osobiście używam Always fresh i polecam, ale są dosyć cienkie i małe.

Gość droga00
Wiem, że zabrzmi to może wariacko, ale znalazlam sposob na swoją niedolę. Kupiłam w Castoramie piankę montażową do okien i jak mam okres to sobie wstrzykuję ją do pochwy i ani kropelka się nie uroni. Zajebista sprawa mówię wam!

Gość naatalkaaa
Podpaski i okres to była moja zmora przez cały nastoletni okres. Przemakanie, plamy na spodniach, sprawdzanie co 5 min. czy sucho, bycie przez cały dzień do pionu, bo jak tylko się położyłam albo przechyliłam to ciekło. Coś strasznego. Generalnie i wtedy i patrzę, że teraz też Alwaysy dalej są na pierwszym miejscu. Ja po prostu na pierwsze dni okresu brałam podpaski te długie, co się stosuje na noc, dopiero wtedy czułam się pewnie. Te cienkie są świetnie, bo rzeczywiście ani nei było ich za bardzo czuć ano nie było widać przez ubranie. Teraz używam tamponów o.b. Ale na noc nadal jestem wierna Alwaysom:)

Gość antyalvays
co wy widzicie w tych alwaysach ja już parę razy próbowałam się do nich przekonać i za każdym razem obiecuję sobie - nigdy więcej. Ich największą wadą jest to, że chyba je super glue podklejają, ile się człowiek musi namęczyć by taką oderwać, zwłaszcza ze skrzydełkami. O masssakra... Mają albo za szorstką powierzchnię - jak szczota druciana albo za miękką - jakby się husteczki higieniczne w majtach nosiło Najmniejsze ze skrzydełkami są olbrzymie! Szerokie jak na tirówkę.